Ze overhandigen en halve maand te laat de verzekeringspolis voor 2026. Deze is nodig voor opdrachtgevers ter bevestiging dat je gedekt werkt. Zonder deze en het betalingsbewijs mag je geen opdrachten... Mehr ansehen
Ik werd compleet verrast door de medewerker (Assurantie kantoor Meeus Arnhem) die ik gesproken heb aan de telefoon voor het verzekeren van mijn andere auto, heeft alles voor me uitgezocht, kwan op... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed en snel bereikbaar. Helpt bij online invullen van gegevens. Denkt goed mee en overtuigend met goede uitleg over diverse verzekeringen bijv: woonhuis, inboedel, voorwaarden (zonnepanelen, garage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er word doorgewerkt voor een passende oplossing/verzekering, word goed mee gedacht en doe graag een schappelijk aanbod als je ergens nog naar op zoek bent. Zelfs met de nodige historie word er goed... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Aon is in the business of better decisions. Wij zorgen ervoor dat onze klanten beter geïnformeerd en geadviseerd worden, om de levens van mensen over de hele wereld te beschermen en te verbeteren. Hiermee helpen we onze klanten bij het laten groeien van hun organisatie. Dit doen wij met 2.500 collega’s in Nederland en in samenwerking met 50.000 collega’s in meer dan 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl
Niederlande
- www.aonverzekeringen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik ben goed geholpen.
Ik ben goed geholpen.
De medewerker was behulpzaam, luisterde goed en gaf een duidelijk advies.
Was bereid om naar alle verzekeringen te kijken, met als doel om eventuele verlaging van de premies.
Het vervolg kon ook per email om wachttijd te voorkomen.

Antwort von Aon Verzekeringen
Snel en goed contact met juiste persoon…
Snel en goed contact met juiste persoon en goede data systeem met duidelijkheid en redelijkheid over wat er nodig was

Slechte afhandeling schade
Ik heb schade aan fiets veroorzaakt en Aon is veel te traag met afhandelen en betaling van schade aan gedupeerde partij.
Afhandelaar heeft veel werk liggen geeft men steeds aan en daarom duurt het inmiddels 4 maanden en schade is nog steeds niet afgehandeld.

Antwort von Aon Verzekeringen
Ik ben heel vakkundig geholpen door…
Ik ben heel vakkundig geholpen door deze meneer, ik kreeg een duidelijke uitleg, deze meneer was zeer goed op de hoogte, was vriendelijk en behulpzaam en mijn vraag was meteen helemaal beantwoord.

Antwort von Aon Verzekeringen
Ik ben goed te woord gestaan maar..
Ik ben goed te woord gestaan. Daarop heb ik een vervolgvraag gesteld waarop, zoals vaker voorkomt, een antwoord uitblijft.

Een luisterend oor
Een luisterend oor, goed meegedacht, goed doorgevraagd en relevante informatie snel gedeeld.

Antwort von Aon Verzekeringen
Wat een verschrikkelijke wacht tijd
Wat een verschrikkelijke wacht tijd! Na 30 min in de wacht eindelijk iemand te pakken werd ik weer doorverbonden en nu inmiddels 40 min in de wacht nog steeds niemand aan de lijn!!!

Antwort von Aon Verzekeringen
AON is misleiden in de zogenaamde…
AON is misleiden in de zogenaamde schadevrije jaren die ze meenemen in de berekening. In mijn geval rij ik al 25 jaar schadevrij auto en motor. Maar volgens AON NUL!, ja 0! Want schadevrije jaren zijn pas na beëindiging van een auto- of motorverzekering overdraagbaar.
Leuk bedacht maar het gaat hier toch om een risicocalculatie vs de hoogte van je premie. Dit is gewoon een schandalige truuk van een verzekeringmaatschappij die op een oneerlijke mannier via de kleine lettertjes meer geld wil verdienen. Als we hier niet uit gaan komen beeindig ik zsm de polis. Begin er niet aan voor de mensen die nog geen polis hebben want dit is een slecht teken voor wanneer je ze echt nodig hebt.

Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf! Geen contact mee te krijgen. Aon heeft de verzekering niet aan het RDW doorgegeven en nu krijgen wij een boete.

Oplichters
Alles ben je verzekerd gaan ze jou als schuldige aanmerken , terwijl je aangereden bent en schade hebt, gewoon niet oppakken en alles uit de kast halen om er maar niet mee aan de gang te hoeven!
EN standaard dan de verbinding verbreken bezopen dit!

Niet te geloven!!
Aon (nu OpGroen) is telefonisch en via social media onbereikbaar! 1 Keer gelukt iemand aan de lijn te krijgen, bij elkaar 1,5 uur in de wacht gestaan!! Verder hadden we schade aan onze volledig casco verzekerde auto, maar voordat de auto gerepareerd was duurde dat ruim 2 maanden!! In die tussentijd geen vervangend vervoer, ook al staat dat in hun voorwaarden. Geen enkele coulance, ook al zijn we 70 en volledig afhankelijk van onze auto.
Naar aanleiding van het antwoord van AON/OpGroen:
weer de chatbot en geen Alex hoor!! Ik sta nu al 80 minuten in de wacht op WhatsApp! En ja, alle gegevens ge-apt. Vanmorgen nog geprobeerd te bellen: 35 minuten in de wacht gestaan! En nog geen medewerker kunnen spreken. Schandalig!
De belbus is w.s. wel een optie. Of Radar.

Antwort von Aon Verzekeringen
Let op bij deze organisatie
Let op bij deze organisatie, heel slecht, hun liegen en bedriegen klanten. Hun laten je onterechte rekeningen betalen voor motoren die niet bij hun vezekerd zijn.
Aan de telefoon blijken hun dus ook te liegen tegen je. Ga beter naar een andere wel betrouwbare verzekeraar. Bovendien weten hun zelf niet eens meer onder welke naam hun werken, ze zijn al 4x veranderd van bedrijfsnaam.

Veel inkomen, meer betalen
Waarom is het bij een inschrijving voor een verzekering nodig om naar het netto maand inkomen te vragen van de nieuwe klant?
Zodat ze op basis van inkomen de premie kunnen bepalen.. dus een 2e dezelfde verzekering obv dezelfde uitgangspunten en verzekerde risico’s is fix hoger in prijs omdat het inkomen van de klant hoger is.. wat een oplichterij! Maw als je veel geld hebt moet je niet bij deze verzekering zijn.

Wat een chagerijnige heks
Wat een chagerijnige heks. Aan de helpdesk in Eindhoven!
Zit daar niet op de plek waar het thuishoort!

Sluiten schadedossier zonder oplossing
Meer dan 10 jaar klant bij Aon voor mijn autoverzekering. Nog nooit schade gehad. Nu de eerste keer betrokken bij een aanrijding. op 09-06 de schade gemeld bij AON. Op 14-06 bericht gehad dat het kenteken van de tegenpartij niet correct was. Na vele telefoontjes met het transportbedrijf van de tegenpartij, kwam naar voren dat het kenteken weldegelijk correct was. Hierna stopt de schadeafhandeling. Aon doet niets aan de schade. Vertellen (one underwriting) dat de tegenpartij niet akkoord gaat. De tegenpartij geeft aan dat er al een aantal weken geen contact is opgenomen. Het dossier heeft AON gesloten terwijl er nog steeds schade aan mijn auto is wat niet wordt opgelost. De tegenpartij geeft aan dat ze graag een oplossing zoeken en de eigen verzekeraar AON doet niets?
Ga niet in zee met AON. Dit is echt walgelijk wat ze doen.

Wat een afschuwelijke service
Wat een afschuwelijke service! Ik probeer al dagen de verzekering van mijn overleden vader op te zeggen maar kan ze alleen via onzinnige en onprofessionele whatsapp bereiken waar ze nog eens een dag of 2 voornemen om te reageren waar je vervolgens weer opnieuw kunt beginnen met je vraag/verzoek!

Antwort von Aon Verzekeringen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.