AKTIE Notarissen Holland Rijnland Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele fijne no-nonsense notaris. Reageren snel en komen afspraken na. We waren bang dat vanwege het goedkope tarief er wel ergens een addertje onder het gras zou zitten maar dit leek allemaal valse... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

AKTIE notarissen Holland Rijnland work fast, and don't do nonsense. Communication was adequate and all documents were sent on time. We had short notice on when our payment was due, that was the... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik vond de ontvangsthal en de kamer waar het gesprek plaatsvond een beetje onhandig en niet stijlvol ingericht (voelde allemaal een beetje goedkoop aan terwijl je toch wat geld neerlegt voor de notari... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aktie Notarissen is de "goedkope tak" van Teekens Karstens Notarissen in Leiden, dus wat betreft kennis van zaken zit het wel goed. Ik vind het een prima kantoor en de overdracht van het nieuwe appart... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

AKTIE Notarissen is landelijk de grootste in het aanbieden van standaard akten tegen lage prijzen. AKTIE Notarissen is dus een goed én goedkoop alternatief.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

61 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fijn gesprek, maar slordige voorbereidingen

Ik heb AKTIE Notarissen ingeschakeld voor het opstellen van mijn hypotheek- en koopakte. Bij het opmaken van de nota werden meerdere slordigheidsfouten gemaakt. Daarnaast vond ik het vreemd dat ik pas na het tekenen van de offerte te horen kreeg dat ik de negatieve rente die over de koopsom betaald moesten worden, zelf zou moeten betalen. Ten eerste had ik verwacht dat dit dan van tevoren gemeld zou worden. Daarnaast namen notarissen toen de rente nog positief was ook altijd zelf de rente in ontvangst en werd hier niet voor gecompenseerd, dus lijkt het mij niet onlogisch als deze rente nu ook ten koste komt van de notaris nu de rente negatief is.
Het gesprek bij het tekenen van de akten was zeer fijn en ik ben door de notaris goed geadviseerd over en op de hoogte gebracht van alle aandachtspunten die specifiek op mijn huis van toepassing waren. Dit vond ik erg fijn.

30. April 2020

Weergave van gesprek

De notaris ging m.i. te lang door met "praatje pot". Dat ging over voetbal en dat boeit nu eenmaal niet iedereen. Behandelde wel uiteindelijk heel kort de zakelijk van belangzijnde onderwerpen. Ik besef wel dat het niet eenvoudig is om de saaie stukken leuk te brengen.

19. September 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Very arrogant attitude

A rather good support in preparatory phases preceding the signature at the office. But once at the office we were treated in a very arrogant way (obviously for no apparent reason). The service was cheap, but I guess this is what you get for the money.

4. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte diensten van Aktie Notarissen!!

Ik ben gisteren bij Aktie Notarissen geweest, de notaris heeft tegen ons gezegd dat ze ABN Amro heeft hun procedure aangepast en ons Bankspaar hypotheek kon niet aan ons overgemaakt worden en dat we het zelf moeten regelen. Daardoor is mijn nieuwe hypotheek helemaal in soep gelopen en ik kan mijn nieuwe huis niet op tijd overnemen. We hebben contact opgenomen met Abn maar de notaris heeft zijn verzoek nooit ingediend!!! dat hebben ze bevestigd. Ze hebben hun werk niet afgerond en ze hebben nog erover gelogen!! slechte zaak

2. Juli 2019

no reservations

Heb het contact als zeer prettig ervaren en ben zeer tevreden over de snelle beantoording van vragen en onduidelijkheden.

9. April 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

AKTIE notarissen Holland Rijnland delivers good work!

AKTIE notarissen Holland Rijnland work fast, and don't do nonsense.
Communication was adequate and all documents were sent on time.

We had short notice on when our payment was due, that was the only minor inconvenience. But even then everything went smooth and we had no hiccups.

We would recommend this notary office!

4. April 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strakke prijs en een gezellige notaris

Strakke prijs en een gezellige notaris. Ik verwachtte rechttoe rechtaan handtekening zetten en volgende. Ik kreeg een geduldige en gezellige man die graag uitleg gaf over wat en waarom alles gaat zoals het gaat. Kantoor zelf is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

31. Januar 2019

Aanrader

Prima, no nonsense deskundige service en snelle reactie op vragen.

14. Januar 2019

Echt een feestje!

Toegankelijk, informeel, betrokken, geïnteresseerd en positief! Deze notaris maakt echt een feestje van de overdracht. Een superleuke ervaring voor een bijzonder moment.

6. Januar 2019

Snelle overdracht

AKTIE notarissen maakte voor ons een snelle overdracht binnen twee weken mogelijk. Ze bieden een goede service voor een goede prijs.
Punt van aandacht: alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar.

21. Dezember 2018

Goedkoopste tarieven, perfecte service

Goedkoopste tarieven maar prima service! Je kunt alleen in de ochtend bellen, maar per e-mail wordt er snel gereageerd en zo nodig bellen ze je dan direct terug. Als wij een notaris nodig hebben, gaan wij altijd naar deze terug omdat we zeer tevreden zijn!

18. Dezember 2018

Vakwerk

Snel, adequate, goed geïnformeerd en bijgestuurd . Kan niets anders zeggen dan prima vakwerk in een kort tijdsbestek.

11. Dezember 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr