Jeg kan varmt anbefale Anabellas Aroma alkymist uddannelse. Jeg havde ikke det største kendskab til olierne inden, men jeg vidste at naturens/oliernes medicin kaldte på mig. På mit uddannelsesforløb... Mehr ansehen
Anabellas kursus i AromaAlkymi har været en fantastisk rejse ind i olierne. Jeg har haft og brugt æteriske olier i nogle år, men efter AromaAlkymist-uddannelsen bruger jeg olierne på et helt andet n... Mehr ansehen
Jeg har i efteråret 2022 deltaget på Anabellas aromaterapiuddannelse. Wauw siger jeg bare… En helt ny verden har åbnet sig. Hvis jeg kunne ville jeg gerne downloade al den information og viden, de... Mehr ansehen
Kære Anabella. Elsker din podcast om den kommende måneds energier, muligheder og udfordringer. Og er kæmpe fan af dine olieblandinger. Især Alignment er fuldstændig forrygende. Den hjælper mig til... Mehr ansehen
Mød Anabella - din guide på rejsen mod spirituel opvågning. Med en dyb passion for at vække det indre lys i alle hun møder, er Anabella dedikeret til at hjælpe dig på din vej mod et liv i indre fred, autentisk selvkærlighed og spirituel oplysning. Inspireret af hendes egen spirituelle rejse har Anabella udviklet en række dybdegående transformationelle forløb, workshops og uddannelser. Disse programmer er skræddersyet for at styrke din egen personlige og spirituelle udvikling. Hver session er designet til at guide dig gennem dit indre landskab, udforske dine indre verdener og fremme selvopdagelse på en sjælfuld og autentisk måde. Hvorfor vælge Anabella? Fordi hun bringer en unik blanding af dyb indsigt, empati, og praktisk spirituel visdom til hvert møde. Hendes metoder kombinerer gammel visdom, moderne teknikker og intuitiv vejledning, sikrer et helhedsorienteret perspektiv på din spirituelle udvikling. Ved at vælge Anabella, tager du det første skridt ind i en verden, hvor din spirituelle vej føles klar, din indre visdom vokser, og du opnår dybere selvindsigt. Dette er ikke kun en investering i dig selv, din spirituelle vækst og fremtid, det er begyndelsen på din egen unikke rejse mod autentisk lykke og indre fred. "Jeg er her for at guide dig på hver etape af din rejse - fra din første undersøgende skridt ind i spiritualitetens verden, til det øjeblik, hvor du modigt træder frem som dit mest autentiske, oplyste selv." - Anabella. Du kan købe skræddersyet spirituelle udviklings forløb, deltage på spirituelle workshops, være en del at Earth Healer uddannelsen og Next Level Clairvoyance uddannelsen. På hjemmeside finder du også en stor spirituel blog samt en af Danmarks største spirituelle Podcast "Det Spirituelle Kompas".
Haspekrogen 17, 2880, Bagsværd, Dänemark
- 27280997
- hej@anabella.dk
- www.anabella.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vildt inspirende 🙏🦋
Jeg har fulgt Anabella et godt stykke tid, jeg syntes hun er vildt god til at formidle, både når hun trækker engle kort og fortæller om de magiske olier, jeg vil helt klart anbefale at følge hende.

Antwort von Anabella.dk