Jeg er meget tilfreds hele vejen igennem med Airbrushshoppen. Den gode service, produktets kvalitet, prisen og den hurtige levering. Havde lidt spørgsmål inden køb og jeg fik hurtigt mailsvar med god... Mehr ansehen
Michael er altid en fornøjelse at handle med. Han er god til at guide i den rigtige retning og virker mere interreseret i tilfredse kunder end at sælge ekstra. Leveringen er i top, og alt i alt bare... Mehr ansehen
Kanon flinke gutter, der virkelig tog sig tid til at vejlede og guide en ny kommer som mig selv til airbrush verdenen. Jeg er meget tilfreds med at handle her og ønsker man vejledning, kan det 10... Mehr ansehen
Fremragende Netbutik. Servicen er helt i top... Custom Colors net butik er utrolig brugervenlig og guider dig nemt frem til netop dit behov indenfor airbrush hobbyen... Superb personlig betjening... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
industrivej 7, 4450, jyderup, Dänemark
- 28110223 28125270
- information@airbrushshoppen.dk
- www.airbrushshoppen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og lave priser :-)

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Jeg har nu handlet fire gange hos …
Jeg har nu handlet fire gange hos airbrushshoppen og kan kun anbefale dem videre. Varerne er ok kvalitet, de leveres meget hurtigt og er forsvarligt pakket ind. Kundeservicen er rigtig og, de henvender sig af sig selv, hvis der er den mindste usikkerhed omkring leveringen.
Helt klart fem stjerner fra mig :0)

De har styr på det!
De har styr på det!
1. Hurtig levering.
2. Er til at komme i kontakt med.
3. Der har ikke været fejl i nogle af mine ordre.
Kan varmt anbefale dem.

hurtig ekspedition

Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt, god service og gode produkter.

Fantastisk forretning
Fantastisk forretning. Hurtig ekspedition og rigtig gode priser. Perfekt for os der går og sysler lidt med gamle biler på hobby basis :)

Hurtig betjening og levering
Jeg bestilte 23/5-2017 nogle ekstra dele til airbrushen og fik det dagen efter superfedt

super service

100% tilfreds.
AS. Har styr på det! God og venlig rådgivning. Et fremragende lager, og hurtig forsendelse. Kan kun anbefale dem.

Fantastisk shop
Fantastisk shop, low key og altid super hurtige til at sende. Støtter også miljø ved at sponsorere turneringer.
Fed butik, helt klart et besøg eller nogle clicks værd.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Struer Billedskole har fået en …
Struer Billedskole har fået en fantastisk vejledning mht. valg af udstyr og farve her hvor vi er nye i disiplinen Air Brush. Vi vil derfor også fortsætte med at bruge CustomColors så vores kursister ikke køber 117 forskellige produkter der måske ikke helt harmonere med vores udstyr og beskrivelser.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Super vejledning, hurtig ekspedition og en god vare til prisen 😄
Jeg ringede til dem og fik fremragende vejledning. Bestilte varen kort tid efter på deres website, og skulle have det sendt til min datter i Sverige. Jeg fik ordrebekræftelse, tracking nummer og hele molevitten sendt til min email.
Og wow ... hurtig ekspedition! Havde PostNord ellers gidet ringe på, så ville min datter have haft pakken allerede dagen efter ... helt i Sverige. Endte med de fik det to dage efter, men det var jo PostNords skyld, det blev en dag senere. Under alle omstændigheder langt hurtigere end jeg havde forventet og nogen er super glade i Sverige.
Det hele virkede perfekt!

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Gode priser, forkert levering-'.
Fin pris og service, der var hurtig afsendelse og ekspedition, men blev dog noget irriteret over de skrev en fuldstændig forkert adresse på min pakke, hvilket resulterede i at jeg skulle hen til en anden bys lokale posthus for at hente den der, efter jeg havde kontaktet den forkerte adresse for at kunne hente min leveringsseddel.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
God service. flinke mennesker og stort udvalg...

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Venlige medarbejdere og fantastisk service
Har hver gang haft en fantastisk oplevelse med dem. De er sindsygt hurtige og mega venlige og hvis man har spørgsmål eller der er noget så er de super søde i deres svar og mega hurtige til en løsning.

Super oplevelse
En fornøjelse at handle med jer. Hurtig svar på en specialordrer og pakken var modtaget få dage fra bestilling. Varerne levede desuden helt op til forventningen.
Tommel op herfra.

Maks hurtigt, god service,
Masser af produkter og viden om emnet. Nu med ny og forbedret hjemmeside. Maksimal hurtig afsendelse og ikke noget at sætte en finger på.

Hurtigt!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hvor michael brugte tid på at forklare hvilken matrialer jeg skal bruge og hvordan jeg opnår det bedste resultat. Og ekstremt hurtig levering.

Hurtig levering.
Min ordre fra Airbrushshoppen kom allerede dagen efter jeg havde bestilt, alt var som det skulle være, fornuftige priser og stort udvalg gør at jeg helt sikkert handler der igen.
Flemming, Holstebro.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Fantastisk nemt og informativt at bestille. Superhurtig levering og varen svarer til min forventning.
God oplevelse.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.