Ik wilde een nieuw keyboard voor mijn Mac om de wachtwoorden te beheren. Ik de verkeerde Magic Keyboard. Onmiddellijk terug kon hem gewoon weer terug brengen en de Touch ID genomen. Prima service.
Unternehmen hat geantwortet
Levering was erg lang (besteld 13 december 2024, levering gepland in wk 5 2025) Geen bericht over vertraging levering (bij informeren blijkt dat de vestiging hier geen zicht op heeft/houd) en du... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De verkoper, Mees, hielp mij zeer adequaat. Jammer dat er geen hoesje met siliconen te koop was in een door mij gewenste kleur. Gekocht een iPhone 16, roze, een beschermfolie een hoesje, doorzichti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Vom Unternehmen geschrieben

Langestraat 89, 0, 1811 JD, Alkmaar, Noord-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Het was een goede ervaring, alleen ontbreekt de 45cm USB-C to USB-C kabel!
Wordt deze nog nagestuurd?

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Wij kregen een heel goed advies en heel goede voorlichting over de door ons aangeschafte iPad Air.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Fijne winkel en super service. Duidelijke voorlichting en adviezen en hulp bij keuze. Nemen echt de tijd voor je.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Bizarre medewerkers, half uur in de winkel gestaan helemaal leeg, en niemand kwam naar ons toe om te vragen of we hulp nodig hadden. kom er nooit meer.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Leidinggevende was coulant kreeg korting, waren ook best een tijd bezig om het op te lossen.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Ik ben ontzettend teleurgesteld!! Ik wil niet dat mijn bestelling wordt geannuleerd!!!! Ik wacht sinds zaterdag op de bezorging van de telefoon!!!!! Je hebt mijn tijd verspild op zaterdag, en toen liet Amac me weten dat de bestelling op maandag (13 april) zou worden geleverd!! Nu vertel je me dat het plotseling geannuleerd zou worden!! Kan iemand deze puinhoop oplossen, alsjeblieft????? Ik heb een tijdsdruk!!! Bezorg mijn telefoon zo snel mogelijk!!// I am extremely Disappointed!!!
Suddenly they cancelled my order!! Problems is: I don't want my order to be cancelled!!!!!
I have been waiting since Saturday for the phone to be delivered!!!!!!
You wasted my time on Saturday, then Amac informed me that the order would be delivered on Monday (13-April)!!!
Now you're telling me that suddenly it would be cancelled!!!
Can anybody fix this mess, please?????
I have a time restraint!!!! Just deliver my phone As Soon As Possible!!!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Besteld een halfuur voor sluitingstijd en de volgende dag om 10:15 al binnen. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe telefoon en hij werkt fantastisch!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Ik heb een iPhone Air gekocht bij Amac Alkmaar. In de winkel werd aangegeven dat er een inruilactie liep met een premie van 50 euro extra op mijn oude toestel. Op mijn nieuwe iPhone moest een e-sim geïnstalleerd worden. Daarvoor moest ik eerst, met mijn oude toestel naar mijn provider. Toen ik de vorige dag terugkwam voor de inruil, werd mijn oude toestel niet ingenomen, want gekocht in de USA. Dat staat ergens in de kleine lettertjes. Ik voel me bedot bij de aankoop.
Wat heb ik aan de reactie van Amac. Ze gaan er gewoon aan voorbij dat we een koopovereenkomst hebben, die ze niet nakomen.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Vanmorgen een ipad gekocht ,prima geholpen,verkoper was duidelijk en gaf goed advies, ben echt tevreden

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Ik werd super vriendelijk geholpen. De medewerker dacht mee en had kennis van zaken. Hij gaf advies en was behulpzaam.
Super

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Wat een fijne service weer. Ik Uitgeest ben ik wederom slim geadviseerd. Ipv een nieuwe Imac een nieuw superscherm op mijn laptop. Ruimte in de opslag, ruimte op het bureau en een geweldie presatie van beeld én geluid op de MAC Studio. Nooit meer twee computers vervangen.
En dan Alkmaar. Lastiger met de auto te bereiken, maar wel het schrem op voorraad. Ja, dan komt de medewerker het loodzware pakket gewoon naar de parkeergarage brengen. Geen enkel probleem. Top Toch!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Klantvriendelijke, zeer service-bereide mensen daar, fantastisch.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
We worden altijd goed geholpen. Duidelijke antwoorden op onze vragen en vriendelijk personeel.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.