Unternehmen hat geantwortet
Moesten weken wachten op een bestelling om dan te horen dat hij niet geleverd kon worden. Tweede bestelling uiteindelijk wel gekomen, maar ook pas nadat ik erachteraan zat en weken moest wachten. Heef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het begon in de winkel allemaal wat stroef, maar na verloop van tijd en enige dooi werd men gelukkig wat losser en daardoor wat prettiger in de omgang. Toen ik een paar dagen later mijn bestelling k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Vom Unternehmen geschrieben

Diezerstraat 59, 8011 RC, Zwolle, Overijssel, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Ik heb een batterij in mijn IPhone 13 laten vervangen bij Amac Zwolle. Vanaf het begin een zeer vriendelijke en professionele ervaring. Amac kreeg bij mij de voorkeur boven een prijsvechter, originele onderdelen en een monteur die weet wat hij aan het doen is, conform de hoge Apple standaard. De reparatie is goed en netjes uitgevoerd. Ik zou hier zeker terugkomen voor reparatie of aanschaf Apple product!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Onlangs iPad en iPad mini tegen scherpe prijs aangeschaft bij Amac. Beiden waren uit voorraad leverbaar. Aangeboden training wegens ziekte afgezegd. Was jammer, maar dat kan gebeuren. Inmiddels heel goede individuele training met deskundige over diverse onderwerpen: iCloud, backup (gedeelde) albums etc. Heel goed!!!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Eerst bij de concurrent geweest die had niks op voorraad
Bij amac super geholpen

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Blijven goed communiceren, maar gaven aan dat ze het voldoende op voorraad hadden. Maar uiteindelijk moest ik 3 weken wachten totdat ik het kreeg.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Moesten weken wachten op een bestelling om dan te horen dat hij niet geleverd kon worden. Tweede bestelling uiteindelijk wel gekomen, maar ook pas nadat ik erachteraan zat en weken moest wachten. Heeft

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Ik belde of ik nu wel of niet de juiste Apple Pencil pen had besteld voor mijn IPAD 9e generatie. Medewerker was vlot en duidelijk in zijn antwoord. Gaf nog een aanvulling op het koppelen van de pen met mijn IPAD. De Pencil pen 1ste generatie werkt fantastisch!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Vriendelijk en deskundig, kreeg een advies waar ik nog kosten mee bespaarde. Dat overkomt me niet vaak.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Helaas was het product niet voorradig. En moest online besteld worden.
Wat ik bijzonder vond was dat ze de screenprotector niet wilden plaatsen want we hebben een oud model iPad .
Die kan niet onder een bepaalde machine.
Hoe deden ze dat toen ze deze machine nog niet hadden dan?

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
goeie service en een geduldige medewerker die me hielp met keuze maken

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Een bijzonder goede service verleend door de winkelmedewerker Louis! Het betrof een verkeerd bestelde en ontvangen Belkin screen protector welke zonder gedoe gratis werd vervangen en gemonteerd. Het verkeerd bestelde exemplaar mocht ik meenemen om iemand in familie of vriendenkring blij mee te maken.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Prima service, zoals ik gewend ben in deze winkel! Vakkundig geholpen, zonder haast. De klant is hier duidelijk koning.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Warm ontvangst in Den Haag,maar hoe geraken we er,met openbaar vervoer de komende tijd ?

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Via de internetsite zou ik 10% korting op mijn aankoop krijgen, ingelogd via ICS. 0% korting gekregen😝.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Zwolle
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.