For et år siden købte jeg en Amitech Internetradio, og samtidig købte jeg et tilsvarende produkt af et andet mærke et andet sted. Det drejer sig om et helt nyt produkt og første generation (18.000 ra... Mehr ansehen
Ambitech er intet mindre end FANTASTISK. Man kan tydeligt mærke når man møder dem, at de brænder for det de laver - de er ekstrem detaljeorienterede og perfektionister som går hånd i hånd med de... Mehr ansehen
Amitech har en meget overskuelig hjemmeside. Specielt deres support hjemmeside er fremragende. Jeg ville sende mit tv ind til reparation fordi jeg troede at det var defekt. Men deres support... Mehr ansehen
Vi købte en NAS-server, der ifølge dokumentationen på hjemmesiden understøttede diske på op til 1,5 TB, så sådan en købte vi også (andetsteds). Vi kunne så overhovedet ikke få NAS-serveren til at fin... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Online salg af fladskærms TV, hifi og udstyr til det digitale hjem.
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup
- 87433030
- www.amitech.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super venligt personale ved rådgivning inden køb
Jeg undersøgte markedet i lang tid inden jeg købte et Medie Center, og jeg fik virkelig god rådgivning over telefonen ved Amitech.
Jeg kan klart anbefale firmaet til andre.
Super GPS 821
Jeg har netop fået en Amitech GPS821. Den er supernem at bruge. Der er en lille "kom godt i gang" brochure med, så man er fri for at læse en stor tung manual inden man kan bruge den. En ekstra gevinst er Bluetooth delen, nu kan jeg pludselig snakke håndfrit i min mobil. Højttaleren er meget tydelig. Jeg har modellen med TMC og det fungerer fint.
Super HomeCenter Living
Deres HomeCenter Living spiller max, alt installeret og opsat på forhånd. Støjniveau var ikke opgivet på deres hjemmeside, kan kun svagt høres ved brug.
Lækre online tjenester integreret i Media Center.
Fantastisk hjemmeside
Amitech har en meget overskuelig hjemmeside.
Specielt deres support hjemmeside er fremragende.
Jeg ville sende mit tv ind til reparation fordi jeg troede at det var defekt. Men deres support hjemmeside fortalte mig at den fejl jeg ville sende tv´et til reparation for, skyldtes en forkert brog af mit tv.
Jeg fik en overskuelig beskrivelse af hvordan jeg selv kunne løse problemet og slap for at skulle sende mit tv ind, og undvære det i flere dage.
Der er mange producenter der er ligeglade med kunderne når først de har fået solgt deres produkt, men Amitech har virkelig en kanon god after-sale support.