Jeg er meget tilfreds hele vejen igennem med Airbrushshoppen. Den gode service, produktets kvalitet, prisen og den hurtige levering. Havde lidt spørgsmål inden køb og jeg fik hurtigt mailsvar med god... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Michael er altid en fornøjelse at handle med. Han er god til at guide i den rigtige retning og virker mere interreseret i tilfredse kunder end at sælge ekstra. Leveringen er i top, og alt i alt bare... Mehr ansehen
Kanon flinke gutter, der virkelig tog sig tid til at vejlede og guide en ny kommer som mig selv til airbrush verdenen. Jeg er meget tilfreds med at handle her og ønsker man vejledning, kan det 10... Mehr ansehen
Fremragende Netbutik. Servicen er helt i top... Custom Colors net butik er utrolig brugervenlig og guider dig nemt frem til netop dit behov indenfor airbrush hobbyen... Superb personlig betjening... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- information@airbrushshoppen.dk
- www.airbrushshoppen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har brugt Costom Colors til indkøb…
Jeg har brugt Costom Colors til indkøb af farver, lak mm. i 5-6 år, de er altid lynhurtige til at pakke og få dine ordre afsted, jeg modtager efter 1-2 dage.
Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste
Altid super hurtig levering
Oplevede et problem med min airbrush
Oplevede et problem med min airbrush. Bestilte et par reservedele hos airbrushshoppen.dk, men de ringede mig op omkring udfordringen. De hjalp mig og annullerede derefter ordren.
Det er virkelig en fantastisk service - TAK.
Klar anbefaling herfra.
VH - Thomas

Usædvanlig service
Købte en airbrush pistol. Efter skift af størrelse fungere den ikke. Skrev en mail og allerede 1 dag senere blev jeg ringet op og blev guidet til rettelse af fejlen.
Fed service.
Kan kun anbefale dem

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Godt pakket og en hurtig levering.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Som altid en god oplevelse
Som altid leverer Airbrushshoppen hurtigt og korrekt.
De kan varmt anbefales.

God og hurtig service
Har købt noget tilbehør til min modelbygning. Prisen var fair, god service og hurtig levering. Varene ser også fine ud, nu hvor jeg har modtaget dem. Handler der gerne igen når jeg skal bruge noget mere.
Kan anbefales.

Super fed butik
Har nu købt vare 3 gange med stor succes via hjemmesiden og har snakket med butikken via mobil hvor jeg fik en rigtig god betjening.
Super fed butik med tid til kunderne ikke sidste gang jeg handler der 👍

God og hurtig service.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Kæmpe udvalg til rimelige priser.
Kæmpe udvalg til rimelige priser.
Men når det så er sagt er der også et par “men’er”:
Jeg har to gange indenfor kort tid modtaget forkerte varer. I ordrebekræftelsen står der bl.a. at man skal tjekke om det er de rigtige varer man har bestilt. Måske dette også skulle gælde modsatte vej! Det er da til at leve med, men ordren bliver forsinket og man skal to gange til pakkeshoppen.
Det kunne være dejligt, hvis der altid var dag til dag levering.
Det kunne også være dejligt, hvis man kunne vælge andre end Postnord til at levere.
Men jeg handler der helt sikkert igen.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
God service og hurtig levering

Hurtig levering!
Hurtig levering!
Fik alle mine varer dagen efter bestilling. Alt intakt og i orden.

Hurtig levering
Hurtig levering, og ringer hvis der er nogen som helst tvivl, om de produkter man har bestilt. Kan klart anbefales..

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Dårlig oplevelse og behandling hos…
Dårlig oplevelse og behandling hos airbrushshoppen. Jeg har for nylig lagt en ordre på et par tusind for en del blandede ting, blandt andet en kompressor. Da ordren kom synes jeg godt nok at pakken var lidt lille og ganske rigtigt, de havde glemt at sende kompressor med i pakken. Efter kontakt med firmaet eftersender de den efterfølgende sammen med den maling de også havde glemt. Men det kan jeg sådan set godt tilgive selvom jeg nu ikke fik malet i påsken som jeg havde regnet med. Der hvor jeg bliver rigtig utilfreds med behandlingen er da jeg efterfølgende ringer omkring den pågældende kompressor som det viser sig ikke passer i målene med den slange jeg har. Jeg får kludrer lidt i målene når jeg snakker med den ansatte som jeg får fat i, som i øvrigt virker som om at jeg ringer midt i hans morgenkaffe. Men jeg ender med at få en ide om hvad jeg skal bestille og siger så til slut at nu tror jeg at jeg har tjek på det. Der kommer så en kommentar fra en der står ved siden af opkaldet at "jeg har overhovedet ikke tjek på en skid" desværre fik han altså bare lige sagt det lidt højt, så jeg kunne hører det. Der går flere sekunder hvor den ansatte ikke svarer mig og jeg tænker at han lige skal havde Grint færdig, men til sidst vender han tilbage og lyder som om at han morer sig vældig meget. Der er selvfølgelig ikke nogen der bryder sig om at være til grin og slet ikke fra et sted hvor man ligger sine penge og så kan man jo tænke over om airbrushshoppen selv har styr på en skid når de kan glemme at pakke en kompressor i deres ordre, så måske de skulle være lidt mere tolerant med deres dumme kunder, når de nu selv kan lave fejl.

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Hurtig levering og gode priser og stort…
Hurtig levering og gode priser og stort udvalg. Hjemmesiden er let at bruge.

Kæmpe udvalg
Kæmpe udvalg, gode priser og hurtig levering. Super fed shop.

Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Igen igen en super hurtig service. Og altid klar på tlf hvis man har spørgsmål.
Fed hjemmeside, og masser af produkter og sjælendt der er noget i restordre.
Stort kadu til jer.

Hjælpsomme og super service
Hjælpsomme og super service , en perfekt handel hele vejen igennem og kan kun anbefale stedet

Antwort von Custom Colors/airbrushshoppen
Bestilte kl 12 og fik en mail om at…
Bestilte kl 12 og fik en mail om at varen var afsendt kl 12.30. Det kan ikke gøres hurtigere.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, og kæmpe stort udvalg!

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.