Appleparts Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Delivery was very fast and packaging impeccable. 2 items out of 8 were faulty and they immediately offered to send 3 new items without charge. That's what I call impeccable service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs mijn macbook pro uit 2015 bij een andere "reparateur" laten voorzien van een nieuwe accu maar kreeg hem terug met meer schade dan hij heen ging. Appleparts had gelukkig het onderdeel dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten. Laats had ik een defect onderdeel. Teruggestuurd naar hen ter controle. Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben heel blij met de donor laptop Macbook Unibody 15" welke ik ophaalde in Heerenveen. Al het bruikbare hardware over kunnen zetten, werkt & oogt nu weer als nieuw. Daarbij is de het uitlezen... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn vanaf 2009 actief in de verkoop van reparatie onderdelen voor Apple toestellen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te verkopen. Alle onderdelen worden bij aankomst en voor het versturen streng gecontroleerd op fouten en beschadigingen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

65 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onlangs heb ik hier mijn laptop…

Onlangs heb ik hier mijn laptop oplader…
Onlangs heb ik hier mijn laptop oplader besteld die na ongeveer een week gebruikt te hebben al niet meer werkte. Binnen 14 dagen na aankoop heb ik dit via de mail medegedeeld aan Appleparts. Vervolgens heb ik de oplader naar hen teruggestuurd. Appleparts gaf aan dat de oplader gewoon zou werken en zijn niet bereid om het aankoop bedrag te storten. Wél mag ik de retourkosten betalen om de niet werkende adapter terug te ontvangen. Het bedrijf gaf aan dat het waarschijnlijk aan mijn laptop ligt, wat bijzonder is aangezien de originele Apple oplader wel werkt bij mijn laptop. Hierna heb ik nogmaals aangegeven dat ik mijn geld terug wil ontvangen. Het bedrijf mailde terug dat ze bij hun standpunt blijven en dat de oplader “krassen” zou bevatten, wat eerder nog niet genoemd was. Het geld wordt niet teruggestort en ze staan niet open voor een tegemoetkoming. Als ik had geweten dat ze zo met klanten om zouden gaan, had ik hier nooit mijn bestelling geplaatst.

24. Mai 2024

Beste Anne,

Wat spijtig dat je een slechte review hebt geschreven. We hebben de adapter hier uitvoerig getest, zonder klachten, hier hebben we je zelfs een filmpje van gestuurd. Op het moment van schrijven hebben we jou retour gestuurde adapter nog in test zonder klachten. Je gaf in je mail aan dat je graag een credit wil hebben en dat we de adapter aan iemand anders zouden kunnen verkopen, wat merkwaardig is, daar de adapter volgens jou niet werkt. De adapter is echter zodanig bekrast dat wij deze niet meer als “used” kunnen verkopen.

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was voor mij zeer verfrissend een ander bedrijf tegen te komen die service hoog in het vaandel hebben. Vriendelijk te woord gestaan en goede afhandeling. Kijk niet verder en bestel je spullen bij hun.

30. April 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Installatie USB stick met MacOS Siera

Na dat ik had geëxperimenteerd met het OS van mijn oude Macbook kreeg ik deze niet meer opgestart. Ook herstel met de reguliere software lukte niet meer.
De herstel USB-stick van Appleparts bracht uitkomst. De bestelling is direct verzonden. Met een korte maar goede handleiding. Herinstallatie was en fluitje van een cent. Erg blij mee.

12. April 2024

Goede klantenservice!

Snelle levering, goede producten en zeer vriendelijke en snelle klantenservice. Ik had een verkeerd onderdeel besteld en kwam hier te laat achter. Het team van appleparts was echter zeer coulant en zorgt ervoor dat ik het product alsnog om kan ruilen. Nogmaals bedankt!

12. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering niet compleet

6.95 extra betaald om lijm mee te bestellen. Is er niet bijgeleverd.

Edit nav reactie: jullie hebben "de kans" gehad om m'n bestelling te versturen nadat ik deze geplaatst heb. Dat is mislukt, nu heb je een ontevreden klant. Vandaar de review. Had de producten nodig op de tijd dat ik ze besteld had en op basis van jullie levertijd. Niet op basis van nalevering.
Nalevering zal dus niets doen aan de klanttevredenheid. Zorg dat je je zaken in eerste instantie goed op orde hebt.

8. Januar 2024

Beste klant,

We hebben je gemaild en geprobeerd te bellen.
We horen dit nu voor het eerst middels deze review, erg jammer zo geef jij ons geen kans om iets na te sturen.

Wisselen MiniDV-VGA adapter

Ik bestelde voor mijn iMac een adapter-kabeltje van MiniDV naar female VGA. Omdat ik meerdere iMacs heb had ik al goede ervaringen met het gebruiken van 2 monitoren. Ik bestelde het onderdeel bij Appleparts en kreeg hem binnen 2 dagen toegestuurd. Maar hij werkte niet. Gecheckt, uitgewisseld, nee het lag echt aan het zojuist ontvangen onderdeel. Ik belde en kreeg een vriendelijke meneer aan de lijn, die weliswaar aangaf dat het druk was maar hij gaf me de instructie om via de website het retournerings-proces in te gaan. Ik gebruikte de originele verpakking, deed er een briefje bij, frankeerde het pakje en stuurde het terug. Binnen twee dagen ontving ik een nieuwe, die het wel voortreffelijk deed. Goede service, kan altijd gebeuren en het feit dat ik van de 3 postverzendingen er slechts één heb moeten betalen neem ik op de koop toe. Blij mee!

1. März 2024

Antwort von Appleparts

Bedankt voor deze mooie positieve review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoekend naar info en onderdelen voor…Apple produkten

Zoekend naar info en onderdelen voor mijn Apple laptop, ben ik uitgekomen bij Appleparts.nl een duidelijke website met voorbeelden van onderdelen en met juiste omschrijvingen van de onderdelen en prijzen .Een echte aanrader voor mensen die nog hun laptop een tweede kans willen geven .

14. Februar 2024

Antwort von Appleparts

Bedankt voor je positieve review.

Een verkeerde toets besteld

Een verkeerde toets besteld, na contact super goed geholpen en enkel tegen verzendkosten alsnog de goede opgestuurd gekregen.

2. Februar 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Achterkant van iphone besteld zonder…

Achterkant van iphone besteld zonder inbouw delen. Na ontvangst bleek alles lastiger in te bouwen als ik dacht. Dus gemailed of ik de achter kant kon ruilen voor een achterkant met inbouw delen.
Dit was mogelijk dus ik heb de nieuwe achterkant ontvangen, En de oude opgestuurd.

Hierna kreeg ik na 3 dagen een mail. Dat als ik mijn geld terug wou. Ik een goeie review moest schrijven. Want ik was over de 7 dagen retour termijn. En dan zouden ze uit coulance. Mijn geld terug sturen
Terwijl het wettelijke retour termijn van online gekochte goederen 14 dagen.

Dus ik netjes een goeie review schrijven. Zodat ik men geld terug zou krijgen.
En nu ik mijn geld terug heb gekregen. Moest ik deze nare nasmaak toch naar even kenbaar maken in deze review.
Beetje nare manier van coulance verlenen in eigen gewin.

Ik laat daarom ook 2 sterren achter omdat ik wel men product heb gekregen en geretourneerd heb.

19. Januar 2024

Beste Erik,

Wat jammer dat je jou review hebt aangepast naar een negatieve.
Was je vergeten dat jou retour buiten de retour termijn was en deze daarom eigenlijk afgekeurd was? We vonden het daarom wel een goede review waard als we ons toch coulant zouden opstellen en de retour alsnog zouden accepteren.
Helaas heb je gelijk na creditering je review aangepast. Hier kunnen we niks aan veranderen.

Wanneer klanten ons mailen mbt een retour, krijgen ze van ons retour instructies.
Hierin staan onze voorwaarden. O.a we dienen het product binnen 7 werkdagen na deze retour instructies binnen te hebben.
Erik had hier dus ruim de tijd voor maar koos er voor om het toch te laat op te sturen.

In dit geval krijgen wij een slechte review voor goede service.
Hier krijgen wij ook een hele nare nasmaak van….

Top service

Het bestelde onderdeel is snel geleverd. Vervolgens was er vanuit mijn kant onduidelijkheid over het gebruik ervan, waardoor ik contact heb opgenomen met de klantenservice. Hier ben ik snel en goed geholpen, waardoor nu alles weer naar tevredenheid werkt.

27. Januar 2024

Perfect

Perfect! Goede service!

23. Januar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vervanging van defecte toets van mijn Macbookpro

Ik heb de vervangingsonderdelen voor het herstel van een defecte toets besteld. Omdat het voor mij niet duidelijk was welk type te kiezen stuurde ik na de bestelling te hebben geplaatst eveneens een foto van het defecte onderdeel. Ik kreeg hierop onmiddellijk het bericht dat ik waarschijnlijk een ander type nylon veertje nodig had en dat dit bij mijn bestelling werd gevoegd zonder extra kost . Ondertussen heb ik ná twee dagen de levering ontvangen en eveneens de herstelling uitgevoerd. De toets is weer bruikbaar! Zeer goede “spontane” service die ik niet verwacht had. Adres om te onthouden!

19. Januar 2024

good service

good service. will use again.

18. Januar 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze liegen glashard in hun reactie, vertrouw dit bedrijf niet! Zijn niet behulpzaam

Kreeg een kapot mechanisme toegestuurd, klantenservice gelooft je dan niet en vragen je om opnieuw een te kopen en niet tegen alleen verzendkosten zoals ze wel beweren! Ze sturen je ook een foto van de verpakking als bewijs dat alles in orde was maar de verpakking is niet eens doorzichtig (en die foto heb ik nog als bewijs!) waardoor je niet eens kan zien of het product kapot gestuurd is of niet.
Echt een clownbedrijf, diezelfde apple onderdelen zijn op aliexpress te koop voor 10% van de prijs, oplichters zijn het!

15. Dezember 2023

Antwort von Appleparts

Graag willen we (zoals de lezer van ons gewend is) deze review ophelderen.
Klant had bij ons een mechanisme besteld, dit is het onderdeel wat onder de toets in het keyboard zit. Uit eigen ervaring weten we dat het heel precies komt hoe deze geplaatst word. Als dit niet op een bepaalde manier wordt gedaan, kunnen er “tandjes” afbreken die verantwoordelijk zijn voor de werking van de toets.
Voordat wij deze onderdelen opsturen maken wij zeer duidelijke foto’s waarop te zien is dat het mechanisme intact is, waarna deze door goedkeuring van een tweede collega in een (wel degelijk) doorzichtige sealbag wordt gedaan. Hier komt een sticker op met de tekst :

Let op!!
Voor het uitpakken controleren op schade
Wanneer de seal verbroken is kan er geen breuk schade meer
geclaimd worden. Bij twijfel: bel ons.
Bedankt voor uw begrip.

U zult begrijpen dat dit veel werk voor ons is, maar we hebben het er voor over om misverstanden als in deze review te voorkomen.Deze klant gaf in de eerste mail na ontvangst het volgende aan:

Ik heb zojuist de toets en het mechanisme ervan, top dat t zo snel bezorgd is maar het mechanisme is kapot aangeleverd dus hij wil niet klikken in mijn toetsenbord.

Zoals u kunt lezen is het onderdeel al uit de sealbag gehaald en gemonteerd geweest. Klant houd vol dat deze kapot is geleverd, waarop wij onze foto’s van voor het versturen hebben gemaild.
Omdat we het wel wat sneu vonden voor de klant hebben we aangeboden tegen verzendkosten een ander mechanisme te sturen. Klant stond hier open voor. Maar kort daarna deze review. We raden deze klant daarom nu aan om het mechanisme bij alieexpress te bestellen i.p.v. bij ons clownbedrijf.

Deze review ophelderen kost opnieuw veel tijd die wij liever spenderen aan onze trouwe klanten die wel oprecht zijn.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr