Mit besøg hos Aromaterapi Thaimassage var intet mindre end fantastisk. Allerede ved ankomsten mærkede jeg en rolig og indbydende stemning, der straks satte mig i afslapningsmode. Behandleren var n... Mehr ansehen
Jeg trængte til afslapning og wellness lige inden jul. Valgte 1,5 times oliemassage. Dejligt stille i flotte omgivelser. Tror næsten jeg faldt i søvn 😊. Massøren lyttede efter hvad jeg fortalte mht m... Mehr ansehen
Havde været lidt tilbageholden efter at have læst de dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men så anbefalede en veninde stedet og de leverede 😊 Da jeg trådte ind af døren duftede der skønt af autent... Mehr ansehen
Hvis du trænger til at give dig selv forkælelse eller slippe for kroppens smerter, så er Aroma Massage i Viby Centeret lige stedet! Hele holdet derude er søde, imødekommende og dygtige til deres arb... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Du kan komme og opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.
Viby Centret 1.sal, 8260, Viby J, Dänemark
- info@aromaterapi-thaimassage.dk
- www.aromaterapi-thaimassage.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Tak for en god oplevelse!:)
Jeg fik en fodbehandling med fodmassage og det var sådan en skøn oplevelse! Super god service, jeg blev tilbudt noget at drikke, de spurgte om alt var ok, og så fik jeg noget chokolade og nogle testere på fodcreme med hjem. Personalet er super søde. Her kommer jeg igen:)
Kom i himlen
Havde hørt godt om stedet og tænkte jeg måtte prøve det. De får alle stjerner der findes, allerede når man træder ind af døren, finder man ro. Sødeste personale og rigtig dygtig massør. Fik 1,5 time i himlen. Kom afsted og prøv det ✨✨✨✨✨
Fantastisk massage!!
Bedre massage fåes ikke
Jeg får regelmæssigt oliemassage hos W Aromaterapi i Viby, og bedre massage fåes ikke. De er dybt professionelle massører, og søde og imødekommende i deres tilgang.
Har aldrig prøvet massage før
Har aldrig prøvet massage før, men jeg synes det var lækkert
Rigtig dejlig oplevelse og gode massører
Virkelig god massage
Virkelig god massage! og dejligt at ejer lige kom ind og spurte om alt var ok
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service ved skranken. Havde fået et gavekort som skulle bruges, men da hun ikke kunne finde det i systemet beskyldte hun mig indirekte for at lyve. Hun beklagede ikke situationen efter hun fandt gavekortet.
Hygiejnen var dårlig, håndklæder lugtede dårligt og man lå på et tæppe der måske ikke var blevet vasket efter en anden kunde 👎🏻. Mit første og sidste besøg.
Det er et af de bedste steder i Århus
Det er et af de bedste steder i Århus. Det kan dog variere fra massør til massør, hvor “gode” de er, for alle har vel sine præferencer.
Derfor kunne det være skønt, hvis man, når, man booker online, kan vælge hvilken massør man vil have, og hvilke tider der er ledige hos den pågældende massør. Så ville I få 5 stjerner af mig.
En fornøjelse
Nu har jeg været fast kunde hos dem i en årrække og deres ekspertise gør at jeg kommer igen. Afslappet rene omgivelser, gode massør, afslutning med frugt og vand, alt sammen med thailandsk i møde kommenhed. En fornøjelse...
Verdensklasses massage !
Kunne jeg give yderligere stjerner, så gjorde jeg det!
Har i dag fået den allerbedste massage nogensinde!
Er som født på ny lige nu og min trykkende hovedpine er væk.
Mange tak for en hotstone all body massage i verdensklasse! :)
Dejlig afslappende massage til lave…
Dejlig afslappende massage til lave priser. Afslappende atmosfære. Kan absolut anbefales.
3 ringe behandlinger på stribe
Simpelthen for ringe en massage og for tredje gange i træk!
Jeg beder massøren om at trykke lidt ekstra da jeg absolut intet kan mærke og føler slet ikke det giver noget. Får at vide at det har vedkommende ikke kræfter nok til, og griner på samme tid af det.
Jeg valgte at se bort fra mine første 2 ringe oplevelser, men 3 på stribe er simpelthen dråben.
Massage
Jeg har været her en del gange og jeg har altid fået god en massage og blevet mødt af flink personale og det er altid til at at få en tid på ønsket tidspunkt.
God behandling for trætte muskler
Flinke, venlige og gode
Min kone og jeg har været her flere gange. Det er altid både godt, grundigt og hyggeligt! Personalet er søde, venlige og flinke! Alt i alt en meget professionel klinik!
Skuffende oplevelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.