Jeg havde bestilt det flotteste kunstige juletræ hos jer for nogle uger siden. Desværre viste det sig at der var en fejl på topstykket, så træet ikke kunne samles. Så jeg ringede ind til jeres kunde... Mehr ansehen
Hurtig levering og planterne var fine ved ankomst Konkurrencedygtige priser Vi bestilte en Kafir-plante, og den var mindst ligeså fin som beskrevet - det viste sig at træet er podet - en rimelig... Mehr ansehen
Mega god service! Bestilte et falsk juletræ. Da det kom fortrød jeg størrelsen. Fik efter få timer svar på min henvendelse på Facebook og kunne for kun 40 kr sende varen retur og bestille et større... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Ancher's Havecenter er beliggende i Greve. Anchers er et havecenter med et kæmpe udvalg af haveplanter, stueplanter, granit, brugskunst, binderi, brudebuketter. Kort sagt Anchers Havecenter har alt hvad du skal bruge.
Kildebrøndevej 50, 2670, Greve, Dänemark
- kontakt@anchers.dk
- www.anchers.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super god service
Super god service.
Modtog en varer som desværre var ødelagt under transport.
Den var desværre i mellemtiden udsolgt.
Så jeg fik alle pengene tilbage.
Det er altså god service.
Vil helt sikkert handle der igen♥️
Flotte høje planter leveret til tiden 👍👍
God hjemmeside og opkald da hjemmesiden…
God hjemmeside og opkald da hjemmesiden ikke var opdateret. God service og levering
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Super nem hjemmeside, bekræftelse og levering som ønsket. Alt spillede 100%
Ombytning af havebord
Vi fik ombyttet et havebord uden problemer. Vi oplevede en rigtig god kundeservice, og de var hurtige til at svare og løse opgaven.
Bestilling af planter.
Vi sku erstatte gammel hæk.
Ringede og fik god vejledning både på planter og tilhørende jord/gødning.
Fik leveret planter og jord på ønsket dato.
Meget nemt at bestille på hjemmesiden.
Mangel på service
På datoen skulle der komme en anlægsgartner. Meldte afbud om morgenen pga sygdom, men meddelte at han muligvis arbejdede i weekenden. Efter en uges tavshed, kontakter jeg firmaet og får at vide, at manden havde ferie. Fik en aftale med en anden, som dagen før ville flytte tiden. Kunne jeg ikke. På selve dagen blev der så atter meldt afbud pga " indbrud". Efter endnu en uges tavshed og ialt en måneds spildt ventetid, skrev vi, at vi ikke var interesseret. Dette er rigtig dårlig service, man kan bare sige nej tak, hvis man ikke ønsker arbejdet.
Hurtig levering og flotte hækplanter
Hurtig levering og flotte hækplanter. Mulighed for at refundere dem vi ikke fik brugt.
Det gik hurtigt og jeg fik flotte træer
God og hurtig levering
God og hurtig levering - og til tiden. Fantastisk kvalitet af planten
Købte et appelsin træ og det kom dagen…
Købte et appelsin træ og det kom dagen efter, forsvarligt indpakket og flot træ.
Dejlig forretning og hurtig levering
Mulighed for at tale med en gartner😊
Jeg havde købt en meget flot Japansk Kvæde & en Flora Danica rose i havecenteret. Efter kort tid, begyndte planterne at se lidt medtaget ud. Forklaringen var, at de begge havde bladlus & kvædens blade var blevet invaderet af larver. Dette medførte at de begge så meget triste og afpillede ud. Derfor var det fantastisk at Havecenteret giver mulighed for at tale med en gartner😊, som kunne anbefale at klippe de døde dele af planterne af, så planterne ville begynde at skyde friske skud op igen.
Nu har jeg et par flotte planter (trods vejret) stående og de har begge rettet sig & blomstret fantastisk😊.
Så stor tak for at jeg ikke bare skulle smide dem ud😊😊
Ingen service
Åbent til kl. 18.00 så utrolig ringe, at når man kommer kl. 15.30 på en lørdag og køber et Bonzai træ til 5000, at der ikke er en eneste, som kan være behjælpelig med at besvare spørgsmål herom. Efter at have være hele vejen rundt ude og inde, fortæller de i kassen af den eneste gartner på arbejde er gået hjem kl. 15.00.
I foråret købte jeg 4 tomatplanter af…
I foråret købte jeg 4 tomatplanter af sorten Gartenfreude - troede jeg - for det stod på planten.
Jeg kan nu konstatere, at de tomater, jeg nu kan plukke, IKKE er sorten Gartenfreude, min gennem mange år yndede sort. Jeg er dybt skuffet og har derfor ikke tillid til centeret.
Poul Grib
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.