Antoncamp Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sente en forespørgsel, jeg får en udførlig feed Back og kan især lige en bemærkning som denne : "Jeg rådgiver i øvrigt også gerne om autocampere, vi ikke selv har. Så kan jeg sige, hvad jeg synes, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores køb af campingvogn var en fornøjelse. God information af hjælpsomt personale. Ved levering/afhentning var der virkelig en professionel og seriøs gennemgang af vognen og dens mange funktioner. Go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var ved Anton Camp til 1 års garantieftersyn 1 maj 2026, af vores Benimar 496 fra april 2025, tak for den gode service, samt forståelse for de små reklamationer, der skal udføres. Tror man sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin værksteds aftale om noget service og noget “nyt”. Blev personligt budt velkommen med håndtryk og kaffe/ chokolade i ventetiden . Go tid til information af det udførte arbejde . Vi kommer helt sikk... Mehr ansehen

1. Campingausrüster

Vom Unternehmen geschrieben

Antoncamp har eksisteret siden 1969. Vi er et firma, der sætter stor ære i høj service, personlig betjening, ærlighed og godt humør. Vi forhandler nogle af de største og mest solgte autocamper- og campingvognsmærker i Danmark og Europa. Vi har et stort udvalg af brugte vogne i alle prisklasser. På vores YouTube-kanal kan du hele tiden følge med i det sidste nye inden for camping. På vores værksted har vi dygtige folk, der er specialiserede i reparation af campingvogne og eftermontering af udstyr. Vores værksted er et certificeret DCU-testcenter, og vi bliver kontrolleret af DTI.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kan kun anbefale Antons Campingcenter

Kan kun anbefale Antons Campingcenter. Har fået en rigtig god behandling og rådgivning i forbindelse med køb af campingvogn. Dejlig at komme i en forretning hvor der er kompentente medarbejder - hele vejen rundt, hvor alle yder en fantastisk service, vi kommer gerne igen.

27. März 2019
Antoncamp-Logo

Antwort von Antoncamp

Tusind tak :)

Tommel op!

Tommel op!
Kan kun anbefale Anton’s camping. Indtil nu har jeg kun haft positive oplevelser med dem.
At der så har været reklamationer på min nye vogn, er jo ikke deres skyld.
De reklamationer der har været, har Casper så taget fint hånd om og løst som de skal og burde.
Der er altid en god stemning og der bliver sagt pænt goddag med navns nævnelse endda, når man kommer i butikken.
Så føler man sig velkommen.
At de så har travlt, er kun et tegn på, at de er et godt og populært firma.
Mine bedste anbefalinger.
Brian kuhn

18. März 2019
Antoncamp-Logo

Antwort von Antoncamp

Tak :) :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fantastisk oplevelse

Tak for en fantastisk oplevelse. Fra start til slut følte vi os trykke & i meget gode hænder. Man kan mærke i ved hvad i snakker om. kan varmt anbefalde at købe jeres vogn & tilbehør hos Antons Camping

28. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været kunde hos Antons Camping…

Har været kunde hos Antons Camping gennem 20 år, og købt flere vogne både nye og brugte. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle der, har altid fået 100% god service. Alle aftaler er altid blevet overholdt, dette gælder både klargøring og leveringstider, hvilket mange andre campingforhandlere kunne lære noget af.
Har man haft en campingvogn til service eller reparation, så kan man være sikker på at alt er OK, når man henter den.

26. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse ved køb af ny campingvogn

Jeg har netop købt min første campingvogn hos Antons Campingcenter og er super tilfreds. Deres kundeservice både før, under og efter salget er den bedste jeg har oplevet hos nogen forhandler. Hvis jeg skal beskrive det kort, så er min oplevelse af at have handlet her ærlighed og kunden først, så super købsoplevelse. Ifm salget fik jeg også monteret en del ekstraudstyr og finish på installationen er helt i top. Kan klart anbefales!

19. Mai 2017

Meget tilfreds

Hej Antons Camping
Vi er meget tilfredse med den behandling vi har fået i forbindelse med vores køb af campingvogn. Vi følte os velkomne fra starten af og hele vejen har vi fået rigtig gode råd og svar på alle vores spørgsmål. Og vi fik endda en god pris synes vi. Vi kan varmt anbefale Antons Camping til andre der ønsker en campingvogn og en god oplevelse.

15. Januar 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en brøler fra Antons camping

Jeg har handlet flere gange ved Antons camping, men nu er det slut! Der er en virkelig dårlig service, og de laver den ene brøler efter den anden.
Senest har de solgt mig et produkt til at rense vandsystemet i cv. Jeg opdager der er det forkerte indhold i pakken, og oplyser med det samme butikken telefonisk om det. De fortæller at de ved det godt og det er galt med alle pakkerne i butikken og derfor udleverer en speciel seddel hvorpå der står at indholdet ikke er det rigtige. jeg har ikke fået den seddel og Ugen efter henvender jeg mig personligt i butikken, for at få den at se. Her finder jeg ud af at det bare var løgn. Sedlen findes ikke, personalet ikke er informeret og produktet fortsat sælges.
Jeg har tidligere oplevet lignende med en gasalarm de solgte. Da jeg læste brugsvejledningen stod der at den ikke måtte anvendes i campingvogne. Jeg henvender mig i butikken og gør opmærksom på problemet, de fortæller at det vidste de ikke og det er dem de monterer i de nye vogne de sælger...men de vil nu fjerne dem fra butikken. Det sker dog ikke kan jeg senere konstatere.
Sådan er det gang på gang....vi købte en demovogn og blev lovet at den blev ekstra godt rengjort, da vi skulle afsted på ferie lige efter. Men da vi hentede den var den overhovedet ikke rengjort!
Kort tid derefter fik vi en opkrævning fra skat, fordi Antons Camping var kommet til at indregistrere en anden mands vogn i vores navn. Vi måtte selv køre derop for at rette deres fejl og fik ikke engang en undskyldning.
Jeg bestilte engang flere reservedele deroppe, som de ikke havde på lager, og fik at vide de ville ringe når tingene var kommet hjem. Efter en lille måned ringer jeg for at høre om tingene er kommet, men bliver overfust i telefonen og får at vide at hvis de har sagt de kontakter mig når tingene kommer, så gør de det !!! (Det sidste tilfælde her er flere år siden og varerne er tilsyneladende ikke kommet hjem endnu) :-) Så helt ærligt find en anden forhandler og få den service du som forbruger har krav på!

29. Juli 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr