God kommunikation. Hurtig afklaring på dato etc. Fik ordnet tagrender. Har haft huset i lidt over et år, og tagrenderne har ikke været super effektive. Efter Algeaben kom ud er der ikke længere van... Mehr ansehen
God indledende og tillidsvækkende snak over telefonen, hvor Mathias lyttede opmærksomt og fandt løsninger, der stemte helt overens med vores ønsker og behov for hjælp. Super service på stedet og rigti... Mehr ansehen
Super pris og service. Vi skulle have ordnet tagrender, egentlig ville vi have gjort det selv, men grundet besvær med at komme til enkelte tagrender grundet et tag mellem hus og carport valgte vi a... Mehr ansehen
Har fået renset vores tagrender som var godt stoppede. Virkelig grundige, flinke, rare, imødekommende og punktlige mht. at holde aftalen. Vi kan varmt anbefale AlgeAben og ønsker fortsat at bruge de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til AlgeAben ApS - din komplette løsning til ejendomspleje! Vi specialiserer os i fliserens, algebehandling, tagrenderens, hækklipning og snerydning. Sikre, professionelle og pålidelige tjenester for et fejlfrit hjem. Kontakt os i dag! 🏡❄️
Barsebæk 18, 4300, Holbæk, Dänemark
- info@algeaben.dk
- www.algeaben.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ferfekt udført arbejde 👍 med en yderst…
Ferfekt udført arbejde 👍 med en yderst behagelige og imødekommende Mathias.
Kan varmt anbefales 😃
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Godt og omhyggeligt arbejde. Meget flinke folk. Kan varmt anbefales. Erna
Tagrende rens..
Har fået renset vores tagrender som var godt stoppede. Virkelig grundige, flinke, rare, imødekommende og punktlige mht. at holde aftalen. Vi kan varmt anbefale AlgeAben og ønsker fortsat at bruge dem frem over.

Professionelt !!!!
Mathias Fyrsterling arbejder grundigt. billeddokumentation fremragende.
Meget behageligt væsen.
Bedre kan det ikke være.

Flot arbejde
Det er skønt at finde en sikker kontakt til dette arbejde. Når vi selv ikke er i stand til at kravle på stiger mere, er det dejligt at finde en ny og bedre mulighed. Tak for det.

Ualmindeligt flot arbejde
Algeaben rensede fornylig mine fliser, og de udførte et flot stykke arbejde. Det skal siges at der var meget algepest på fliserne, og jeg kunne aldrig have udført arbejdet selv. Samtidig er Algeaben meget serviceminded.

alt fungerede godt
hurtig levering og godt resultat.
Behagelig person

Venlig og holder aftaler
Venlig og holder aftaler. Et meget fint resultat

Antwort von AlgeAben ApS
Jeg kan kun varmt anbefale Mathias for…
Jeg kan kun varmt anbefale Mathias for et super godt professionelt arbejde som vi er meget tilfredse med. Vi har fået sådan en flot indkørsel,terrasse.
1000 Tak 👍🙂

Fliserens i sommerhus
Fliserens i sommerhus. Flot arbejde.. hurtigt og effektisk. Nemt og god service

Bedste til fliserens!
Jeg kan kun give Mathias de bedste anbefalinger.
Aldrig har mine fliser været så flotte! Mathias holder sine aftaler hvilket er et stort plus i min bog.
Tak for et fantastisk stykke arbejde!

Fliserne hos min far var 50 år gamle
Fliserne hos min far var 50 år gamle, og der har intet været gjordt for dem i de mange år. AlgeAben klarede det helt perfekt, og vildt de fliser står som nye. Vi er meget tilfredse. Vores varmeste anbefalinger herfra. 🌞

Antwort von AlgeAben ApS
Vi havde utroligt grimme fliser
Vi havde utroligt grimme fliser, og havde egentlig ikke troet at de kunne blive så pæne som de endte med at blive, men Algeaben kom forbi og nu står de pæne og rene igen. Venlige og imødekommende folk fra start til slut. Fuldt hus herfra.

Antwort von AlgeAben ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.