Unternehmen hat geantwortet
Mijn nieuwe laptop pro is op 8 Oktober met de PTT bezorgd. Meteen bij “ingebruikname” bleek het toetsenbord niet goed te werken. Met het apparaat op 9 Oktober naar de Amac-winkel in Nijmegen getogen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een fijne winkel met een betrokken en vriendelijke club mensen. Werd meteen vriendelijk begroet en gevraagd of er iets was wat ze voor mij konden betekenen. Goede vragen en gekeken of mijn oude Ap... Mehr ansehen
- Computergeschäft
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Geschäft für Computerzubehör
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Software-Schulungsinstitut
Vom Unternehmen geschrieben
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Over Amac
Vom Unternehmen geschrieben

Molenstraat 94/96, 6511 HK, Nijmegen, Nijmegen-Centrum, Niederlande
- 088 - 027 16 10
Bittet Kunden um Bewertungen
Vakkundig en vriendelijk geholpen
Ik was vandaag bij Amac in Nijmegen. Ik had een probleem met een balk in beeld bij het typen. Wij werden er heel vriendelijk en erg professioneel geholpen. En natuurlijk was het probleem zo opgelost. Bedankt in ieder geval.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Gestolen telefoon opgestuurd gekregen
Gestolen telefoon opgestuurd gekregen. Telefoon direct maar de fysieke winkel gebracht. Ondanks dat ik goed geholpen ben door de medewerker vond ik zijn contactpersoon van de klantenservice niet klantvriendelijk. Het minste wat ze konden doen is direct een gelijkwaardig toestel aanbieden of eventueel een korting op een andere telefoon. Ik heb met gestolen goederen op zak naar de winkel gemoeten en zit nu dagenlang zonder telefoon! Best schandalig. Zeker omdat amac beweert dat alles goed gecontroleerd is en ze zelfs een amac keurmerk erop plakken…

Prima advies
Prima advies, niet de duurste verkopen maar wat voor mij het best is.

Topservice van Brent!
Vandaag in Nijmegen fantastisch geholpen door Brent bij de aanschaf van een Iphone 17. Bij het overzetten was geen moeite hem te veel. Topservice!

Top service
Snelle service en erg vriendelijke medewerkers. Meerdere keren geweest en iedere keer goed geholpen.

Prima iphone training
Training iPhone gehad in Nijmegen en was heel goed! Meteen nog wat aankopen gedaan en perfecte service

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Zeer behulpzame aardige medewerker die…
Zeer behulpzame aardige medewerker die alle problemen voor me oploste en me alles goed uitlegde. Ik had geluk, ik was meteen aan de beurt.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Werkelijk fantastisch goed geholpen en…
Werkelijk fantastisch goed geholpen en goed advies. TOP!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Goed en zeer vriendelijk geholpen

Slechte service
Afspraak voor schermvervanging. Half uur van te voren word ik gebeld dat de monteur ziek is.
Vrij genomen hiervoor. Hoop gedoe met backups maken omdat zij telefoon leegmaken bij reparatie.
Nieuwe E-Sims aangevraagd etc.
Bij mijn vraag hoe nu verder was het antwoord dat ik maar weer moest kijken wanneer er een plekje komt! Geen enkele service!
Zeer slecht dit.
Gelukkig was er een bedrijf in de buurt waar ze ook originele schermen monteren en waar de telefoon niet leeg gemaakt hoefde te worden.
Ik zou Amac ten zeerste afraden voor reparaties.
Had er al geen goed gevoel bij en kwam nog uit ook.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Had net iets te vaak mijn Pencil laten…
Had net iets te vaak mijn Pencil laten stuiteren .
Daar kan de punt niet tegen…..
Dus snel mijn account erbij gehaald om een nieuw
`doosje van 4 te bestellen .
Ik kan er voorlopig weer mee vooruit.
PostNL was gelukkig ook snel!

Wat een professionals
Wat een professionals, super!
Uitermate vriendelijk en vaak terzake kundig. Complimenten aan Bram van de vestiging Nijmegen. Hij hielp me met het juiste advies en deskundigheid!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Fijne ruime winkel met goede indeling…
Fijne ruime winkel met goede indeling waar je rustig producten kunt uitproberen. Assortiment hoezen en accessoires zou alleen beter kunnen.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Nijmegen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.