AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf, niet transparant en misleidende advertenties. Retourzendingen kun je zelf betalen en GEEN garantie op elektronica. Ze komen vriendelijk over..maar je komt van een koude kermis t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nou, twee keer verkeerde leveringen, een keer van ander persoon en tweede keer verkeerde producten geleverd. Ja, lekker terug sturen met pakjespost, alles voor tuinen zouden gemaakte kosten terug sto... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 witte plantenbakken besteld op 31/3. Na twee dagen geen bevestiging van de bestelling en geen communicatie vanuit deze website, besloot ik te bellen. Medewerker gaf aan dat hij opnieuw Email zou stu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Gartencenter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webshop AllesVoorTuinen.nl voor al uw tuinproducten en tuinartikelen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Betrouwbaar en snel, ook in de eindejaarsperiode!

Ik had een vuurschaal besteld met bijkomende boodschap dat hij voor een bepaalde datum bij mij moest zijn omdat het een kado betrof. Dat is ruimschoots gelukt.
Ik belde nog naar de helpdesk. Daar helpte een dame me -vriendelijk maar een beetje verward- verder.

30. Dezember 2013

Tevreden

-Precies binnen 24 uur na bestelling bezorgd (en dat in de drukte rond de feestdagen!);
-Goed ingepakt;
-Via GLS bezorgd met track&trace en de mogelijkheid om het pakket op een andere datum of ander adres te laten bezorgen;
-Bij een telefoontje om meer productinformatie werd ik vriendelijk geholpen.

29. Dezember 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

waar zijn mijn 2 andere balkonbakken?

Wij hebben 3 elho corsica flower bridge balkonbakken besteld en betaald om cadeau te geven, maar toen op kerstavond het cadeau werd opgemaakt, bleek er maar 1 bak in de doos te zitten. Ben gaan navragen op bezorgadres of er soms nog dozen stonden, maar helaas, geen dozen. Waar zijn die 2 andere bakken terechtgekomen? Of is er maar 1 bak opgestuurd?

27. Dezember 2013
AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com-Logo

Antwort von AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com

Beste CJSM,

Allereerst onze excuses dat er maar 1 bak is verzonden. Dit is fout gegaan bij onze inpakafdeling. Uiteraard ontvangt u de overige bakken ook nog van ons. Kunt u ons uw bestelnummer e-mailen zodat wij weten om welke bestelling het gaat? We zullen de bakken dan zo snel mogelijk aan u verzenden.

Mvg,

Klantenservice AllesVoorTuinen.nl

Goed

Goed snel eerlijk veilig

25. Dezember 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas: het lijkt beter dan het is!

Bestelling van 2 artikelen gedaan eind november. Krijgen daags erna telefoontje dat producten niet op voorraad zijn. In deze tijden zou je verwachten dat het voorraadbestand op de site overeenkomt met de werkelijkheid.
Ze kunnen pas week voor kerst leveren. We gaan daarmee akkoord. Afgelopen week komt bestelling binnen. Blijkt slechts 1 product geleverd te zijn. Telefoontje naar bedrijf: het tweede product wordt afgestuurd. Komt afgelopen vrijdag aan, maar kapot. Vervolgens in de auto moeten stappen om een nieuw exemplaar bij het bedrijf zelf op te halen. Kortom: geen bestelling die goed verlopen is. Vind dit bedrijf daarom geen aanrader. Helaas.

24. Dezember 2013

uiterst tevreden

Er werd geleverd binnen het aantal aangegeven werkdagen en op mijn mailtje, of mijn bestelling voor de Kerst binnen zou zijn, werd snel gereageerd.

22. Dezember 2013

Erg goed!

Geweldige ervaring bij AllesVoorTuinen! Compleet en goede backoffice/service!

13. Dezember 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Te veel fouten voor eenvoudige bestelling

We hebben voor sinterklaas een kinderkruiwagen voor ons zoontje besteld bij AllesVoorTuinen. Twee weken na het plaatsen van de bestelling, met sinterklaas in aantocht en na controle of de overschrijving wel degelijk gebeurd was, heb ik bij hen geïnformeerd waar de kruiwagen bleef. Op de website stond de bestelling nog altijd in aanvraag. Hun eerste antwoord was dat het bankrekeningnummer foutief was. Dit bleek echter niet het geval en een paar uur later ontvangen we een mail met de verontschuldiging dat ze zelf een fout hadden gemaakt. Uiteindelijk is de kruiwagen nog net op tijd geleverd maar ook daar ging het mis. We hadden op de website aangegeven dat de kruiwagen op een ander adres moest afgeleverd worden en niet op het facturatieadres om te vermijden dat onze zoon zijn eigen sinterklaascadeau voor de deur zag afgeleverd worden. Groot was dan ook mijn en mijn zoon's verbazing toen er iemand met zijn kruiwagen voor de deur stond bij ons thuis ipv bij de grootouders. Daar ging zijn sinterklaascadeau want de man voor de deur leek in de verste verte niet op sinterklaas maar had wel zijn pakje bij!!! Voor zo'n eenvoudige bestelling zijn dit voor mij veel te veel fouten.

10. Dezember 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima service

De bestelde artikelen werden op tijd en goed verpakt geleverd.
Bij het uitpakken bleek een aantal Zweedse fakkels veel breder dan omschreven. Na melding hiervan is door Alles voor Tuinen het aantal te brede fakkels binnen enkele dagen vervangen door smallere exemplaren.
De te brede fakkels konden wij houden.
Prima service dus!

9. Dezember 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr