2.3

Mangelhaft

Een oplichter is het!

Mensen niet doen, deze meneer is een oplichter.
Ook ik heb een hoesje voor het Nintendo Ds van mijn zoontje besteld, maar nooit ontvangen.
Eerst had meneer griep, toen was het produkt nog niet binnen.
Later stond op gereed voor verzending.
Ik heb het produkt nooit meer ontvangen.
Wees gewaarschuwd.

16. April 2015

Oplichter

Hij is zeker een oplichter. 2 weken geleden vroeg ik no in mail of hij de Turtle beach 500x op voorraad had, hij antwoordde doodleuk dat hij hem nog had. Gelukkig heb ik niet besteld anders had ik 235 euro door de plee gespoeld. Ik heb aangegeven dat ik binnen 5 werkdagen het bedrag van mijn Witcher preorder terug wil, anders doe ik aangifte. Geloof er niks van dat hij faillissement heeft aangevraagd. Eerst zien

20. März 2015

Erg langzaam!

De prijs waar de artikelen voor worden aangeboden is prima, maar vervolgens begint het lange wachten op het bestelde produkt. Op de site wordt beloofd dat het de volgende dag al zou komen. Nou vergeet het maar al met al duurde het een week! Erg slechte service. Ook het bijgevoegde briefje om een goede review te schrijven wekt de indruk dat ze zich hier bewust van zijn.
Eens maar nooit weer.

11. März 2015

slechte zaak

Ik bestelde zondag 19 oktober een game bij deze shop - en betaalde ook - en heb 'm nu nog niet. Het is nu donderdagavond. Mijn zoon was gisteren jarig, helaas. Heb gisteren via de klantenservice een klacht ingediend. Niets gehoord.

23. Oktober 2014

Goedkoop

Diablo 3 voor ps4 besteld. Was hier goedkoper dan elke andere site. Netjes in een bubbelenvelop. Helaas zat de disc los in het doosje, is vaker zo met ps4 spellen. Maar zal hier zeker vaker bestellen, als ze weer de laagste prijs hebben voor een product.

13. Oktober 2014

Geld nooit retour gestort!

In december een koptelefoon besteld, bleek niet op voorraad. Nooit geleverd en, na vele mailtjes met de vraag het bedrag terug te storten, dit nooit ontvangen! Waar-de-loos!!

4. Mai 2014

Eerste en laatste keer!

Had hier een game besteld omdat die hier het goedkoopst was en volgens de website op voorraad. 2 dagen nna bestelling nog niet ontvangen en toen bleek het dus ook dst deze toch niet op voorraad was. Daarop volgend mijn order meteen geannuleerd. We zijn inmiddels ruim een maand verder en heb het aankoopbedrag nog steeds niet terug ontvangen. Al 2 keer een mail over gestuurd maar word niet beantwoord. Op meerdere forums vergelijkbare ervaringen gelezen dus kan deze webshop zeler niet aanraden

9. Januar 2014

1x nooit weer!

Omdat ik er zeker van wou zijn dat het gewenste item op voorraad was heb ik contact gezocht met de klantenservice, hier kreeg ik te horen dat het gewenste item inderdaad op voorraad was en als ik voor 14:30 zou bestellen, dan zou deze gegarandeerd de volgende dag bij mij binnen zijn. (wat ik wel vreemd vond aangezien hij dat niet kan garanderen als je met de PostNL verstuurd). Ik heb de bestelling om 10:30 gedaan, ik moest zelfs 2,99 extra betaald als ik een track n trace code wou hebben. Helaas is de status van mij bestelling nog steeds betaling ontvangen en niet verzonden. Deze man komt dus zijn belofte niet na.

25. Dezember 2013

Levering nogsteeds niet binnen

ik had GTA V Special Edition ruim van te voren ge pre-ordered, hij kwam 17 September uit maar het is nu 1 Oktober maar ik heb hem nogsteeds niet binnen.
Ik bestel nooit meer wat bij dit bedrijf.

Doe er wat aan all4games.

1. Oktober 2013

Top site

vandaag rond 12 uur besteld volgende dag in huis in een envelope van bobbeltjes plastik dus lekker bescherm, 1 Wii game besteld. Ga het volgende keer weer daar bestellen

14. Juli 2011

Prima site

Vrijdag 06-05-2011 om 13.23 uur Red Dead Redemption besteld voor XBOX360. Zaterdag had ik 'm al in huis!!

Was wat sceptis gezien mijn vorige online bestelling (lees smartgamer.nl) om online te bestellen, maar All4games heeft deze twijfel weer weggenomen.

Je wordt netjes (per mail) op de hoogte gehouden bij elke "status-wijziging" van de order. Ook de verzending was erg netjes, in blanco noppen-enveloppe.

Ook de prijzen en de gratis verzendkosten zijn pluspunten.

9. Mai 2011

Goed

Iets besteld eind oktober, het zou begin november uitkomen. Maar dat kwam niet. Netjes een mail gehad over hoe de stand van zaken was. Later nog een keer. In december is het netjes afgeleverd. Geen problemen en een goede klantenservice.

19. Januar 2011

Goede Service

Na een klein foutje, een mail naar de support-mail gestuurd van all4games, die werd snel beantwoord en heel goed opgelost. Goede service dus!
Ook werd de game snel geleverd, natuurlijk in plastic en in een noppen envelop.

8. November 2010