Art of Style Bewertungen

3. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  4. Visagist
  5. Klinik für Permanent-Make-up
  6. Friseur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bliv professionel Kosmetolog, Make-up Artist, Stylist, Frisør og Negleteknikker på Art of international Training. Salg og service, klinikdrift og kundepleje og meget mere.

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

8 Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Får altid god service og fleksibilitet…

Får altid god service og fleksibilitet i tidsbestilling. Altid god stemning og passende niveau af naturlig talk. Havde idag fornøjelsen af Sika, så var kommunikativt godt kørende. Hun var åben og ærlig og brugte ikke overfladisk snak. Diskretion. God til at fortælle, hvad hun havde gang i. Alt i alt en god oplevelse. Har været i afdelingen mere end 200 gange de sidste 18 år, og den nuværende leder gør altid sit bedste for at finde den bedste behandler og er god til at have fingeren på pulsen. Kgs.nytorv

27. Oktober 2023

Åben igen efter corona.

Corona håret ventede på denne dag.
Er kommet på strandvejen i kolding i 18 år. Så betragter mig som stamkunde.
Jeg har meget tykt hår og den unge Houzan som kun har været der i 8 mdr., kom rigtig på en udfordring. Også godt guidet af underviseren Lene, hun var rigtig opmærksom.
Jeg er super tilfreds. Tak
Agnete Buhl

8. April 2021

Så kan jeg lære det.

Jeg modtog gavekort fra Artofstyle til min runde fødselsdag. Læser så en dag i avisen, at firmaet er gået konkurs. Ak og ve - sikke en fødselsdagsgave. Læser resten af artiklen og min armod vender sig til det positive, idet ny ejer udtaler, at hun ikke vil lade folk med gavekort hos tidligere ejer, i stikken. Jeg ringer så glad og fro, for at bestille tid. Taler her med en venlig elev, der kan fortælle mig, at mit gavekort ikke er noget værd ( 305 kr ), idet hun har fået besked på , at kvoten er brugt op ????? Hvad for en kvote ?????. Vil selvfølgelig ikke overfalde eleven, men sidder tilbage med en flad fornemmelse . Det var jo ikke, hvad ny ejer skrev i avisen, så jeg føler mig faktisk bondefanget og de glade givere af gavekortet undrer sig også. Ikke en just god reklame, idet jeg kan se, at en anden person, har fået den behandling for sit gavekort, som der var lagt op til. Ærgerligt for mig og dårligt omdømme for firmaet. Mvh. Bente Kjær

2. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godtog gavekort på trods af konkurs

Ansigtsbehandling + klipning. Klart den bedste elevklip jeg har oplevet. Ansigtsbehandleren var en smule usikker, men jeg er tilfreds med resultatet.

De får 5 stjerner fordi de tog imod mit næsten 3 år gamle gavekort selvom den tidligere ejer er gået konkurs siden gavekortet blev udstedt. Det er de jf. lovgivningen ikke forpligtede til, og det er super god service!

12. März 2014

Modtog aldrig gavekortet!

Betalte for et gavekort men fordi der har været problemer med deres system, kan de ikke se jeg har bestilt det.
Kan oven i købet se pengene ER trukket i min netbank.
SVINDEL!!!

15. November 2013

Ikke et besøg værd!

Havde fået et gavekort til Artofstyle for 2 år siden på 150 kr, som skulle virke i 3 år, altså var det IKKE udløbet. Jeg bestiller tid til en voks af lårene. Behandlingen tager meget lang tid, og da jeg er færdig og skal betale, vll de ikke tage imod mit gavekort, fordi der åbenbart er kommet en ny chef/ejer. (Jeg får ikke engang rabat eller noget, men får bare lov til at betale) Da jeg kommer hjem, er mine ben FYLDT med indtørret voks, som bare ikke vil komme af! Og rundt omkring på mine ben, er der stadig hår - øv øv, ikke et sted jeg har lyst til at komme igen..

8. August 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et godt sted at blive forkælet.

Deres hjemmeside er nem og overskuelig, og er der noget der forvirre en, kan man bare ringe.
Kender mest kun til dem i Kolding, men går ud fra at de er søde over hele landet..
Har ikke haft nogen problemer med dem og syndes også de yder en god service i deres saloner.

6. September 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr