Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter att ha lagt fler än fem beställningar är det tydligt för mig att lagerinformationen aldrig är korrekt, leveranserna är alltid försenade och kundservicen är helt otillräcklig: felaktig informatio... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man skal lede meget længe, for at finde så god kundeservice :-) Har sjældent oplevet man strækker sig så langt, for at kunden er glad. Og til andre, så husk, at hvis man opfører sig ordentligt, når... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er et rigtig godt sted at handle deres hjemme side er overskulig og hurtig leverig. Supper tilfreds her fra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Loved this store! It was my first time trying stained glass and I was unsure about the materials, not only the website has a lot of tips and tricks you can follow and were very helpul but also I had... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Künstlerbedarf
  2. Keramikgroßhandel
  3. Glaswarengroßhändler
  4. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Anla Creative er en specialiseret virksomhed, der henvender sig til alle med passion for kreativ udfoldelse – fra hobbyentusiaster til professionelle kunstnere og undervisere. Vi tilbyder materialer og udstyr til blandt andet glaskunst og keramik og har med over 30 års erfaring opbygget en stærk position i den kreative branche. Vi er et kreativt powerhouse drevet af mennesker, der brænder for den kreative proces – og alt det, den rummer af nysgerrighed, fordybelse og udvikling. Som passionerede eksperter arbejder vi hver dag på at inspirere og guide andre til at udforske deres fulde kreative potentiale.

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

254 Bewertungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Fine ting. Jeg er glad…

Fine ting der lever op til mine forventninger. God og hurtig levering.

24. August 2023

Hej Charlotte

Tak for du anmelder! Det er vi glade for du synes :-)

Bra produkter

Bra produkter, tydlig hemsida och väldigt snabb leverans på varorna!

27. August 2023

Antwort von Anla Creative

Thank you so much for your review, we appreciate it very much!

Kind regards

Nemt og hurtig betjening

Bestilte nettet og kunne hente varerne samme dag. Bestilte til afhentning og da butikken var lukket, var varerne stillet udenfor.
Nemt og hurtig betjening

24. August 2023

Hej Lise

Dejligt du fandt det nemt, så har vi gjort arbejdet så godt vi kan. Tak fordi du tager dig tid til at anmelde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og konstruktiv hjælp

Virkelig god og konstruktiv hjælp og tid til at forklare det, jeg ikke forstod. Gjorde valget af hvad jeg skulle købe meget lettere .

30. Juli 2023

Antwort von Anla Creative

Mange tak, det er altid en gode måde at starte dagen med 5 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig levering og søde mennesker at…

hurtig levering og søde mennesker at snakke med når man ikke kan find uf af det
dog er jeg utilfreds med at min pakke ikke blev leveret her hjemme, men jeg skulle køre 16 km efter pakken vi har langt til en pakke central derfor betaler jeg altid for hjemmelevering

2. August 2023

Hej Gitte
Mange tak for de 5 stjerner, det varmer hver gang. Din sidste ordre skulle leveres til Pakkeshop men den forrige hjem til. Hvis der er et sikkert sted, kan man skrive i kommentarfeltet at pakken må stilles uden underskrift, hvis man ikke er hjemme - ellers tager Fragtmanden pakken retur til centralen, og så skal man køre efter den eller betale for en ekstra udbringning.
Vi må forsøge at finde ud af det i fællesskab i fremtiden.

God og venlig betjening

God og venlig betjening. Hurtig levering

2. August 2023

Hej Karin

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre vi lever op til dine forventninger. Vi gør altid vores bedste for at servicere vores skønne kunder.

Konduite

Der var fejl på en vare, der blev hurtigt og venligt fundet en god løsning på det.

31. Juli 2023

Hej Bente

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange stjerner.
Vi bestræber os altid på at yde den bedste service for vores kunder. Skønt at høre vi også i dit tilfælde fandt en god løsning.

Faktisk shipping and service

Jeg har bestilt derfra 3 gange og hver gang har været virkelig gode oplevelse

31. Juli 2023

Hej

Tusind tak for at du tog dig tid til en anmeldelse. Det er skønt at høre du kun har haft gode oplevelser. Vi glæder os til at servicere dig igen.

Mange hilsner

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Behjælsom personale.

Behjælsom personale.
Synes ikke man føler sig velkommen i butikken, når indgangs døren binder så meget, at man skal kontakte personalet for at komme ind i butikken.

Hvor svært kan det være at løse problemet?

30. Juli 2023

Hej Dagny
Tak for anmeldelsen. Du har fuldstændig ret, den dør skal fikses, ingen tvivl om det. Ellers glæder vi os over at betjeningen var god.
Ann Rosendahl

Snabb leverans

Snabb leverans, fina produkter!

27. Juli 2023

Hej Katarina

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Så fine ord og alle stjernerne gør lige dagen ekstra god.

Mange hilsner

God oplevelse

God oplevelse. Varer leveret som forventet, og oveni en virkelig god og personlig service. Højt informationsniveau og fleksibilitet.

26. Juni 2023

Hej Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er noget der kan bringe smilende frem. Vi glæder os til at betjene dig næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode folk med stor viden om deres ting

Gode folk med stor viden om deres ting. Man kan stole på dem. Mange tak.

16. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Anla Creative

Mange tak for din venlige anmeldelse. Det betyder meget for os at vores indsats kommer til gavn.

Very good service

Thank you! It was a pleasure to make the purchase with you. Very quick and efficient.

3. Juli 2023

Hello Mare

Thank you so much for your kind review!

Kind regards

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr