Amazing Living Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte for flere måneder siden 2 forskellige varer hos Amazing Living. Den ene vare kom frem (med betaling af fuld fragtbeløb) og den anden vare hørte jeg aldrig noget til. Trods flere henvendelser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är jätte glad med den servis jag fick hos. Min mail blev svarat inom kort tid på trevligt sätt. Tamburmajoren är så himla fin, den var i Stockholm exakt en vecka efter min beställning. Jag komm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte er maleri, som skulle laves i anden størrelse.. Dette fik vi godkendt og fik at vide at inden for 10 dage, ville vi modtage billedet. Betalingen er naturligvis gennemført, men vi kan... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Køb smukt brugskunst, franske møbler, lamper eller knager til boligen. Vi har online salg af brugskunst i vores flotte online netshop, hvor du finder det smukkeste brugskunst.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer fra Amazing Living og støt andre i stedet!

Amazing Living fortjener ikke en eneste krone fra mig efter den dårlige kundeservice, de har givet. De leverede mit vitrineskab uden for aftalt tidspunkt og kræver, at jeg betaler for en ekstra kørsel på 350 kr. I stedet for at komme til en løsning som passer begge parter, vælger Maria (ejeren går jeg ud fra) at refundere beløbet til mig, og skriver at jeg burde være mere fleksibel, samt skabet går til en anden.

Aldrig har jeg oplevet sådan en service før.

Svar til Amazing Living:
Jeg har en mail på hvor der står I leverer mellem kl. 9-12 (der står intet med at I ikke kunne garantere det eller lignende, og hvis det var et ca. tidspunkt, så skulle I have gjort mig opmærksom på det), og et mistet opkald fra fragtmanden kl. 12.07 (fragtmanden indrømmede han har været forsinket, hvorfor det ikke burde være mig som skal "bøde" for det", dvs. det IKKE er indenfor aftalt tid. Vi har også et job, der skal passes, så det er svært at holde en hel dag fri, især når fragtmanden ikke engang vil ringe 30 min inden, så man kan nå hjem og i det mindste kunne arbejde lidt på leveringsdagen.

Rabatten fik jeg gennem logbuy, så det er desværre ikke en særskilt rabat I har givet til mig. Leveringen er gratis til pakkeshop over 499 kr., hvorfor jeg heller ikke har fået rabat for fragten. I må skrive tydeligere i leveringsbetingelser, at såfremt varen er for stor eller lignende over XX mål/XX kg, så skal man selv betale for fragten.

Ud fra ovenstående kan jeg ikke se hvordan servicen har været i top, når jeres argumenter ikke holder vand.

4. September 2018
Amazing Living-Logo

Antwort von Amazing Living

Hej Maria, Vi havde en aftale om, at dit skab skulle leveres fredag og at fragtmanden ville komme mellem ca. kl.9-12, men at vi ikke kunne garantere det. Ikke desto mindre ringer fragtmanden på hos dig præcis kl.12, men du vælger ikke at åbne, da du taler i telefon, hvilket du selv har fortalt. Herefter ringer fragtmanden til dig på telefonen kl.12.07 og den vælger du så heller ikke at svare på. En meget besynderlig opførsel, når du venter på en levering. I vores forudgående mailkorrespondance omkring leveringen af skabet, gjorde jeg dig opmærksom på, at det ville koste en ekstra udkørsel på 350kr., hvis du ikke var hjemme på det aftalte tidspunkt. Du var hjemme, men lukkede ikke op, det kan jeg ikke se, at vi skal bekoste, når vi allerede har givet dig en gratis udkørsel samt 15% i rabat på skabet. Du nægter efterfølgende at betale for ekstra udkørsel og skriver, at du annullerer ordren og at du hellere vil give fuld pris for skabet og handle et andet sted. Det tager vi til efterretning og lader skabet gå retur. Vi finder det iøvrigt besynderligt, at du mener, at du kan sætte dagsorden for, om hvorvidt du skal betale eller ej. Vi havde en aftale, som du ikke overholdte, og du var på forhånd blevet adviseret om, at det ville koste en ekstra udkørsel. Vores service i forhold til dig, har været helt i top, men vi har måtte sande, at du er helt umulig at stille tilfreds og vi håber, at du finder et andet sted at handle en anden gang.

Fremragende betjening

Fremragende betjening. Skøn hjemmeside, Tidssvarende, relevant og inspirerende varesortiment. Vi havde ønsket varerne leveret tidligere end bekræftet - hvilket lykkedes! Vi blev endda adviseret om hvor varerne befandt sig undervejs. Helt igennem sublimt! Ser allerede frem til at købe ind her igen.

/Peder

9. August 2018

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Jeg bestilte og modtog en køkkenrulleholder i marmor, som viste sig at være ret skæv. Efter at have set billeder af den, sender de mig nu en ny - uden at bede mig bruge tid og penge på at returnere den defekte vare. Dét synes jeg er god service.

18. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varerne er aldrig kommet frem!

Vi bestilte er maleri, som skulle laves i anden størrelse..
Betalingen er naturligvis gennemført, men vi kan her 1 mdr. senere, hverken få kontakt eller svar fra Amazing Living..

Aldrig i livet om vi vil bruge eller anbefale Amazing Living!!
- kan man politi anmelde et firma, der aldrig sender de varer, der er købt og betalt?!

4. April 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

3-4 dages levering betyder 6 ugers ventetid

Jeg bestilte en vare, hvor der var angivet 3-4 dages leveringstid. Efter 2 dage havde jeg endnu ikke modtaget en ordrebekræftigelse på min mail, så jeg skrev til firmaet for at høre, om de havde modtaget min ordre. Det havde de, men jeg fik at vide, at varen var en ny forårsvare, som de først ville have på lager 6 uger senere - og om jeg var interesseret i at vente. Det er en ærgerlig kundeoplevelse at få. Hvis varen ikke er på lager, så ville jeg anbefale ikke at sætte den til salg. Eller skriv i det mindste, at der er 6 ugers ventetid.

19. Februar 2018
Amazing Living-Logo

Antwort von Amazing Living

Kære Christine, Du skriver, at du ikke har fået en ordrebekræftelse, det har du naturligvis, da den ryger helt automatisk afsted. Det kan være at dit spamfileter har sorteret den fra, det er ude af vores hænder. Du skriver efterfølgende til os og får svar inden for ganske få timer, - det synes jeg nu er temmelig god kundeservice. Jeg beklager naturligvis, at vi ikke kan levere tæppet før, men du blev straks informeret herom. Jeg ville ønske, at du havde ventet med at skrive din anmeldelse til du fik din vare leveret, for så ville du have oplevet, at vi plejer at sende en lille gave med som kompensation, når vi ikke kan levere indenfor de 3-4 hverdage. Du har iøvrigt selv valgt, at du gerne vil vente på varen, det er ganske valgfrit. Alt i alt vil jeg bare fortælle dig, at vi vægter kundeservice temmeligt højt. Dbh Maria

Super god service

Super god service, gjorde opmærksom på forlænget leveringstid, tilbød at annullere ordre, sende delvis eller sende samlet når alt var kommet hjem. En enkelt glaskugle havde et skår ved modtagelse af lampe, Amazing Living sørgede straks for udbedring af denne mangel. Hurtig til at svare, godt sortiment. Kan varm anbefales.

7. Januar 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og god kundeservice!

Professionel og god kundeservice hos Amazingliving.

Jeg har simpelhen været så glad for at bestille mine varer på denne hjemmeside. Den har især givet mig masser af inspiration til julegaver, samt været hurtig til at levere mine pakker til tiden.

23. Dezember 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr