Appleparts Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Delivery was very fast and packaging impeccable. 2 items out of 8 were faulty and they immediately offered to send 3 new items without charge. That's what I call impeccable service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs mijn macbook pro uit 2015 bij een andere "reparateur" laten voorzien van een nieuwe accu maar kreeg hem terug met meer schade dan hij heen ging. Appleparts had gelukkig het onderdeel dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten. Laats had ik een defect onderdeel. Teruggestuurd naar hen ter controle. Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ben heel blij met de donor laptop Macbook Unibody 15" welke ik ophaalde in Heerenveen. Al het bruikbare hardware over kunnen zetten, werkt & oogt nu weer als nieuw. Daarbij is de het uitlezen... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn vanaf 2009 actief in de verkoop van reparatie onderdelen voor Apple toestellen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te verkopen. Alle onderdelen worden bij aankomst en voor het versturen streng gecontroleerd op fouten en beschadigingen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

65 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast and Great service support.

Fast and Great service support.
I made a mistake while purchasing. I send them an email and got an immediate proper response.
Netherlands efficiency at its best!

22. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Appleparts is meer dan de som der delen

Appleparts had gelukkig het onderdeel dat ik nodig had om hem te repareren. Service was uitstekend van bestelling tot levering. Alleen bleek er meer stuk te zijn. Gebeld met de klantenservice en werd direct geholpen en voorzien van de juiste onderdelen.

Top service en kwaliteit!

16. Juni 2026

Bestelling was lang onderweg

Hoewel het erg lang duurde voordat ik mijn bestelling ontving, was de communicatie met het bedrijf uitstekend. Uiteindelijk ben ik tevreden met hoe alles is afgehandeld.

27. Mai 2026

Levering

Alles is optijd geregeld met de bestellingen van mijn toetsenbord

26. Mai 2026
Appleparts-Logo

Antwort von Appleparts

Beste Herman,

Wij zien dat je op 25 mei een keyboard bij ons hebt besteld. Volgens de Track & Trace-gegevens is deze bestelling op 27 mei bij je afgeleverd.

Mogelijk heb je een Magic Mouse bij een andere leverancier besteld en is daar iets misgegaan met de levering. De situatie die je in je review beschrijft herkennen wij in ieder geval niet, aangezien er bij ons geen bestelling van een Magic Mouse bekend is.

Daarom willen wij je vriendelijk vragen om je review nog eens te bekijken en deze eventueel aan te passen.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Team Appleparts

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik bestelde een Apple adapter met verlengsnoer. De adapter is top, echt origineel en nieuw in originele verpakking. Mijn laptop werkt nu een stuk beter. Ze hadden alleen per ongeluk het verkeerde snoer geleverd, dat was niet origineel maar 'premium' en sloot niet helemaal soepel aan op de adapter. Hierover heb ik contact opgenomen. Het bedrijf bleek zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar en bood een vriendelijke en genereuze service. Waardoor we tot een goede oplossing zijn gekomen.

30. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling nooit ontvangen door…

Bestelling nooit ontvangen door problemen van GLS (de bezorger). Hierdoor is het pakket automatisch retour gegaan. Ik heb hierover een mail gestuurd, vervolgens nemen ze voor mij de retourkosten EN verzendkosten in rekening. Ongelofelijk onbeschoft, na contact met de klantenservice waarbij ik screenshots deel waarin te zien is dat dit kwam door een fout van GLS.

Advies - bestel gewoon op Amazon

29. Mai 2026

Originele Apple parts

Originele Apple parts, dan moet je hier zijn. Nette klantenservice, bieden snel oplossingen en denken met je mee. Aanrader mensen!

21. Mai 2026

Goede klantenservivce

Product wat ik had besteld bleek niet te werken, zonder enige discussie een nieuwe opgestuurd gekregen. Dit soort service komt steeds minder vaak voor!

18. Mai 2026

Betrouwbare partner

Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten.
Laats had ik een defect onderdeel.
Teruggestuurd naar hen ter controle.
Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb ik een kink in de kabel gemaakt.
Echter, goede communicatie en een geste van hun kant heeft gezorgd voor gratis reparatie en snelle afhandeling en bezorging.

De producten zijn van goede kwaliteit en worden in alle voorzichtigheid opgestuurd.

Perfecte en betrouwbare partner voor mij om mee te handelen. Met hen als partner kan ik mijn klanten de kwaliteit aanbieden die ze vragen.

Ik kan hen enkel aanraden.

19. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een scherm en een batterij…

ik heb een scherm en een batterij besteld bij apple parts
voor mijn i phone xs max alles gemonteerd en bleek eerst de connector van de batterij niet te blijven zitten
telefoon werkt nog steeds niet ik heb contact gezocht bij appleparts over de batterij ik mocht hem opsturen en apple parts zou er na kijken, nou ik opsturen de telefoon
bleek de telefoon nog bij het post kantoor te liggen word gewoon niet opgehaald na een week heb ik een retour aangevraagd voor de onderdelen werden ze ineens wakker daar, hebben ze de telefoon gauw opgehaald en gekeken was zogenaamd niets aan de hand met de connector van de batterij maar de telefoon werkt nog steeds niet hebben ze zogenaamd gekeken en zijden dat het moederboard stuk is prima
ik zeg nu heb ik niets aan de onderdelen dus terug sturen nee dat kon niet meer zijn gemonteerd geweest.
dus kijk uit als je bij apple parts iets besteld je kan het niet meer terug sturen.
en tip ze bestellen alles bij mobilesentrix eindhoven

21. April 2026
Appleparts-Logo

Antwort von Appleparts

Hi Mark,

We reageren hier graag op, omdat jouw review niet volledig aansluit bij hoe het traject is verlopen.

Je hebt contact met ons opgenomen omdat de batterijconnector volgens jou niet goed bleef zitten en het toestel daardoor niet werkte. Wij hebben toen aangeboden om het volledige toestel, inclusief de door ons geleverde onderdelen, naar ons op te sturen zodat we dit konden onderzoeken.

Het pakket is in eerste instantie bij een afhaalpunt blijven liggen. Wij krijgen hier geen automatische melding van en zonder bericht van de verzender is dit voor ons niet zichtbaar. We verwerken dagelijks meerdere retouren en zijn afhankelijk van correcte bezorging of communicatie hierover.

Na ontvangst hebben wij geen problemen vastgesteld met de batterijconnector. Hoogstwaarschijnlijk was de batterij niet goed gemonteerd en gepositioneerd. Ook zagen wij dat het scherm niet was vastgeplakt, wat risico geeft op kortsluiting en andere problemen tijdens transport. Dit hebben we duidelijk met je gedeeld.

Tijdens de diagnose bleek dat het toestel een probleem heeft op het moederbord, een backlight issue, waardoor het scherm zwart blijft. Dit staat los van de door ons geleverde onderdelen.

Hoewel dit buiten onze verantwoordelijkheid valt, hebben wij uit coulance geen onderzoekskosten gerekend. Normaal doen wij dat wel. We hebben alleen de retourverzendkosten gerekend.

Je hebt vervolgens gevraagd om de gemonteerde onderdelen te retourneren. Zoals ook in onze voorwaarden staat, is het niet mogelijk om gemonteerde onderdelen retour te sturen. Dit is niet iets wat wij “ineens bedenken”, maar een standaard regel omdat gemonteerde onderdelen niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. in jouw geval waren de onderdelen zichtbaar gebruikt/gemonteerd. Wij willen de kwaliteit binnen ons assortiment hooghouden en daarom willen wij geen gebruikte onderdelen wedeverkopen. Dit is ook meerdere malen telefonisch gecommuniceerd aan jou.

We vinden het vervelend dat je niet het gewenste resultaat hebt bereikt, maar we hebben je correct geholpen, duidelijk gecommuniceerd en extra coulance toegepast.

Heb je nog vragen of wil je meedenken over een oplossing, neem gerust contact op.

Team appleparts

Beter dan verwacht

Eerder besteld bij een andere webshop dat zogenaamd "originele" Apple producten verkocht. Ik had een USB-C naar Magsafe 3 oplaadkabel nodig, want mijn kat had de oplaadkabel aangevallen die ik had. Dat product was niet origineel; de kabel en de kop die je in de Macbook doet voelde totaal anders aan. Verder gezocht en zodoende bij Appleparts gekomen. Beetje huiverig, maar goed, is het niet origineel dan kun je het retourneren. De oplaadkabel was snel geleverd, exact hetzelfde als de kabel die ik kreeg bij het kopen. Dit is dus wel echt het originele. Ben er erg blij mee. Hopelijk laat de kat deze wel met rust haha

13. Mai 2026

Great!!

My order arrived within 12 hours of ordering, super fast! I accidentally ordered the wrong item and customer service immediately helped me sort it out.
10/10 recommend 🙏🏼

12. Mai 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

teruggestuurd moederbord

Op 2 april een review geschreven over een gekocht moederbord. Gelukkig heeft het bedrijf eindelijk gereageerd en het door mij teruggestuurde moederbord gecontroleerd. Volgens Appleparts zou dit in orde zijn geweest, terwijl een Applebedrijf in Rotterdam een gebrek had geconstateerd. Wie heeft gelijk ? Als het klopt, dan heb ik een goed moederbord dus teruggestuurd. Ik heb voorgesteld om de onderzoekskosten eraf te halen en het restant te retourneren. Helaas deden ze dat niet omdat de onderzoekskosten erg hoog waren. Dus geen geld terug gekregen. Heeft me (inclusief verzendkosten) dus 84 Euro gekost. Jammer dat het zo lang heeft moeten duren (5 december 2025 teruggestuurd). Ik kon wel een tegoedbon krijgen voor hun winkel.... Helaas heb ik daar weinig aan.

1. Dezember 2025

Top service

Op 25-11-2025 een origineel scherm besteld voor een MacBook A2337, werkte goed totdat deze na een paar maanden begon te flikkeren en strepen vertoonde.

11-03-2026 contact opgenomen en dezelfde dag nog reactie dat het scherm terug mocht. Zelf aangeboden om de gehele MacBook op te sturen om onderzoek makkelijker te maken, hierbij werd aangegeven dat dit super fijn zou zijn. MacBook in zijn geheel de volgende dag verzonden.

Onderzoek en reparatie duurde wat langer door een bevoorradingsprobleem, maar uiteindelijk werd vandaag (07-05-2026) aangegeven dat de MacBook gerepareerd en getest weer kosteloos retour kwam.

De heren die ik heb gesproken waren heel erg vriendelijk. Bestel vaker onderdelen voor reparaties bij Appleparts en het is altijd kwaliteit, dit was voor zover ik me kan heugen de eerste keer dat een onderdeel defect raakte maar dat wordt dus ook super netjes opgelost.

7. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr