Bestilte 2 forskellige dirksæt, som hurtigt blev sendt. Da jeg hentede pakken var der kun et sæt i. Ringede derind og svaret var: "ja, det gik nok lidt hurtigt. Vi sender det manglende dirksæt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt er som beskrevet. Jeg har netop modtaget mine laserpen jeg skal bruge under mit arbejde i brandvæsnet. Da jeg kender flere hos politiet der bruger denne var valget ikke svært. Denne pen med 350 m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun fraråde at handle hos alabazar. Jeg har købt et halsbånd, som kan afgive lyd, vibration og stød. Udstyret er gået i stykker 2 gange på under 1 år. Første gang får jeg varen ombyttet uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde en rigtig god oplevelse med at bestille teknik fra hjemmesiden. Bestilte min vare om fredagen - den kom allerede dagen efter lørdag ved middagstid. Jeg havde lidt problemer med at få teknikken t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gadgets, elektronik, værktøj og meget andet - kig indenfor!
Kirkeallé 10, 6510, Gram, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det er nu 2. gang jeg handler ved firmaet. De har i alle henseender, leveret en god service, samt hurtig og fin respons på henvendelser og hurtig levering. Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger

Super kundeservice.
Fik med få timer reageret professionelt og venligt på henvendelsen!

Antwort von Alabazar
Meget lette at komme i kontakt med. Vare (solar springvand) ankom i løbet af få dage. Da der efter et par uger opstod en løs forbindelse, sendte Alabazar straks er nyt.

Antwort von Alabazar
Købte en 3d printer for under en md siden, den har så en slip let belægning på pladen den printer, så den let slipper de ting du har printet.
Belægningen er efter Ca 3 uger begyndt at ryge af, hvilket desværre gør at printeren ikke rigtig kan bruges. Dels da pladen bliver ujævn. Og heller ikke slipper printet let.
Har kontaktet ejeren, som nægter at lade mig reklamere, med en undskyldning over det er hvad man må forvente. Og jeg bare kan købe en ny plade. Men har man købt en pande med slip let belægning der skaller af, efter 3 ugers forbrug, ville man ko heller ikke sige det er hvad der er at forvente på så et nyt produkt.
Man kan jo heller ikke bare sige til en der har købt en pande med sliplet belægning, der skaller af efter 3 ugers brug. Der er hvad man kan forvente. Eller ved en ny bil.
Der er nu oprettet sag ved e mærket samt forbruger styrelsen. Som vil køre sag mod dem, da de giver mig ret i at et produkt under 1 md gammel ikke skal gøre dette, og dette måtte ses som en fejl.
Igen lyver ejeren, han mente den lagde en fin brim, så forstår ikke han nu skriver den kørte for tæt. Som jeg sagde hvor han igen fra sagde sig alt ansvar og sagde intet fejlede, selv om det viste sig den var samlet forkert fra fabrikken, og de tvær gående stænger var skæve. Dette måtte jeg selv skille og samle ad igen, da han ikke ville tage ansvar og sagde jeg kunne prøve at kontakte det kliniske firma der har lavet maskinen, selv om den var købt i hans firma. Så heller ingen hjælp der, og nej den har ikke kørt og ridset, og den lagde bare et meget tynd lag alt for tynd. Selv om du mente det var fint, som jeg har screen shot af så undre mig meget du nu skriver den køre imod og ridser. Dette er der self taget screenshot af og sendt til forbruger nævnet og e-mærket også.
Igen igen lyver ejeren. Hold jer væk

Antwort von Alabazar
Jeg havde et produkt med en produktionsfejl, og det blev der taget hånd om - kvit og frit - da jeg tog kontakt. Tak for den smertefrie behandling!

Antwort von Alabazar
Rigtig hurtig levering og tilsyneladende gode varer
Men kontakten til dem ku godt være bedre - telefonen bliver ikke taget - og det der med at man selv kan bestemme hvor man vil ha varen virker ligesom ikke ..... der for kun de 4 stjerner
Det er ikke særlig sjovt at stå foran pakkeboksen i Fakta med en gammel Nokia mobil og så ikke ku få sin pakke :-(
Og så må få en af sine venner med en nyere smartphone til at køre med ned senere og få løst problemet - det kan godt blive bedre
Conny

Antwort von Alabazar
Fantastisk service og hurtig levering. Fede produkter der fungerer som forventet. Vil sikkert handle igen og igen :)

Antwort von Alabazar
Service udover det sædvanlige. Jeg skulle bruge min pakke inden ugen var omme, men havde valgt en omdeling, der ikke gjorde det muligt. På grund af en meget sød kundeservicemedarbejder, fik jeg pakken hverdagen efter.

Antwort von Alabazar
totalt iorden service, jeg vender klart tilbage

Antwort von Alabazar
Super service. Varen lever fuldstændig op til forventning. Meget hurtig levering.

Antwort von Alabazar
Rigtig fede produkter som kan en del mere end det sædvanlige. Bruger ofte siden, da det er en nem webshop at finde rundt på - og så kan man finde det meste, hvis man er til sikkerhed og overvågning :)

Antwort von Alabazar
Jeg bestille et produkt på Alabazar.dk, hvor da jeg pakkede min pakke, var produktet defekt. Jeg sendte det tilbage og fik et nyt, som fungerede upåklageligt. Alt sammen inden for cirka 1 uge.

Antwort von Alabazar
Købte et par briller med kamera. De virkede ikke og jeg syntes at de var dyre nok. Gider ikke at betale for importeret bras med kinesisk brugsforvirring. Som minimum er det vedtaget ved dansk lov, at brugsanvisningen skal være formuleret på dansk. Men hvad kan man vel forlange af et import firma.
Jeg køber i hvert fald ikke mere derfra

Antwort von Alabazar
Jeg kan kun fraråde at handle hos alabazar.
Jeg har købt et halsbånd, som kan afgive lyd, vibration og stød. Udstyret er gået i stykker 2 gange på under 1 år. Første gang får jeg varen ombyttet uden problemer. Næste gang er det både fjernbetjening og halsbånd, som er i stykker. Jeg har sendt varen ind, men butikken vil hverken ombytte, eller give penge retur. De mener kun, at de hæfter for 6 måneders garanti. Jeg er ret uenig, når man sælger et produkt, som har åbenlyse kvalitetsproblemer, når det går i stykker 2 gange på under 1 år.

Antwort von Alabazar
Super hurtig levering. Bestilte søndag eftermiddg - lå klar i Pakke boksen tirsdag middag.
Udemærket pris og forsvarligt pakket ind.

Antwort von Alabazar
Hurtig levering og formidable priser!
Alt gik som det skulle, så kan kun anbefale.

Antwort von Alabazar
Hurtig levering, god kommunikation, så (næsten) alt OK. Eneste irritationsmoment var, et jeg ikke selv kunne vælge hvilken pakkebox, jeg ville have leveret til.

Antwort von Alabazar
Meget hurtig levering og rigtig god kundeservice. Købte en en pH/fugtmåler og den fungere perfekt.

Antwort von Alabazar
Jeg har fået en uforglemmelig god service og kan kun anbefale firmaet.

Antwort von Alabazar
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.