Alt til Festen.dk A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god sparring i fh til størrelse af telt ud fra havens mål mv Virkelig god service fra start til slut og fra alle involverede; Lars, dem der knoklede med at sætte telt op, chauffør der l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 fuldt fortjente stjerner. Dialogen har været i top, Lars og Michael lever for sine kunder. Levering, opsætning nedtagning og afhentning er gået lige efter en snor. Hørning Slagteren havde styr p... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er overordnet tilfreds med leje af teltet. Kommunikationen med Lars omkring leje og opstilling var tip-top, det samme gælder for selve telt og gulv, som begge var af den forventede kvalitet. Ops... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var lidt sent ude med at få bestilt til min fest, men det var slet ikke et problem. Jeg blev mødt af en utrolig god service og en enorm hjælpsomhed hele vejen igennem. Hjemmesiden er super... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Firmaet Alttilfesten.dk A/S har siden 1956 (som Vesterbros Serviceudlejning) været beskæftiget med service-udlejning. Vores speciale er Festudlejning, Serviceudlejning og Teltudlejning. Vi udlejer alt hvad du skal bruge til festen: borde, stole, glas, tallerkner. Afdelinger i Randers, Århus, Grenå, Hobro og Odder.

Hervorragend

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk

Fantastisk! Virkelig god service og kan varmt anbefales.

1. Juli 2023

Mange tak for din anmeldelse.

Det du skriver, er noget vi bestræber os på at leve op til - hver gang.

Rigtig go dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt kørte bare som smurt

Alt kørte bare som smurt fra bestilling, over levering til afhentning.
Personen, der leverede, var meget serviceminded og venlig.
God oplevelse! Jeg kommer igen!

23. Juni 2023

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Du er altid velkommen igen :-)

Professionelt

Personlig, venlig og hurtig opfølgning. Professionel personale. Tilretning af ordre uden problemer.
Alt gik som smurt.
Meget tilfreds 😊👍

24. Juni 2023

Hej

Mange tak for din anmeldelse, som vi værdsætter utrolig meget.

God sommer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

One Point Entry til en god oplevelse med alt inklusiv.

Det er nu anden gang vi har brugt jer til fester med over 50 personer i telt med alt inklusivt. Det spiller bare 100%. Hurtig, præcis og venlige tilbagemelding over mail og telefon - altid et godt overblik med de mange bolde der er i luften når fester skal arrangeres. Selv personalet der sætter teltet op er meget serviceminded. Giver jer de allerbedste anbefalinger og kommer helt sikkert til at bruge jer i tiden fremover.

25. Juni 2023

Super god

Super god, professionel og venlig service hele vejen igennem. Alt fungerede til UG. Maden (helstegt pattegris) var meget meget lækker og der var mere end rigeligt af den.
Kan varmt anbefales!

17. Juni 2023

Hej

Mange tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glad for.

Det er lige præcis det du skriver som Alttilfesten.dk gerne vil stå for - hver gang.

En femstjernet oplevelse

Hvilken fantastisk oplevelse.
Lige fra teltopstillerne fra Knudsen Montage og Flyt, til den skønneste mad fra Hørning Slagteren. Alt spillede fra firmaet Alt til Festen. dk A/S. Jeg kan kun anbefale at bestille en all inklusive pakke herfra. Alt leveres, lige fra borde,stole, hvide duge og alt i service. Vi fik en grill menu med fra Hørning Slagteren,- hvor der kommer en slagter med ud og griller i 3 timer. Derudover fik vi vin og fadøl. Alle vores gæster var ligesom os vældigt begejstrede. Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra.

9. Juni 2023

Hej Gitte

Mange mange tak for din anmeldelse. den er vi rigtig glade for.
Det fortæller mig at det fungerer hele vejen rundt ( var nu ikke i tivl ) smil.

Jeg skal nok huske at rose personalet samt slagteren.

YDERST Tilfreds !

Det fungeret overraskende godt,

- Jeg er meget imponeret over hvor let det gik

Det er bestemt ikke sidste gang vi booker her igennem - for det fungere i praktisk.

10. Juni 2023

Hej

Mange tak for anmeldelsen ......men du må ikke være overrasket over at det fungerede godt at bruge Alttilfesten.dk som leverandør ( smil )
Tak for nu - og du er altid velkommen.

Super god service

Super god service.
Leverede og afhentede til den aftalte tid.

3. Juni 2023

Hej

Mange tak for anmeldelsen.

Kort & præcist - og det vi gerne vil stå for hver gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut ikke sidste gang jeg lejer telt…

Absolut ikke sidste gang jeg lejer telt og fest her alt som lovet og mere til.
De lever op til hvad de lover og holder aftalen kan kun sige bliv ved, i gør det godt. Og tak for at i fik vores kobberbryllup til at blive en fest vi ikke glemmer ❤️ vi lover at levere det nyvasket gulv tilbage næste gang 🥳😊

27. Mai 2023

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse - super glad for at i havde en dejlig dag - og at vi, Alttilfesten.dk var en del af med.
Mht. gulv har vi fremadrettet lavet nye procedure for det .....så dejligt at blive ved med at lære, så vi alle bliver bedre.

Tak for nu.

Virkelig god oplevelse

Vi bookede telt og grillbuffet til 50 personer til nonfirmation. Det var bare til UG hele vejen igennem. Flot og solidt telt, maden fra Hørning Slagteren var virkelig lækkert, med en superhjælpsom og behagelig grillmester.
Vil give mine varmeste anbefalinger

5. Mai 2023

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse - super godt at høre at det har været en god oplevelse.....var nu ikke i tvivl :-)

Jeg skal nok huske at rose slagteren.

Tak for nu.

Alt fungerede til perfektion

Alt fungerede til perfektion! Hurtig svar hver gang jeg lagde noget oveni ordren. Levering var super, kom præcis på det aftalte tidspunkt og alt var i orden! Vil kraftigt anbefale at bruge dem til ethvert arrangement.

29. April 2023

Hej

Mange mange tak for din anmeldelse.

" Vil kraftigt anbefale at bruge dem til ethvert arrangement ".......det taler for sig selv.

Rigtig god dag - det får vi :-)

Fungerer bare!

Kan kun give de varmeste anbefalinger - top service, pænt service og nem afhentning! TAK

15. April 2023

" top service " & pæne ting - Er nøgleord for alttilfesten.dk

Det var perfekt

Vi lejede telt, borde og toiletvogn til en 18-års fødselsdag.
Det var helt perfekt.
Enormt søde folk, der kommer med det hele og sørger for alt. Virkelig effektivt og 100 procent i orden.
Toiletvogn med 2 rum kan i den grad anbefales at leje til havefest for unge. Det fungerer, og der er ingen problemer. De er glade, og festen kan holdes totalt udenfor.

2. September 2022

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse - super glad for den - og ikke mindst at du har været tilfreds med det hele.....men selvfølgelig ikke i tvivl om dette :-)

Super service.

Manglede akut borde, fik lov at hente dem uden for arbejdstiden.
Og det var dem der fulgte op på min ordre, da jeg åbenbart havde mine tanker andet steds.
Sååå, super oplevelse.

5. Januar 2023

Hej

" vi må hjælpe hinanden " - og vi følger altid op på en ordre.

Du må have en god dag.

6 ud af 5 stjerner ;-)

Har brugt Alt til Festen i mange år til mine private fester og arrangementer, ligeledes bruger vi dem, når der er arrangementer på mit arbejde. Altid har vi oplevet en helt uovertruffen service. Meget flinke og velvillige medarbejder.
Overholder alle aftaler.

5. November 2022

Hej

1000 TAK for den fine anmeldelse.

Sindssyg glad for det du skriver - " uovertruffen service.... " kan vel ikke anmeldes meget bedre.

Nemt og fin service

Nemt og fin service. Alt er som det skal være.

24. September 2022

Hej

Mange tak for den " fine " anmeldelse......Super glad for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille varerne via…

Nemt at bestille varerne via hjemmesiden. Søde personer, der følger op samt leverer og afhenter med et smil.

7. September 2022

Mange tak for din anmeldelse.

Det er ikke nok med ordentlige varer - personale skal også være i top - for at " helheden " giver en god oplevelse.

nem bestilling af bord/bænkesæt

nem bestilling af bord/bænkesæt. Gennemskuelige priser - og rimelige priser.
Levering i god tid til festen og afhentning som lovet.
Alt i alt tip-top

27. August 2022

Mange tak for din anmeldelse.

Altid tilfredse når hvor kunder er det.

God oplevelse

God oplevelse. Leveret og afhentet som aftalt.
Ingen bøvl.

28. Juli 2022

Hej Simon

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er altid tilfredse - når vores kunder er.

Alttilfesten.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr