Snelheid, service en klantvriendelijkheid. Ik ben al heel lang klant en heb nog nooit en klacht gehad of hoeven melden. Ik krijg vasteklantenkorting en zelfs zo af en toe een complimenteus gratis fles... Mehr ansehen
De gemengde pakketten bieden mij voldoende herkenbare smaken en nieuwe smaken om te proberen. Alles werd snel geleverd. Echter, de enkele doos waarin alle 18 flessen werden bezorgd is voor mij als zw... Mehr ansehen
Het aanbod van alcoholvrije wijnen via Alcoholvrij.com is enorm en wordt steeds verder uitgebreid. Ik bestel vaak nog enkele "proefwijnen" naast mijn gebruikelijke favorieten. Zo blijf ik op de hoogte... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij starten elke dag weer met het idee dat het de eerste dag is dat we bestellingen krijgen. Elke klant is voor ons een moment van waardering voor ons assortiment en betrouwbare imago.Inmiddels zijn we al 3 jaar de online marktleider in alcoholvrije dranken en wijnen. We hebben echte "wijnkenner" in dienst die ons elke dag weer wijzen op de noodzaak van absolute kwaliteit, ook in alcoholvrije wijn willen we het beste aanbod voor de juiste prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we inmiddels een uitgebreid assortiment likeuren, cocktailmixen en whisky. Wij leveren direct uit voorraad, dus vandaag besteld kan morgen al in huis zijn. Door onze extra sterke verpakking en de zorg die wij besteden aan het versturen hebben we een 99,98% excellente uitlevering op tijd en 99.99% komt zonder beschadiging aan. vragen? service@alcoholvrij.com Wij zijn lid van de thuiswinkel organisatie en hebben dus het thuiswinkelwaarborg!
Jan Wapstraweg, 8385gs, Vledderveen DR, Niederlande
- 0521521050
- service@alcoholvrij.com
- www.alcoholvrij.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed en snel geregeld
Goed en makkelijk te bestellen.
Snel afgeleverd.
Goeie producten met een prettige snelle levering
Goeie producten met een prettige snelle levering. ik was verrast door het brede assortiment.
snelle levering, perfecte prijs, goede info producten
Hoi,
Bij mijn eerste bestelling had ik zo nog een beetje angst omtrent de levering, vermits ik totaal geen ervaring had met online bestellingen.
Maar dat viel hartstikke mee : 2 dagen later kwamen de dozen al aan, De betalingsmogelijkheden zijn prima, en de info op de website eerlijk en duidelijk.
Eenmaal was een fles gebroken, maar niet getreurd : deze werd direct van het bedrag afgetrokken.
Dus, gewoon een fantastische firma !
super service en super assortiment
Ik vind de site overzichtelijk,en de levering is snel en in perfecte verpakking
En een hele goede assortiment voor iedereen
Zou iedereen aanraden om hier te kijken voor een prima rose die zonder alcohol willen drinken
geweldig!
Ik ben zeer tevreden met de aan koop,alsook met de snelle levering.Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde en zeker niet de laatste keer,bedankt voor de lekker alcoholvrije wijn!
Net echt voor sweet sixteen feest.
Ben zeer te reden over de dranken. Rosé champagne heerlijk van smaak. Cocktails niet van origineel te onderscheiden. Allen de brandende smaak in je keel ontbreekt. Pina Colada en Mojito favoriet. Keurig thuis bezorgd in sterke kartonnen verpakking. Goed en goedkoop.
Perfecte service, snelle levering... Daar houden wij van!!
Helemaal goed.. zeker een keer uitproberen.
service is goed, moet de wijn nog proeven
Prima service, snelle levering, goed verpakt.
De wijn heb ik nog niet geproefd, jammer dat de horeca er bijna niets van heeft.
Doe zo verder
Correcte levering volgens afspraak, bedankt
ben tevreden over de snelle service, maar dacht dat ik nog wel in het bestand stond en dat een bestelling boven de 50 euro gratis verzonden werd???
Ben verder zeer tevreden!
lekker maar geen wijnalternatief
al hiervoor beschreven
snel geleverd en goed verpakt
De champagne en witte wijn was heerlijk. De rode wat minder maar goed drinkbaar.
Heerlijk en prachtig verpakt.
Beste Peter,
Hier heb ik iets gevonden wat je zocht.
Een bijna alcohol vrije wijn die gekoeld (rood) heerlijk is.
Kan je volgende keer en langer blijven en meer drinken.
gr. roelof
snelle service en degelijke verpakking
zeer tevreden
top product
ik had de rose alcoholvrije proseco besteld van Festillant, in een woord heerlijk als je wil drinken zonder alcohol.
zeer snelle levering
dit is een goede site als het om de snelheid van leveren van producten gaat. Over de producten zelf: alles is zoet van smaak helaas.
Goed
Prima op tijd voor het Oud en nieuw. Goed verpakt zeer tevreden
Veel, snel en goed
Veel keuze! Hele snelle levering en goed verpakt.
De verzendkosten zijn wel buiten proportie, daar zouden ze wat aan moeten doen.
En lekkere producten.
Track en Trace kan beter
De zending is keurig op tijd aangekomen. Wel jammer dat je na je bestelling zo minimaal op de hoogte gehouden wordt over de status en de aflevertijd. een dag na aflevering kreeg ik een mail van de bezorger dat het pakket was afgeleverd bij de buren.
Mooier zou het zijn als ik wist op welke dag en vooral in welk tijdvak het pakket aangeboden zou worden.
goed tevreden en een goede service
wij zijn goed tevreden over de service van ALCOHOLVRIJ.com een aanrader dus.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.