Aon Verzekeringen Bewertungen

1'089
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze overhandigen en halve maand te laat de verzekeringspolis voor 2026. Deze is nodig voor opdrachtgevers ter bevestiging dat je gedekt werkt. Zonder deze en het betalingsbewijs mag je geen opdrachten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd compleet verrast door de medewerker (Assurantie kantoor Meeus Arnhem) die ik gesproken heb aan de telefoon voor het verzekeren van mijn andere auto, heeft alles voor me uitgezocht, kwan op... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en snel bereikbaar. Helpt bij online invullen van gegevens. Denkt goed mee en overtuigend met goede uitleg over diverse verzekeringen bijv: woonhuis, inboedel, voorwaarden (zonnepanelen, garage... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er word doorgewerkt voor een passende oplossing/verzekering, word goed mee gedacht en doe graag een schappelijk aanbod als je ergens nog naar op zoek bent. Zelfs met de nodige historie word er goed... Mehr ansehen

1. Versicherungsmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Aon is in the business of better decisions. Wij zorgen ervoor dat onze klanten beter geïnformeerd en geadviseerd worden, om de levens van mensen over de hele wereld te beschermen en te verbeteren. Hiermee helpen we onze klanten bij het laten groeien van hun organisatie. Dit doen wij met 2.500 collega’s in Nederland en in samenwerking met 50.000 collega’s in meer dan 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

1089 Bewertungen

(1'089)

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snelle

Snelle, accurate en sympathieke afwikkeling van verzoek.

12. Mai 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Tot uw dienst hoor. Dank voor uw bericht!

Topverzekeraars

Het overschrijven van mijn autoverzekering in het weekend lukt niet via de site, met de hulpdienst gebeld die uitzocht waar het aan lag en zorgde dat mijn nieuwe auto verzekerd was. Dat kostte ruim een half uur maar zij bleef vriendelijk en geduldig. Toen ik op haar advies op maandagochtend Aon belde kreeg ik opnieuw een vriendelijke mevrouw aan de lijn die met mij gelijk ook mijn andere verzekeringen doornam en me goed adviseerde. De bevestigingsmail was er binnen een dag!

27. April 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Fijne dag nog!

Wat een amateurs

Wij zijn al vanaf 18 maart bezig om een premie te ontvangen van 1 van onze 2 auto's, ze spiegelen je een mooie premie voor, voor beide auto's echter na 2 maanden is de premie van 1 auto al 2x verhoogd en van de 2e auto hebben we nog steeds niks mogen ontvangen. Vervolgens 2 x een uur met Sharon aan de lijn gezeten, en nu 2 weken later is er nog steeds niks veranderd. Vandaag nog maar een keer gebeld, maar ook die kon mij niks vertellen, toen maar opgezegd, wat een amateurs.
Nou Alex, wederom bedankt dat mijn 2 auto's hebben rondgereden zonder verzekerd te zijn, jij zou de verzekering een maand opzegtermijn geven, dat heb je dus niet gedaan, maar laat maar we zijn nu per direct verzekerd bij Inshared, ohja ze zijn ook nog goedkoper.

7. Mai 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Niet zo goed inderdaad. Ik wil graag met u meedenken en de situatie voor u oplossen. Wilt u dan een appje sturen aan 06 – 12 55 44 45 en vragen naar Alex? Dan neem ik even contact met u op.

1 Ster is al te veel

1 Ster is al te veel ! Wat een vreselijke organisatie, slecht bereikbaar, portal wijzigen worden niet doorgevoerd, telefonisch maken ze er een zooi van, er wordt niet op mail gereageerd, na de chatbot als je dan een "persoon" zou krijgen werkt niet, er komt niemand in de chat. Wel facturen blijven sturen voor verzekeringen die al opgezegd zijn en dan nog proberen te incasseren ook. Kortom, een groot drama !! Hier ongevraagd terecht gekomen na allerlei overnames, om deze ellende heb ik niet gevraagd !

22. Januar 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Akkoord. Dat hoort uiteraard niet zo te zijn. Dan wil ik u toch even bellen om hierover te praten. Kunt u een appje sturen aan mij (Alex) met uw gegevens op 06 – 1255 44 45? Neem ik meteen even contact met u op.

Al jaren klant bij AON

Al jaren klant bij AON. Ben wederom vakkundig en vriendelijk geholpen. Een bevestiging per ommegaande ontvangen, niets dan lof.

3. Mai 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Fijn. Hartelijk dank hoor!

Onacceprabele wachttijden

Onacceprabele wachttijden, hoop gedoe om het voor elkaar te krijgen, zeker als je weer moet terug bellen

Nog geen eens 1 ster

U verwijst in uw antwoord naar whatsapp, dat is nog een grotere elende, de robot antwoord snel maar daarna duurde het meer dan 3 uur eer ik een reactie kreeg om daadwerlelijk mijn vraag te beantwoorden.
No go!!@

1. Mai 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Update 08.05.2024: Klopt. Maar ik bedoelde te zeggen dat we daar sneller met u kunnen schakelen ook al is het daar bij tijd en wijle ook druk. De chat is het snelst!

Dan wil ik u toch vragen om ons te contacten via de chat of de WhatsApp. Deze laatste duurt ietsje langer maar we zijn dan veel sneller bereikbaar!

Meedenkend

Duidelijk, snelle service, meedenkend, keuze meerdere offertes, goede afhandeling.

30. April 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Fijn. Zoals het hoort dus. Dank voor uw reactie!

oversluiten verzekering

Denkt mee in kostenreductie zonder dat de klant daar actief om vraagt

29. April 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Klopt. Al onze klanten krijgen een advies inderdaad. Fijne dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen antwoord.

Heb een 3e verzekering afgesloten bij AON waarbij ik gevraagd heb om een korting. Ik vraag hierom omdat ik al ruim 10+ jaar bij deze maatschappij zit en heb nog nooit gebruik heb hoeven te maken van de dienst.

Helaas na een week nog altijd geen antwoord gehad.

30. April 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

U bouwt schadevrije jaren op per polis. Er is ook een 2e autoregeling inderdaad die misschien voor u van toepassing is? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug hoor!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In aanvulling op mijn eerdere review…

In aanvulling op mijn eerdere review van 14 april 2024:
AON heeft ONGEVRAAGD een autoverzekering afgesloten op mijn auto, terwijl er al een all-risk autoverzekering op die auto van kracht is. Heb dus ongevraagd twee autoverzekeringen op één auto. Onvoorstelbaar!! Is ook inmiddels weer rechtgetrokken.

15. April 2024

Antwort von Aon Verzekeringen

Dan is alles dus weer in orde, begrijp ik? Fijne dag verder!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr