Åsiktstorget är bra för att man får det man blir erbjuden. Andra enkätföretag kan erbjuda en enkät, men så fort man klickar på den får man veta att man inte tillhör målgruppen. Eller så får man börja... Mehr ansehen
Varit med i Många år och aldrig haft nåt problem. Alltid fått mina belöningar, även om det tar 1-2 veckor, vilket dom också är tydliga med. Hemsidan funkar utmärkt och att dom ej får 5 stjärnor be... Mehr ansehen
Tyvärr inte helt nöjd. Det har varit mycket krångel med undersökningar. Dock måste sägas att supporten är trevlig, bra och tämligen effektiv. De är dessutom tillmötesgående och proffsiga, så där finns... Mehr ansehen
Jag är nöjd med att utbetalningar går smidigt och snabbt att ta ut till Paypal. Men att det är en maxgräns per dag tycker jag är dåligt. Vore enklare om man kan ta alla poäng samtidigt. Det som är r... Mehr ansehen
Tjäna pengar online med betalda undersökningar i Sverige. Dela din åsikt och få pengar för undersökningar. Svenska undersökningar online mot belöning.
Schweden
- www.asiktstorget.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Pålitligt
Pålitligt, Enda nackdelen är att det tar tid att tjäna ihop tillräckligt med poäng för att göra uttag.
Bra service och belöning
Intressanta undersökningar
Många intressant undersökningar.
Många intressant undersökningar.
Lite extra pengar o mat är ju aldrig fel..
Pålitlig och bra
Snabb och effektiv sajt.
Mycket trevlig panel med snabba och…
Mycket trevlig panel med snabba och passande belöningar!
Roliga undersökningar kunde gärna vara…
Roliga undersökningar kunde gärna vara lite fler..men det är ju tack vare min profil. Alltid snabb utbetalning..inget krångel😊
Ytterst fungerande hemsida .
Ytterst fungerande hemsida , medlems service är vad jag har erfarit i många år.
Positiva undersökningar …
Positiva undersökningar Tycker åsiktstorget har bra undersökningar. Fungerar alltid med belöningarna.
för det mesta när man kommer till…
för det mesta när man kommer till slutet av undersökningen så passade inte undersökningen mig
Bra undersökningssida
En av dom lite bättre enkät apparna som…
En av dom lite bättre enkät apparna som finns där ute, lite seg dock men tålamod betalas!
Rekommenderas inte
Väldigt sena mejl om tillgängliga undersökningar och få som är tillgängliga, oftast har tiden att besvara gått ut fast man accepterar inom 5 minuter.
Rekommenderas inte.

Antwort von ÅsiktsTorget