Albertslund VVS får uden tvivl 5 stjerner fra mig. I forbindelse med købet af mit hus oplevede jeg desværre et meget lavt tryk på det varme vand. Albertslund VVS rykkede hurtigt ud og fandt h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi hyrende dem til at skifte cisternen på et indbygget toilet, samt igennem en murer de hyrede. Muren blev ikke lavet ordentlig og vi blev nødt til at betale nogen andre for at lave den. Toi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den unge ansatte i ALBERTSLUND VVS , Emil , lavede et Fremragende stykke arbejde med VVS i min bolig ! ! ! 5 = stjerner for dette fantastiske gode resultat . Sød venlig, ivrig og meg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde sprængt vandrør som gjorde at vi ikke havde varme på huset mens det var det aller koldest vejr udenfor. Da Albertslund VVS kom fredag morgen var opgaveløsningen mere tidskrævende end før... Mehr ansehen
Værkstedsgården 7 A, 2620, Albertslund, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vi kan kun udtrykke vores dybeste begejstring for den enestående oplevelse, vi havde med Albertslund VVS. Sommeren 2023 stod vi over for et nedrevet badeværelse, efter at vi var blevet snydt af en anden entreprenør. Heldigvis dukkede Albertslund VVS op som vores redningsmænd og førte os sikkert i mål hen over sommeren.
Vores projekt omfattede ikke blot en renovering af et badeværelse, men også omdannelsen af en entre til et charmerende gæstetoilet. Klaus, den uovertrufne VVS-ekspert, ankom sammen med hans imponerende team bestående af en elektriker, tømrer og murer. I fællesskab gennemgik vi vores ønsker og behov, og deres lydhøre og åbne tilgang gav os følelsen af, at vores drømme og visioner blev taget lige så alvorligt som deres egne professionelle råd.
Klaus' kyndige vejledning angående malerarbejdet og nedrivningen, som vi selv udførte, var afgørende for vores projekt, og det var ekstraordinært at få lov til at låne en borehammer. Deres generøsitet og ekspertise er virkelig uvurderlig.
Den gnidningsløse kommunikation med Albertslund VVS var en sand fornøjelse, og det er tydeligt, at de værdsætter betydningen af klar og effektiv dialog i ethvert projekt.
Nu, takket være det ekstraordinære håndværksmæssige arbejde, er vores hjem blevet forvandlet. Vi er stolte af de to smukke rum, som ikke blot opfylder vores drømme, men går langt ud over dem. Vi kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse og er dybt taknemmelige for det dygtige team hos Albertslund VVS.
Deres dedikation og ekspertise har gjort en afgørende forskel for os.

Antwort von Albertslund Vvs
Havde besøg af en høflig ung mand som udførte opgaven hurtigt og effektivt (som forventet)
Det virker som om håndværkeren ved, hvad der skal til og udfører arbejdet hurtigt og med godt humør
Dygtige, behagelige og kompetente håndværkere.
Albertslund VVS er ikke uden evner, men jeg må desværre ved flere lejligheder konstatere, at det går for hurtigt, hvilket jeg må betale for. Seneste tilfælde er ved udskiftning af udevandhane, hvortil var behov for flere tilkald, som jeg således måtte bekoste i hvert enkelt tilfælde. Lidt ærgerligt, at også den efterfølgende dialog har ikke været løsningsorienteret.

Antwort von Albertslund Vvs
Kom til tiden, udførte opgaven hurtigt og professionelt, ryddede pænt op efter sig og tog sig også tid til en lille, hyggelig sludder. Altid en positiv oplevelse. Tak!
Meget positiv oplevelse af en total renovering af mit badeværelse
god rådgivning i øjenhøjde med mig
tilbudsgiving med til og fravalg med priser
6 ugers arbejdsplan som blev overholdt til punkt og prikke
Meget flinke håndværkere som samarbejder fantastisk godt sammen (vvs, tømrer, murer, glarmester osv)
jeg kan kun anbefale Albertslund vvs med Klaus som projektleder
Tak for et fantatisk badeværelse som oversteg vores forventning og endda blev en smule billigere end forventet :)

Antwort von Albertslund Vvs
Værste oplevelse nogensinde, de har kostet mig en mega damp og vandskade, og vi har måtte genhuses i ca. 5 mrd. Det har været det rene helved, og har kostet mig og forsikringen en bondegård.
De er uærlige og ansvarsfravigende og vil ikke anerkende deres fejl og ansvar. Så nu hænger jeg selv på den.
Påtrods af at det hele står på regningen hvad de har lavet samt resume af arbejdet.
Ejeren/chefen er den største løgner og uærlige person jeg længe har stødt på, tænk man ikke kan stå inde for sit arbejde, og være så uærlig, pågrund af man ikke vil have ens forsikring stiger, føj.

Antwort von Albertslund Vvs
Rigtig god service og professionelt arbejde af en fantastisk høflig, løsningsorienteret og hårdtarbejdende ung mand. Virkelig godt håndteret og udført. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Det er usædvanligt men dejligt at møde et firma, der overholder alle aftaler, er troværdig, kommer som aftalt,
er færdig til aftalt tid og overholder pristilbud.
Det for kan jeg give Albertslund VVS min varmeste anbefaling.
Vi fik skiftet en veksler på vores fjernvarme og vi fik renset og ordnet rør på vores Hess varmeanlæg.De var utrolig hjælpsomme og meget professionelle.
Der var god kommunikation, så man var godt orienteret om hvar der skete og skulle ske.

Antwort von Albertslund Vvs
I perioden august til november 2020 fik vi gennemført et større renoveringsprojekt af vores lejlighed på Frederiksberg omhandlende badeværelse, gæstetoilet, mellemgang, viktualierum og soveværelse. Projektet blev ledet af Albertslund VVS ved Klaus Storm Pedersen med involvering af en række andre håndværksfirmaer, bl.a. murer, tømrer/snedker, elektriker, maler, glarmester, tæppemand, samt leverandør af hvidevarer fra Køle-Møller/Miele og armaturer, sanitet og fliser fra Bad & Fliser. Projektet var generelt utrolig flot planlagt og koordineret og projektet blev gennemført til aftalt tid og til aftalt økonomi. Derudover viste alle håndværkere meget stor fleksibilitet og de overraskelser som der altid kommer i et sådant projekt blev løst teknisk og økonomisk til vores fulde tilfredshed. Albertslund VVS blev valgt gennem en budrunde med tre leverandører baseret på gode anbefalinger, den bedste løsning/økonomi, samt en god kemi i bud processen. Vi kan kun give Albertslund VVS og Klaus Storm Pedersen som enterpriseleder, samt alle øvrige involverede firmaer vores allerbedste anbefalinger. Vi vil ikke tøve med at bruge dem igen.
Jeg har fået en tilbud besøge vedr. at få udskift af radiator ventil. Jeg har været utrolig glad for VVS installatør Frank for hans faglighed. Jeg synes han er en bedste VVS installatør .
Værste oplevelse nogensinde!
Jeg havde en aftale med dem i går, men de dukkede ikke op, før jeg ringede og rykket dem, der kom første (ud af utallige) dårlige undskyldninger “vi var ude hos dig i sidste uge, men du var ikke hjemme”. Jeg fortæller så, at det ikke kan passe, da vi lavede aftalen fredag og jeg pressede på at få dem ud fredag, men de kunne først mandag mellem 12-15. Så kunne han pludselig huske aftalen og ville se om han kunne få en mand ud. Han endte med selv at dukke op, men var fuldstændig forvirret over hvad han skulle, på trods af, at jeg flere gange havde bedt dem om at komme ud og kigge på min opvaskemaskine. Den kunne de så ikke fikse, så vi skulle have en ny. MEN, her går det så helt galt for dem.....
manden får ikke sat “bundstykket” ordentlig på plads - på trods af han er blevet informeret om, at vi har rotter under gulvet og opvaskemaskine forhindre dem i at komme ud i køkkenet indtil de er fanget.
At bundstykket ikke er sat ordentlig på plads, resulterer så i, at han har givet rotterne fri passage til min bolig....
UDOVER DET, så har de ikke sat en dut på, der hvor vandet til min opvaskemaskine kommer ud fra, men blot hevet slangen fra, hvilket resulterer i, at jeg har vand i hele mit køkken, hvis jeg prøver at tænde for vandhanen. Men de nægter at rette op på deres fejl, og er de største ansvarsfralæggende firma jeg til dato har stiftet bekendtskab med. Udover det, afslutter chefen lige samtalen med “så er du f*ndme også mere tosset end jeg troede i første omgang” mage til usmagelige forretningsførelse skal man lede længe efter. Eneste grundt til at de kan løbe rundt, må være at de har udbudsaftaler med boligselskaber & kommuner. For service kan man ikke ligefrem give dem æren for at yde, der er ikke styr på noget som helst, det vil overraske mig meget, hvis de kan huske hvad de selv hedder...
Svar på svar:
Ikke engang mit navn kan i stave til - no big surprice, med et amatør firma som jeres. Endelig kan I tage en lille smule ansvar for jeres latterlige handlinger.. Men det er nu jeres skyld, at jeg har måtte bo på hotel i to dage, indtil jeres fejl bliver udbedret, da mit hus er total ubeboeligt, efter jeres besøg. Og ja, nogle af jeres fejl er der rettet op på - men det er gjort er erfarende folk, og ikke jer!

Antwort von Albertslund Vvs
Har fået opsat nye stophaner omkring vandmåler, og reparation af indbygget cisterne samt udskiftet blandingsbatteri i brusekabine. Det hele udført af 2 unge håndværkere fra dette firma. Ingen "slinger i valsen", alt udført professionelt, som aftalt, af 2 meget venlige unge mænd. God oplevelse, ringer også til jer næste gang, og anbefaler jer gerne.
Lasse
Vallensbæk Nord

Antwort von Albertslund Vvs
To unge mænd har lige sat radiator op for mig.
I som firma kan være stolte af, at have dem ansat.
Søde venlige og arbejdsomme.
Ydermere er jeres sms service super, venlig opfølgning om ok at sende en anden, da ham der skulle være her var syg.
Det var en fornøjelse som kunde, og jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre.

God oplevelse.
Vi fik skiftet wc.
Det blev endda lidt billigere end først aftalt.
Det er altid med en vis frygt at bede et firma om at renovere et badeværelse, mens man selv er rejst om på den anden side af jorden. Vi vovede alligevel pelsen, og bad Albertslund VVS om at klare opgaven og være hovedentreprenør. Det kom vi bestemt ikke til at fortryde….
Den indledende kommunikation med Klaus Storm inden vi rejste, var hurtig effektiv og meget tillidsvækkende, hvilket for os var særdeles vigtigt. Vi kendte ikke firmaet i forvejen.
Da arbejdet blev påbegyndt, og vi var rejst, blev der konstateret skimmelsvamp i en badeværelsesvæg. Efter kontakt til forsikringsselskabet blev det hele styret af Albertslund VVS. De fik sat en ny væg op, inden de kunne påbegynde det egentlige arbejde. Undervejs blev der holdt kontakt via mail, SMS og med billeder, så vi kunne følge med.
Da vi kom hjem kunne vi konstatere nogle skader, som ikke skyldtes Albertslund VVS, men alt blev ordnet på en særdeles tilfredsstillende måde og helt uden diskussion. En sjældenhed i sig selv..
Resultatet er et skønt badeværelse, som vi nyder hver dag. Prisen, som var ganske rimelig, blev som aftalt og uden mærkelige tillæg og andre underlige udgiftsposter.
Albertslund VVS kan på alle måder trygt anbefales, og vi er ikke et sekund i tvivl om, hvem vi ville vælge såfremt vi havde en lignende opgave. Tusind tak til jer….
Steen
Albertslund vvs er bare super god. Højt fagligt niveau, venlig, hurtig og kompetent service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.