ALTSHOP Bewertungen

2.3

Am comandat pe 22 dupa 4 zile comanda a fost anulata nu au produsul in stoc. Am achizitionat produsul prin paypal si bineinteles nu mi-am primit banii nici acum... Recomand cu incredere ;)

Am cumparat destul de multe produse din acest magazin. Intr-adevar am avut probleme cu un telefon mobil dar stiu ca nu este vina lor ci fabrica care l-a montat. In rest toate produsele merg perfect. A... Mehr ansehen

Produsul ok, dar la confirmarea telefonica a comenzii mi s-a explicat ca nu se poate livra in Paradisul Verde ci trebuie sa ma intalnesc cu agentul fancurier in Corbeanca. Pana la urma agentul era chi... Mehr ansehen

N-am absolut nimic de reprosat fata de modul in care am fost servit insa sunt dezamagit de produsele pe care le comercializeaza. Am comandat 2 huse HTC pe care le prezinta ca fiind originale si din p... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Altshop.ro Magazin online cu livrare imediata in toata Romania prin curier.

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

good job

promptitudine si serviciu complet,continuati si veti merge înainte!

7. November 2011

nota maxima

sunt foarte incantat de amabilitatea si punctualitatea celor de la firma

4. November 2011

nota 1000

Sunt prima firma pe care am gasito serioasa si care isi onoreaza comenzile la timp . Mult succes in continuare...tineti-o tot asa .

27. Oktober 2011

silvia

sunt forte multumita de calitatea produselor si intotdeauna vine la timp

21. Oktober 2011

Cristi

Am cumparat diverse produse de pe site si intotdeauna au sosit la timp. Foarte de incredere :)

4. Oktober 2011

Multumitor

In general preturile sunt bune. O gama foarte diversificata pe parte GSM. Procesarea comezii este satisfacatoare.

Un minus este serviciul de curierat. Prin posta este mai ieftin dar dureaza mult si fara livrare la domiciliu iar prin Cargus este mai scump si dureaza cam tot atat. Am primit colet din Cluj prin Urgent Curier si a facut 2 zile iar de la Galati la Braila prin Cargus face tot doua zile. Mai nou astia de la Cargus nici nu mai suna, ca au doar grup.

28. September 2011

Nu recomand!

Sunt atenti cu clientii atunci cand vorbesc la telefon si informeaza despre starea livrarii. Foarte amabili si la incercarea de a remedia problema, insa tot nu au remediat-o.
Am comandat o placa de captura EasyCap si m-am trezit cu un produs contrafacut, fara driver pe care nu-l pot folosi din cauza faptului ca nu il recunoaste windows-ul.
Le-am scris si au incercat sa-mi rezolve problema trimitandu-mi driverul pe mail. Insa mi-au trimis un driver incompatibil. Le-am scris din nou spunanadu-le ca nu se instaleaza pentru ca nu este driverul care trebuie. Mi-au raspuns ca acela este driverul si mi-au indicat niste pasi pe care ii facusem deja.
In fine, am cautat eu driverul pe net si l-am gasit pe cel bun.
Voiam sa mai fac o comanda pentru un alt produs de la ei. Acum cu siguranta nu o sa mai comand niciodata.
E posibil sa fie doar un ghinion, dar asta este prima impresie, care, de obicei isi are si urmarile.
Nu recomand nimanui sa comande acest produs la ei.

22. September 2011

nota 10 plus

Din cauza unor mici detalii am fost nevoit sa returnez produsul comandat. ALTSHOP a dat dovada de profesionalism si corectitudine returnandu mi contravaloare produsului. Sincer am ramas impresionat de amabilitatea de care au dat dovada. Recomand cu caldura. Bravo baieti continuati tot asa.

15. September 2011

Multumit de comanda

Sunt atenti cu clientii, instiintand pe mail cat si printr-un sms despre statusul comenzii, ceea ce mi-a placut. Pretul a fost cel mai mic la produsul comandat de mine, la fel si transportul de doar 15 lei cu tot cu ramburs, la altii depasind lejer 25 lei. Sper sa o tina tot asa!

8. September 2011

Excelent

faceti o treaba buna baieti.
preturi bunicele, livrarea rapida, e bine sa rezolvati problema cu paypal-ul si pentru galati.
succes in continuare...

31. August 2011

O echipa serioasa, felicitari!

Produse bune, livrare rapida, comunicare eficienta. Coletul a fost foarte bine ambalat si totul s-a desfasurat comod, fara batai de cap. Sa speram ca se vor mentine cel putin la acelasi nivel si de acum incolo.

16. August 2011

Excelent

Comanda mea a fost livrata prin curier, rapid, ambalata foarte bine. Totul a decurs perfect. Felicitari si tineti-o tot asa. :)

10. August 2011