begår bedrageri at skal til at slås for at få min penge tilbage... handle aldrig med dem
God service indtil vi havde betalt...... Da vi modtog billed var ramme forkert og ridse på malleriet, vi ringede og ønskede nedslag eller pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre og hver ga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maleriet Pines at Rafina fik vi hjem idag og må indrømme at vi blev skuffede. Nok ligner det noget vi har bestilt, men detaljerne var forsvundet og det autentiske look vi umiddelbart faldt for på bill... Mehr ansehen
Art-at-home skal have én stjerne for at være behjælpelige med at håndtere min henvendelse omkring at få lavet et personligt portræt, som efter alt at dømme var rigtig flot. Portrættet var en gave, h... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
art-at-home.dk leverer kvalitetskunst til spotpris og gi'r dig mulighed for at købe ægte kunst billigt. Du kan uploade dit eget foto og få malet dit eget billede eller købe oliemalerier & fotokunst fra vores store udvalg af motiver. Vi kan desuden sætte ramme på dit maleri – og vi sender det lige til døren inden for 3-4 uger. Som noget unikt kan du se maleriet i stue-miljø. Du kan trygt handle hos os. Vi er både PBS- og e-Mærke godkendt, gi'r fuld returret og har live online support.
Silkeborgvej 39 (Hjørnearkaden), 8000, Århus C
- 82 30 30 35
- art-at-home@art-at-home.dk
- www.art-at-home.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig fint arbejde
Nydeligt arbejde. Rigtig god service. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af billedet
Alt er forløbet perfekt ,ligesom billedet er perfekt
Fantastisk service. Blev holdt orienteret under forløbet af billedets tilblivelse. Billedet blev afleveret ved døren af en medarbejder fra Art-At-home.
Billedet er perfekt og vi glæder os over det hver dag !
Vil helt sikker anbefale andre Art -At-home.
Top kvalitet i både værk og process
Genialt på alle måder :-)
Stort og fedt sortiment, gode priser, god kundeservice, hurtig levering helt klart ikke sidste gang jeg køber billeder derinde
Flotte malerier!
Vi har fået leveret to malerier inden for kort tid. Det første maleri kom senere end lovet på hjemmesiden, men jeg fik en venlig mail fra art-at-home, hvor de fortalte om - og beklagede - forsinkelsen. Til gengæld er det et superflot maleri, der var værd at vente på! Endnu flottere end billedet på hjemmesiden. Andet maleri kom til gengæld meget hurtigt, og det er også rigtig flot, om end det skiller sig lidt ud fra billedet på hjemmesiden. God hjemmeside.
GLS behandling af pakkerne var til gengæld meget kritisabel, med huller helt ind til bobleplasten og et knækket plastikhjørne på det ene maleri.
Den rigtige vare til aftalt tid
Nem måde at finde de billeder vi gerne ville have, efter bestilling fik vi at vide at billedet ville komme om 3-4 uger, der gik dog 6 uger inden vi fik dem, men er positivt overraskede over den gode kvalitet. Kan bestemt anbefales.
Kan anbefales!
Var noget skeptisk, men blev virkelig overrasket! Billederne var lige som jeg havde ønsket mig, dertil kommer at de havde en fornem kundeservice.
Kan anbefales. Der var forsinkelse på min ordre, som jeg i første omgang ikke blev informeret om, men ved henvendelse fik jeg svar straks.
Leveringen gennem GLS gik galt, men jeg fik flot service af art-at-home (som var uden skyld i leveringsfejlen), og det endte med en personlig levering af mit maleri. Har aldrig tidligere oplevet så serviceminded personale!
For meget gult
Mit maleri ligner ikke helt det originale, der er utroligt meget gult som ikke ses på Art At Homes hjemmeside.
Hos Art At Home har jeg ellers fået en optimal behandling.

Antwort von Art At-home
Super tilfreds - over al forventning
Jeg havde håbet på et godt resultat, ellers havde jeg ikke bestilt. Resultatet var dog bedre end både forventet og håbet. Vi handler helt sikkert med Art At-home igen.
Flot produkt
Det var med en smule skepsis, at jeg bestilte et maleri hos art-at-home, da jeg synes, det lød for godt til at være sandt, at man kunne få et ægte maleri til de penge. Jeg modtog maleriet i går, og det var et meget flot produkt, der kom, og som jeg er fuldt ud tilfreds med.
Jeg vil klart anbefale art-at-home til andre, dog var leveringstiden lidt længere end udmeldt.
Hurtig levering og hjælpsom kundeservice
Blev leveret 2 dage efter i fin stand. Kunderservice var hjælpsom og svarede hurtigt.
Helt som forventet
Billedet er af god kvalitet og ligner det på websiden til perfektion. Måtte dog vente 6 uger på at få et forholdsvis lille maleri 60x60 cm, men blev orienteret efter 4 uger, hvorfor der var længere ventetid, hvilket må betegnes som god service :)
Flot maleri ;)
Det tager alt for lang tid, men det er der jo ikke noget at gøre ved, når de laves i Kina osv.
den har været god men.
det var godt nok pakket ind men der var en transpotskade på min ramme der var slået et stykke af i det ene hjørne

Antwort von Art At-home
en dejlig måde at se og vælge kunstbilleder på
jeg vil give 5 stjerne til art ar-home ikke nok at det var nem og bruge hjemmeside , service da vi skulle hente billede var også i top. Billedet levede helt op til forventningerne.
Super! Men tog lidt længere end forventet
Fungerede som det skulle. Men lige lidt mere info løbende om hvor i processen I er med bestillingen. Det ville være rart.
Super kvalitet til små penge
Rigtig stort udvalg i motiver og str. på malerierne, et ønske kunne være mulighed for at bestille spc. str. på maleri.
Helt sikkert et sted, jeg ønsker at handle igen.
Leveringstid er iflg. aftale.
Rigtig godt tilfreds.
Alt fungerer perfekt
Fra bestilling til levering har alt virket perfekt - og leveringen
har været hurtig - Den leverede vare lever fuldt op til ens for-
ventninger - så jeg kan kun anbefale Art-at-home!
Super handel
Der er ikke en finger at sætte på noget, alt fungere perfekt. Billederne var præcis som på nettet, og til en god pris, leveret til den aftalte tid mv. Kan varmt anbefale Art-at-home
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.