Jeg har sendte en forespørgsel via Mit AKA 22/2-2026 og har rykket for svar flere gange, samt ringet og oplyst jeg skulle bruge svare seneste 10/3-2025. På trods af dette har jeg her den 10/3-2026... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.
Vester Farimagsgade 13, 1606, København V, Dänemark
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
De accepterer desvaerre ikke skriftlige henvendelser. Hvis man skriver faar man oplyst, at man er noedt til at ringe.
På trods af dette har jeg her den 10/3-2026 hverken fået svar eller får oplyst hvornår jeg kan forvente et svar!
Det er jo helt ubrugeligt, men måske Ledernes fagforening kan gøre det bedre?

Antwort von Akademikernes A-kasse
Det har desværre været en utrolig dårlig og stressende oplevelse at overgå til jeres system som nyuddannet. Man mangler simpelthen en form for overgang og vejledning, inden man træder ind i A-kassesystemet hos jer.
Tre uger efter min ansøgning om dagpenge ringede jeg for at høre status. Det er trods alt rart at vide, hvordan man skal betale sin husleje den 1. i måneden.
Her fik jeg bl.a. at vide, at I ikke kunne rådgive mig om min konkrete sag, og at jeg måtte vente på en afgørelse via besked. Det efterlader mig med spørgsmålet: Hvem skal man så få rådgivning af?
Når jeg stiller spørgsmål for at forstå reglerne bedre, får jeg flere gange beskeden om, at jeg kan læse det på hjemmesiden. Som ny i systemet har man jo netop brug for, at reglerne bliver forklaret i relation til ens egen situation.
Derudover oplever jeg, at jeg får forskellige svar afhængigt af, hvilken medarbejder jeg taler med. Det giver indtryk af, at der mangler ensretning i rådgivningen, og det skaber stor usikkerhed som ny i systemet.
Som nyuddannet står man allerede i en økonomisk usikker situation, og derfor er det ekstra frustrerende ikke at kunne få klar og ensartet vejledning.
Manglen på personlig rådgivning er simpelthen kritisabel. Derudover ville det ikke i sig selv være et problem for mig at få en ny medarbejder i røret, hver gang jeg ringer – men det bliver et problem, når jeg får forskellig information fra jer, alt efter hvem jeg taler med.
På baggrund af min oplevelse kan jeg på ingen måde anbefale denne A-kasse til andre, særligt ikke nyuddannede.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Pretty good experience and good job advices and help.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Håbløst lange ventetider, når man ringer ind, og mails besvares ikke.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Jeg fik som sådan ikke noget ud af mødet. I kunne have ringet så jeg ikke skulle bruge flere timer på tranport

Antwort von Akademikernes A-kasse
Man bliver taget seiriøs hos AAK og hjulpet godt på vej til at komme frem i sin karriere.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Super søde og dygtige. Vil ikke pådutte dig noget, blot hjælpe på vej med gode råd baseret på erfaring, optimisme og positivitet.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Jeg har været til en sparringssamtale hvor jeg fik relevant feedback

Antwort von Akademikernes A-kasse
They gave very sound advice for the job seeking process.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Personen jeg talte med var dygtig og professionel

Antwort von Akademikernes A-kasse
Utrolig dårlig service. Jeg er studerende og fik blot en lille advarsel på deres interne side, da min 5-årige gratisperiode ophørte. Kort tid efter trak de et meget stort beløb fra min konto. Det føles ærligt talt som om, de bare prøver at tage ens penge.
Der var ingen, der ringede eller kontaktede mig for at høre, hvilke andre muligheder jeg havde. De er virkelig ikke hjælpsomme og svarer utroligt langsomt. Jeg har ventet i flere uger på svar på helt simple forespørgsler.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Fik hurtig og god hjælp og grundig forklaring og blev endda ringet op efterfølgende med yderligere afklaring omkring min dagepngesituation

Antwort von Akademikernes A-kasse
Mødet blev afholdt i en rolig atmosfære med tydelig formidling af informationer og stor tålmodighed.

Antwort von Akademikernes A-kasse
En a-kasse der ikke vejleder nyuddannede( som aldrig har været inde i dagpenge systemet)om hvilke procedure der skal til få at være berettiget til dagpenge. En a kasse der laver alle mulige krumspring så en nyuddannet ikke kan få sine dagpenge rettidigt og derfor ikke kan betale sine udgifter. En akasse der får en nyuddannet til at føle sig mistænkeligtgjort og ikke forstår/tror på at hendes studiearbejde ikke kan fortsætte efter endt uddannelse.
Tænk at det kan være så svært og tænk at systemet skal være så broget når et ungt menneske er færdig med sin uddannelse.

Antwort von Akademikernes A-kasse
Meget imødekommende - og løste min udfordring bedre end forventet 👍😀

Antwort von Akademikernes A-kasse
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.