I ordered 6 tickets to the game against Tottenham-Everton the 25th of May. Everything was as described and we received the tickets a week before the game. Thanks for a great expirence. i have ordered... Mehr ansehen
Arteudland er nu perfekt. Det må være rekord ! Fra bestillingen til jeg få billetter under ET minut. Dejlig at gå så let. Kraftig anbefaling 👍
Nemt til overpris men det vidste vi. Så kampen mellem Watford - Liverpool, hvor vi sad på polstret sæder, hvilket var behageligt. Billetterne blev sendt med mail ca. 7 dage inden afgang. Da vi kom... Mehr ansehen
Bestilte VIP-pakke til Tottenhamkamp på det nye fantastiske stadion. Fik billetter på mail fem dage i forvejen og alt klappede. Prisen i den høje ende, men billigere end de andre steder, jeg havde kig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
ArteUdland er en langvarig billetagent, som har specialiseret sig i at give danske rejsende de bedste eventbilletter verden over. Fra officielle fodboldbilletter til de mest populære shows i byen, fra sightseeingture til de mest populære attraktioner, har ArteUdland været en førende virksomhed inden for online billet- og rejseindustrien siden 1978. Arte Udland offers personal service via online chat and e-mail, and you order easily and quickly online. You can safely order from Ticket Service, as we only work with authorized ticket suppliers who are reliable and provide good service. Since 2021, ArteUdland has been taken over by Connection Ticketing, part of the Travel Connection Group.
, , , Vereinigtes Königreich
- +45 32 42 77 78
- info@arteudland.dk
- www.arteudland.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisk oplevelse
Tak til Arteudland for en uforglemmelig oplevelse!
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at deltage i en Manchester United fodboldkamp, og det var en oplevelse, der overgik alle mine forventninger.
Billetterne fungerede perfekt, alt var en nem proces på stadionet, og jeg vil helt sikkert anbefale Kit Room-pakken.
Sæderne var komfortable og tilbød en god udsigt over banen, og atmosfæren var fantastisk!
Tak! Vi vil bestemt booke gennem jer igen i fremtiden!

Antwort von ARTE Udland
God service. Coronanedlukning og efterfølgende udstedelse af voucher blev løst på bedste måde med meget fine pladser på stadion og i hele taget god service.

Antwort von ARTE Udland
Stadig ikke fået refundering for købte…
Stadig ikke fået refundering for købte billetter i marts 2020.
Efter konkurs/ etablering af nyt selskab er de gået i flyversskjul.
Har andre haft bedre held...
Og evt et tlf nr til dem

Antwort von ARTE Udland
Mangler stadig at få vores penge retur
Mangler stadig at få vores penge retur. Købte i 2020 fodbold billetter til Tottenham/Everton

Antwort von ARTE Udland
Arte Udland. i har ingen skam i livet.
Arte Udland.
11 oktober 2019 indbetalte jeg på vegne af mig selv og 4 venner 6215.00kr. som betaling for 5 billetter til lokalopgøret mellem Herta Berlin-FC union Berlin der skulle spilles lørdag 21.03.2020 på Olympia Stadion i Berlin. men så kom covid-19 og aflyste det hele.Det var enormt ærgeligt da vi havde glædet os meget til denne oplevelse. Men den værste oplevelse var det forløb med at få tilbagebetalt vores penge som dags dato vi ikke har set skyggen af på trods af forsikring om at vi da nok skulle få vores penge. løgn på løgn udenom snak i lange baner fik vi. Og vi var ikke alene her på siden er der 22 anmeldelser om ikke tilbagebetaling. mit bud er at det samlet er 200000 kr. mindst så det ligner jo en god forretning. men at i er så flabede stadig at sælger rejser. oplevelser med mere. er en hån og en grov fornærmelse mod mennesker der i god tro handlede med jer og troede at i førte en ærlig forretning. jeg forventer ikke at få en krone tilbage men i bliver ikke glemt stol på det.

Antwort von ARTE Udland
Vi har været i dialog med Arte genne 1½…
Vi har været i dialog med Arte genne 1½ år omkring fodboldbilletter til Dortmund - Bayern. Og nu er der total tavshed. Det er så dårlig stil. Brug aldrig dette firma. Det har i hvert fald kostet os meget dyrt.

Antwort von ARTE Udland
Ren tivoli med tilbagebetaling.
Ren tivoli med tilbagebetaling.
Skulle have været til Dortmund i april 2020. En kamp som blev Corona-aflyst. Har kun fået nølende svar siden. Vi valgte netop Arteudland som leverandør for at undgå dette selv om de var noget dyrere end andre.
Men det var åbenbart en kæmpe fejl :-(

Antwort von ARTE Udland
Nu har jeg stort set ringet til Arte…
Nu har jeg stort set ringet til Arte Uland hver eneste måned, og hvad gang får jeg sammen forklaring. Hold nu kæft hvor er de fulde af løgn. Havde købt en fodboldsbilletter (Liverpool) til min mand i julegave sidste år og stadig ikke modtaget pengene retur. 😡 Man burde selv ringe til fodboldklubben for at høre om det er rigtigt at de ikke har sendt pengene retur til Arte Udland. Jeg er SÅ rasende

Antwort von ARTE Udland
Stadig intet hørt i forhold til…
Stadig intet hørt i forhold til refundering af billet...( Barca- Napoli....
Andet end....september....
Andre der været mere heldige

Antwort von ARTE Udland
Arte Udland og min bare r..
Arte udland havde jeg rigtig gode oplevelser med, vi fik penge retur fra en fodboldkamp (Inter-Milan) som blev aflyst. Året efter fik vi penge retur for billetter til en PL kamp i London, som blev flyttet til ny dato pga FA cup runde. Nu havde vi billetter til Herta Berlin mod Union Berlin i Marts, der har vi så ikke fået enge retur endnu, og tænker de har fået refunderet deres billetter ved deres leverandør i Tyskland. de er rigtig dårlig til at svare tilbage på deres mail, og når vi får svar fra dem, så rykker de bares deres svar med refundering, nu til november mdr.
Manglende tilbagebetaling for aflyste fodboldkampe
Jeg havde bestilt to billetter til Premier League fodbold i maj 2020. Det var en fødselsdagsgave til min søn hvor han skulle se sin første kamp.
Kampen er nu gennemført (uden tilskuere), men jeg har stadigvæk ikke set skyggen af mine penge og jeg hører intet fra leverandøren.
Jeg bliver ved med at rykke for en status, men der kommer ingen information. Lad være med at bruge penge her.
ARTE Udland fusker med refusion
Ligesom så mange andre står jeg i samme situation med ARTE Udland i forhold til manglende tilbagebetaling af billetter. I mit tilfælde købte jeg billetter til Inter vs Napoli, en kamp der for længst blev afviklet uden tilskuere pga. COVID-19. Alligevel får jeg konstant respons om at der først kommer nyt i sagen til September, alt imens de foretager en rekonstruktion og konstant kommer med nye bortforklaringer om hvor pengene ligger. Kan under ingen omstændigheder anbefale nogen at købe billetter derfra eller deres potentielt kommende selskab.
Ikke engang Forbrugerklagenævnet vil de tale med!
Ingen kommunikation ved billetter købt til Barcelona kamp i foråret, næsten 10.000 kr. - har klaget til Forbrugerklagenævnet - indkaldt til tlf.mægling i torsdags - arte udland skulle senest tre dage før komme med kontaktoplysninger for at kunne indgå i dialogen. Det gjorde de ikke, så ingen mulighed for dialog! Nu bliver sagen sendt videre til juridisk afgørelse...
Det er den mest elendige kunde”service” jeg nogensinde har oplevet.
Arte udland er banditter i habitter
Arte udland er banditter i habitter, som er utroværdige overfor kunderne. Bestilte fire opera billetter til wien i maj og har fået den samme sang siden april, at de afventer besked fra deres leverandører bla bla bla.
Som mange andre klagere skriver, har vi købt billetterne af Arte Udland og ikke af fodboldklubber, teatre eller andre udenlandske udbydere.
Hvis i blot har den allermindste respekt for kunder og mennesker i al almindelighed, så refunder kunderne deres penge med det samme og så må i tage skraldet efterfølgende !!!
Tina og Bent
Jeg købte 4 billetter til Barcelona mod…
Jeg købte 4 billetter til Barcelona mod Atletico Madrid for 12500 og jeg fået en latterlig behandling af Arte udland,nu har jeg modtaget en mail om jeg tiligst får noget at vide i september, ligaen er slut,og 12500 er mange penge som man ikke ved om man må skyde en hvid pil efter,så hvis du har brug for en god kundeservice er det ikke Arte udland du skal bruge.
Konkurs eller ej ?
Vi har ligesom andre købt billetter, de har trukket depositum men vi har ikke fået vores oplevelse, og de kommer med forskellige forklaringer hele tiden. Jeg kører lidt hårdt på med Forbrugerrådet, ifølge dem er det dansk ret der gælder, når det er et .dk domain, så det er irrelevant at deres hovedselskab er under rekonstruktion. Deres danske hjemmeside skriver intet om rekonstruktion, så de sælger fortsat billetter. Jeg forsøger at finde ud af hvem der er rekonstruktør, og hvem der er vores danske modpart. Skriv til arteudlandclaim (snabel-a) gmail.com hvis du vil med i loopet
Manglende refundering af billeder til ej afviklet event. Har i august i fjor købt billetter til…
Har i august i fjor købt billetter til Barcelona-Espaniol (2 stk kr. 4800,-) til afvikling i maj 2020. Trods påkrav om refusion p.g.a. manglende kampafvikling fås kun håbløse svar om at det er uvist om kampe vil blive afviklet o.s.v. Også rekonstruktion af et påstået moderselskab i Sverige benyttes som årsag. Arte Udland operere fortsat desuagtet. PAS PÅ med at sende penge til dem.
Arte Udland nægter åbenbart …
Arte Udland nægter åbenbart at refundere de 2 billetter til Real Madrid - Eibar, som jeg har købt til mig og min kæreste. Arte Udland kommer hele tiden med undskyldninger om at de afventer svar fra klubben, selvom kampen allerede er spillet i sidste måned uden publikum...
Manglende refundering på aflyst kamp
Min mand og svigerfar havde købt billetter til Barcelona-Napoli medio marts. Kampen blev som bekendt aflyst pga. Covid-19, men Arte Udland har fortsat ikke refunderet beløbet. I første omgang kom de med undskyldninger om ikke at kunne komme i kontakt med deres leverandører, og nu hedder undskyldningen at de er under rekonstruktion og derfor ikke kan foretage sig noget. Det er under al kritik, og de burde se at få betalt deres kunder tilbage. Det er dem vi har handlet med
Returnerer ikke betaling for aflyst arrangement
Har købt teater-billetter i London d. 21-3-2020. Forestilling er blevet aflyst, men ARTE Udland har endnu ikke refundere betalingen. De bliver ved med at undskylde med at de venter på svar fra deres leverandør.
Jeg har for længst fået refunderet betalingen for alle andre arrangementer i London. Kun ARTE Udland bliver ved med at komme med dårlige undskyldninger for ikke at gøre det.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.