Appjection Bewertungen 232

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn dat er op deze wijze ondersteuning was, dat ontzorgde enorm, zeker omdat het lang duurt voordat zo'n zaak behandeld wordt. Er was steeds overzicht en verder werd er prettig en goed gecommunicee... Mehr ansehen

1. Rechtsberatungsstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom op de pagina van Appjection! Heb je een boete? Ga naar www.appjection.nl, maak een foto van je boete en wij doen de rest. Bezwaar maken was nog nooit zo eenvoudig!

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Snelle en heldere aanpak

Snel geholpen. Tijdens afhandeling van bezwaar op parkeerboete steeds op de hoogte gehouden van de stappen en communicatie. En uiteindelijk ook gezorgd voor een vernietiging van de boete. Professioneel en efficiënt gedaan!

27. März 2026

Ondersteunend en ontzorgend

Er was steeds overzicht en verder werd er prettig en goed gecommuniceerd.

17. Februar 2026

Prima vlotte ervaring

Goede, vlotte afhandeling, met inzicht in voortgang, die helaas deels van de andere partij afhangt, iets met ambtelijke dure molens.
Appjection is makkelijk te vinden en heeft een heldere makkelijke interface om aan te geven wat het probleem is en wat zij van je nodig hebben om dit te kunnen aanpakken (succesvol!)

7. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb Appjection ingeschakeld om bezwaar te maken tegen een onterechte bekeuring.

Ik heb dit bedrijf ingeschakeld om bezwaar te maken tegen een onterechte bekeuring, maar mijn ervaring is ronduit teleurstellend. De communicatie was zeer traag en weinig betrokken. Het voelde alsof mijn dossier simpelweg door de standaardprocedure werd gehaald zonder dat er echt naar de inhoud werd gekeken.

Het bezwaar dat uiteindelijk werd ingediend was oppervlakkig en voegde niets toe. Het leek op een standaardtekst die zonder moeite werd verstuurd. Iets wat ik eerlijk gezegd zelf ook had kunnen doen en waarschijnlijk nog beter.

Als je een partij zoekt die echt naar je zaak kijkt en zich inzet om een sterk bezwaar op te stellen, dan zou ik hier goed over nadenken voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks alles zijn zij steeds…

Ondanks alles zijn zij steeds doorgegaan en hebben eerdere uitspraken steeds aangevochten, hoewel ik het zelf niet meer zag zitten. Maar helaas is ons recht systeem verre van eerlijk, er hoeft blijkbaar niets meer bewezen te worden, het woord van politie tegenover jou verlies je altijd.

5. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Valt op dat als er een eerlijke revieuw…

Valt op dat als er een eerlijke revieuw geschreven wordt, dat in mijn geval eerlijk en oprecht gedaan. Dit misleidend instituut(appjection),oplichters ineens tich 4 sterrenplus uit de lucht komen vallen om maar een hoge review te behouden. Vinden jullie dat niet vreemd. Inplaats dat ze hun energie insteken in dossier goed te bewandelen, wat ze niet doen. Besteden ze hier wel tijd aan. Spook review te schrijven om de punten hoog te houden. Mensen laat je niet misleiden om hun 4 sterren review. Lees hun polis, lees de kleine letters en je zult zien dat je te maken heb met fake juristen oplichters. LLeg het maar voor aan een echte deskundige. Het enige wat echt is opgemaakt is hun voorwaarde zelf door een jurist. Dat is alle schuld afschuiven naar de klant. Blijf ver weg bij appjection . Radar zal hier aandacht aan besteden.

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over Appjection!

Na het indienen van de boete is er bezwaar ingediend. Ik werd telkens netjes per mail op de hoogte gehouden. Al met al heeft het bijna 2 jaar geduurd maar het was het wachten waard: boete vernietigd! Onwijs tevreden over de ondersteuning van Appjection.

9. Februar 2026

Onterechte verkeersboete dankzij Appjection vernietigd

In 2024 verkeersboete ontvangen van gemeente Amsterdam voor onduidelijke verkeerssituatie. Appjection ingeschakeld en zij hebben zich vastgebeten in dit dossier. Het heeft twee jaar geduurd maar de kantonrechter heeft de boete nu vernietigd.

Dank aan Appjection voor hun vasthoudendheid. Geweldig resultaat. Top!

20. Januar 2026

2 keer boete vernietigd!

2 keer een boete ingediend bij Appjection die zij beide keren voor mij hebben gewonnen. Tweede keer zelfs pas na uitspraak van Kantonrechter in hoger beroep. Zeer tevreden met de afhandeling en updates die Appjection biedt. Ik blijf ze zeker gebruiken voor het aanvechten van toekomstige boetes!

30. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr