Skoene kom hurtigt. De sad ikke godt på mine fødder, så jeg returerede dem og fik hurtigt mine penge tilbage. Eneste minus er, at samarbejdet med Forbrugsforeningen stopper.
aShoeAffair.dk
Støvler svarer til forventningerne. Nem hjemmeside og hurtig levering. Vil handle her igen.
Meget tilfreds med aShoeAffair.dk. Jeg har indtil videre handlet her to gange - den ene gang måtte jeg returnere, da sko ikke passede min fod. På baggrund af de to handler er jeg meget tilfreds. Me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er rigtig glad for at i er medlem af forbrugsforeningen, til gengæld er jeg ikke glad for at i tager 29 kr. i porto. Det er helt ok at man betaler for returnering hvis man ikke bytter, men ellers... Mehr ansehen
Über aShoeAffair.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Caroline Amalievej 47, 2800, Kgs. Lyngby, Dänemark
- 70 26 94 04
- kundeservice@ashoeaffair.dk
- www.ashoeaffair.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtigt
Hurtigt, nemt og i pakken var der en returlabel, så man (hivs skoene skulle byttes) ikke først skulle til at bestille et :-)

Antwort von aShoeAffair.dk
Bestilte sko på hjemmesiden men …
Bestilte sko på hjemmesiden men desværre var skoene ikke på lager på grund af lagerfejl

Fandt jer via Instagram
Fandt jer via Instagram. Nemt og hurtigt. Dejligt med returlabel hvis nu skoene skulle returneres. Det skulle de heldigvis ikke her.

Antwort von aShoeAffair.dk
Jeg har gennem flere år købt stort set …
Jeg har gennem flere år købt stort set alle mine sko og støvler på aShoeAffair.dk. Skønt udvalg og varerne er meget hurtigt fremme. Jeg har kun positive erfaringer med shoppen!

Antwort von aShoeAffair.dk
Super god og hurtigt service....
Super god service og super nemt og bestille på deres hjemmeside.
Der var super hurtig levering, så alt i alt en rigtig god oplevelse og handle ved
ASHOEAFFAIR.DK.
KAN HELT KLART ANBEFALES.

Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, dog lidt irritation omkring betaling, hvor jeg måtte prøve flere kort , da mit visa ikke kunne anvendes, men kun mit kreditkort, hvilket så kostede et lille gebyr ....

Meget tilfreds :)
Meget tilfreds med aShoeAffair.dk.
Meget hurtig levering. Og nem og billig returnering hvis sko ikke passer. Penge bliver tilbagebetalt hurtigt.
Jeg vil uden tvivl bruge aShoeAffair.dk igen.

Antwort von aShoeAffair.dk
Super service, handler stort set alle mine sko her

Antwort von aShoeAffair.dk
Mest effektive skobutik på nettet
Den hurtigste og bedste skobutik på nettet. Utrolig venlig, god og effektiv kundeservice. Kan kun varmt anbefale a shoeaffair.

Perfekt👍🏼
God service og hurtig afsendelse, havde mine sko som lovet 1-2 dage efter👍🏼

Antwort von aShoeAffair.dk
Super hurtig levering og flotte varer
Super hurtig levering og flotte varer. Det hele gik som smurt...
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition samt gratis bytteservice med label mv
Super betjening
Altid hurtig betjening, levering dagen efter bestilling, har ca. fået leveret 10 par sko/støvler.
Meget tilfreds! Levering dagen efter bestilling. Og skoene, er fabolous :-)
Hurtig levering!
God pris hurtig levering. Kan kun give tommel op👍
Super oplevelse!
Fantastisk service, gode råd og vejledning, stor hjælpsomhed og hurtig levering. Whats not to like! Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos hos Jer!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.