AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf, niet transparant en misleidende advertenties. Retourzendingen kun je zelf betalen en GEEN garantie op elektronica. Ze komen vriendelijk over..maar je komt van een koude kermis t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 witte plantenbakken besteld op 31/3. Na twee dagen geen bevestiging van de bestelling en geen communicatie vanuit deze website, besloot ik te bellen. Medewerker gaf aan dat hij opnieuw Email zou stu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben 3 elho corsica flower bridge balkonbakken besteld en betaald om cadeau te geven, maar toen op kerstavond het cadeau werd opgemaakt, bleek er maar 1 bak in de doos te zitten. Ben gaan navrag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Gartencenter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webshop AllesVoorTuinen.nl voor al uw tuinproducten en tuinartikelen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Does not deliver - Does not respond

I have ordered a couple of articles from AllesVoorTuinen.nl one week ago. All articles were indicated as either on stock or deliverable within 1-3 days. Automatic confirmation came immediately.

One week later: Nothing.

My email request for a delivery date was not answered.

22. Mai 2015

Waardeloos

Nou, twee keer verkeerde leveringen, een keer van ander persoon en tweede keer verkeerde producten geleverd. Ja, lekker terug sturen met pakjespost, alles voor tuinen zouden gemaakte kosten terug storten. Helaas na meer dan 4 weken nog altijd niks van geld op rekening terug gezien.
Met een woord een keer en nooit meer, waardeloos gewoon!

21. Mai 2015

Waardeloze service

Bedrijf liegt over levertijden en bij navraag komt er altijd een slap smoesje over problemen bij een leverancier, zelfs na een schriftelijke bevestiging van een lever week wordt dit niet gehaald. En hier wordt je natuurlijk ook niet over ingelicht, want dat is wel heel klant gericht.
Ik wacht al 4 weken op een bestelling die volgens de site binnen 1-2 werkdagen geleverd zou worden.

Mijn advies,
Kijk nog even verder....

20. Mai 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Laat behoorlijk te wensen over

Zondagavond een bestelling gedaan bij allesvoortuinen.nl. Betaald via Paypal. Keurig een bestelbevestiging gekregen maar daarna was het stil. Ik had nog zoiets van ok omdat het zondag was zullen ze het wel op maandag versturen. Maandag niks ontvangen zelfs geen mail dat mijn pakket is verzonden. Gelijk gemaild met de vraag wat de status is van mijn bestelling maar geen reactie tot op heden.

Gelukkig heb ik met Paypal betaald dus daar hoef ik me geen zorgen om te maken maar heb toch liever mijn bestelde producten.

Tip: Mocht je wat willen bestellen hier zorg er dan voor dat je geduldig bent. Het 'volgende dag in huis' is hier niet van toepassing.

21. April 2015

Bagger service en afwikkeling

Elho potten besteld via marktplaats. Niks geen bevestiging van geslaagde transactie. Nagebeld bleek transactie onvindbaar wordt uitgezocht. Geen terugkoppeling opnieuw gebeld met de betalingstransactie in de aanslag. Uiteindelijk wordt bestelling in behandeling genomen. Artikel niet op voorraad. Na ruim twee weken en regelmatig bellen worden de potten geleverd. De volgende dag volgt een nieuwe bestelling van een andere set kleinere potten. Wellicht ter compensatie van het gedoe? Nee, bleek verkeerd. Of wij de potten willen terugsturen dan hoeft de echte klant er niet lang op te wachten... Geen woorden voor, wegblijven bij dit soort webshops! Lees ook meerdere slechte ervaringen elders over deze club.

20. April 2015

Beste Heer/Mevrouw,

Allereerst excuses voor de manier waarop uw in behandeling is genomen en afgeleverd. Dit is inderdaad niet hoe we dit normaal willen afhandelen met onze klanten.
Ik zal dit hier intern opnemen zodat dit in de toekomst beter zal verlopen.

Nogmaals excuses voor het ongemak en de manier waarop we u te woord gestaan hebben.

met vriendelijke groet,

AllesVoorTuinen.nl

Teleurstellend

Mijn eerste ervaring met AllesvoorTuinen.nl is echt bedroevend. Er wordt geadverteerd met vandaag voor 15.00 uur besteld morgen in huis. Ik dacht een paar leuke plantenbakken voor op het balkon te bestellen van Elho. Eén van 50 cm en twee van 70 cm. Die van 50 cm was wel te leveren de andere was niet voorradig. Goed kan gebeuren. Op 10 maart jl. besteld. Dat iets even niet leverbaar is vind ik nog tot daar aan toe. Maar je hoort niets via mail of telefoon. Je wordt slecht op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen over het verloop van de bestelling. Afgelopen week maar weer eens gebeld. Ze wisten niet hoe het kon. Ze hadden de bestelling op 11 maart jl. gedaan. We zijn nu bijna in april en nog geen plantenbakken. Afgelopen zaterdag 28 maart jl. maar weer gebeld. Ze zouden er achterheen zitten waar de bestelling bleef. Heb de bestelling maar geannuleerd. Gevraagd of ze het bedrag van 61,80 euro op mijn rekening terug willen storten. Zou worden gedaan. Ze beschikken over internetbankieren dat is een fluitje van een cent 's-morgens overgemaakt 's middags gestort en is het een zelfde rekening staat het er gelijk op. We zijn nu bijna op woensdag 1 april nog geen cent teruggezien. Ze lopen niet zo hard bij ALLESVOORTUINEN.NL. Ben benieuwd wanneer het bedrag op mijn rekening wordt bijgeschreven. Er zullen heus bestellingen goed gaan maar de mijne is een grote domper geworden helaas voor mij geen bestelling meer bij ALLESVOORTUINEN.NL. Het was de eerste tevens laatste bestelling. Ben maar naar Intratuin in Apeldoorn gegaan. Heb mijn plantenbakken gevonden en was nog goedkoper uit ook.

8. April 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zeer slechte bezorging en service

Tafel besteld en betaald. Zou binnen 1 a 2 dagen worden gebracht.
We zijn 10 dagen verder, verschillende keren contact, maar alle beloften blijken kluitje in het riet.

11. März 2015

Beste heer/mevrouw,

Kunt u mij uw bestelnummer door geven? Dan ga ik voor u kijken of ik nog iets voor u kan doen ter compensatie. Dit is inderdaad niet hoe we willen werken binnen AllesVoorTuinen.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cadeau voor valentijn niet aangekomen.

Het pakket blijkt verzonden te zijn maar is niet aangekomen. Ik kan het pakket dus niet annuleren. Na verschillende telefoontjes (en leugens dat het pakket alsnog zou aankomen) blijkt nu dat meneer de verantwoordelijke thuis op de bank zit en pas maandag kan nakijken wat hij voor mij kan doen.
WAT een SLECHTE SERVICE!!

14. Februar 2015

Beste Birgit,

Allereerst mijn excuses dat de levering van de vuurkorf langer op zich heeft laten wachten dan de bedoeling was.
U heeft zaterdag inderdaad contact met mij gehad over deze levering. Op zaterdag zijn wij eigenlijk gesloten dus de telefoon staat dan doorgeschakeld zoals ik had uitgelegd. De vuurkorf is donderdag bij ons verzonden en had vrijdag aan moeten komen. Dit is helaas niet gelukt door een vertraging bij de DHL bezorgservice. Omdat zij niet op zaterdag bezorgen verwacht ik dat het pakket vandaag aan u wordt bezorgd. Ik vind het erg vervelend dat u ons beschuldigd van leugens. U besteld donderdag een vuurkorf, de enige leverdatum die week is vrijdag. Mocht dat om een of andere reden niet lukken zal de korf de week daarop worden aangeboden. het pakket zal dus alsnog gewoon vandaag of morgen bij u worden afgeleverd zoals zaterdag aangegeven.

U kunt in uw Bol.com systeem aangeven dat u het product retour wilt sturen en dus wilt annuleren. Wij zullen dan de kosten voor het retour sturen van de korf aan u vergoeden zodra de korf weer retour is bij ons in Huizen. Dit heb ik u via de telefoon zaterdag ook aangegeven.

Uiteraard is het ook nog mogelijk om uw bestelling te houden. U hoeft dan niets te doen.

Als er nog vragen zijn hoor ik dat graag van u.

met vriendelijke groet,

niet ontvangen!

Heb 3 losse stukken van gardena besteld. Zou 2 dagen later bij me thuis aankomen. Na een week wachten toch gebeld naar de firma! Maar wisten ook niet goed hoe het kwam. Het zou vandaag moeten aankomen zeide ze... ik ben benieuwd!!

1. Dezember 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel in huis.

Niet alle winkels aflopen op zoek naar het leukste vlinderhotel .

25. November 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Handig en grote variatie in artikelen

Alleen een minpuntje. Ik heb voor de zomer een schaduwdoek besteld en ontvangen. In de extra opruimingsaanbieding (via de e-mail zending uwerzijds) stond vermeld dat er nog 2 in een door mij gewenste kleur (grijs) aanwezig waren. Van deze heb ik er een besteld. Deze bleek na bestelling niet meer aanwezig te zijn. Goed dat kan, ik kreeg een goed aanbod voor een andere kleur, met extra korting (prima, goed geregeld). Maar na een dag of 3 krijg ik weer een mailtje met opruimingsaanbieding waarin staat vermeld dat doeken van de eerder gewenste kleur nog 2 aanwezig zijn. Hoe zit dat dan met deze aantallen. Of sturen jullie die mailtjes zomaar in het wilde weg in het rond

3. November 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima!

Prima service, een kleine bestelling voor een Gardena-onderdeeltje werd met veel zorg afgehandeld.

28. Oktober 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

vlotte levering & super communicatie voor de levering

Aanbevolen accessoire bij skate ramp: extra mini bridge, was niet duidelijk aangegeven waarom te bestellen, en misleidend. Ik was in de veronderstelling nog meer plezier aan de ramp te beleven door de brug een extra stuk te verlengen. En het blijkt een reserve stuk te zijn.

22. Oktober 2014

slechte verzending

produkt nog niet kunnen beoordelen; flessen waren gaan lekken in doos waardoor niet alleen deel van produkt verloren is gegaan maar ook andere postzendingen door zelfde koerier vochtig en beschadigd waren.

21. Oktober 2014

Beste Nicole,

Wij betreuren het dat de flessen op deze manier bij u zijn aangekomen. Dat is erg vervelend.
Zou u ons uw bestelnummer kunnen doorgeven dan zullen wij nieuwe aan u opsturen. Deze zullen wij extra goed inpakken zodat ze wel heel en niet lekkend bij u aan zullen komen.

U kunt ons mailen op info@allesvoortuinen.nl.

Alvast dank.

Klantenservice AllesVoorTuinen.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr