Diefstal Een booking gedaan en later geannuleerd. Ik wist dat ik 50% van het bedrag niet terug zou krijgen bij annulering na 24 uur. Bij annulering voor een bepaalde datum zou ik 50% van het rester... Mehr ansehen
Niet te geloven, boek je op maandag een vakantie voor de aanstaande vrijdag van 4 weken. Wordt het gewoon geannuleerd. Fraude detectie, niet te geloven, je probeert ze te bellen en de verbinding wordt... Mehr ansehen
Customer service is terrible! I was leaving early because of physical health and I have an insurance through Airbnb. I talked to several employees who were all speaking with an Indian accent I could h... Mehr ansehen
Helaas, een vakantie bestemming via airbnb blijkt al snel een luchtbalon. Schlechte communicatie mogelijkheden, een engels sprekende chinees, niet bereikbaar voor klachten, geen reactie op e-mails e... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Nooit meer airbnb
Wij hadden voor 1 nacht een huisje geboekt via Airbnb in Andenne. Bij aankomst was de jacuzzi, waarvoor er na betaling op airbnb nog eens extra betaald moest worden op de persoonlijke bankrekening van de host, zeer vuil. In het huisje zaten allemaal spinnen en beestjes. Beestjes op het servies, onder het hoofdkussen in bed,… In de keukenkasten lagen vervallen goederen of melk, sauspotjes die reeds al enige tijd open waren. Wij besloten daarom dus ook naar huis te gaan diezelfde avond van aankomst, aangezien wij niet in een bed met beestjes/ insecten en vieze plekken op het hoeslaken gaan overnachten. Wij hebben dit gemeld bij de host en met een verzoek voor gedeeltelijke terugbetaling aangezien wij niet overnacht hebben. Doch de host lacht dit weg en bedankt ons voor een negatieve review omdat hij dan minder belastingen zou moeten betalen. Hierna namen wij contact op met airbnb om dit verhaal te delen gestaafd met foto’s van deze onhygiënische toestanden. Ook zij hielpen ons niet verder aangezien de host geen terugbetaling wou uitvoeren. 10 dagen later krijgen wij op ons privé mailadres een email van de host met de arrogante vermelding ‘sorry dat u geen terugbetaling kreeg. Nog een uitstekende avond’. Airbnb helpt de huurders totaal niet. Als u verwacht dat u geholpen wilt worden indien u een probleem heeft, boek dan vooral niet bij airbnb! Wij boeken hier alvast nooit meer mee.
Airbnb laat woning misbruiken en reageert nergens op.
Mijn woning is zonder mijn toestemming verhuurd via Airbnb. Ik heb bewijs van een gerechtsdeurwaarder én een officiële klacht ingediend, maar Airbnb zwijgt compleet.
Onveilig, onprofessioneel en totaal geen bescherming voor woningeigenaren. Ze verdienen niet het vertrouwen dat ze claimen.
Als host krijg ik gewoon geen reaktie…
Als host krijg ik gewoon geen reaktie als je een probleem met een gast meldt.
Boeking gedaan via Airbnb bij hotel
Boeking gedaan bij een hotel via Airbnb omdat ik een cadeaubon van iemand gekregen had en die wilde gebruiken. Voel me zwaar opgelicht omdat ik naderhand ontdekte dat ik voor 2 overnachtingen meer dan €150,00 teveel betaald heb en ook nog een zonder ontbijt en andere faciliteiten die als ik rechtstreeks bij het hotel geboekt zou hebben wel gehad zou hebben. Nooit meer iets via Airbnb.
Zeer slechte communicatie en service
Zeer slechte communicatie en service van het support team als huurder.
Meerdere malen contact gezocht wegens betalingsproblemen op het platform, links ontvangen die niet betaald kunnen worden met resultaat: automatische annulering van de boeking en geen recht op restitutie (aldus AirBnB).
Ben hier zeer ontevreden over en heb dit zo niet eerder meegemaakt (gelukkig)!
Crimineel bedrijf
We hosten ervaringen op Airbnb. Airbnb is de meest waardeloze, unprofessionele organisatie die je je kunt voorstellen. We kunnen niet zelf bepalen welke foto's we plaatsen bij onze tours. We kunnen het aantal deelnemers niet wijzigen. We kunnen helemaal niks. Dit leidt tot omboekingen, annuleringen, ontevreden klanten, en slechte reviews. En dat enkel omdat Airbnb de zaken niet op orde heeft.
Contact opnemen met hun helpdesk is letterlijk een Monty Python sketch. Dit bedrijf opereert veelal illegaal. Daarnaast is Airbnb een notoire belastingontduiker. Het schendt continue privacy regels. Airbnb dient enkel haar aandeelhouders. Airbnb heeft geen enkele boodschap aan hosts en gasten. Doe jezelf een plezier en blijf ver weg van deze criminelen.
Ik ben een host
Ik ben een host, en je word totaal niet geholpen. Bizar dat zo’n bedrijf zo slechte reviews heeft. Booking doet dit een stuk beter
Artificial Insanity
I am a host. It's over 2 months that they hold the payments of 3 bookings. The assistance is inefficient, inadequate, frustrating: they ask for a document that I sent them several times, and every time they ask for the same thing as if I didn't send it. I think this service is managed by A.I. But beyond them there is an Artificial Insanity. I say this because don't want to think to a worse reason: holding the money you manage on behalf of someone else in my country is a crime
Nooit verhuren kost geld …
Wat een slecht bedrijf voor verhuurders. Beschermen geen enkele manier je rechten.
Slechte tot geen communicatie of uitleg.
Als je je huis wilt verhuren doe het niet via Airbnb de fee is 23 procent waardoor de verhuur onwijs hoog wordt, de huurders nog meer verwachten vanwege de hoge prijs en anders je huis beschadigen of je een slechte review geven, waar je van Airbnb ook niets aan kunt doen/ bizar snel weg
Super slecht bedrijf als je hun wil…
Super slecht bedrijf als je hun wil bereiken, hun Bellen midden in de nacht rond 3:00 uur en dat meerdere keren en overdag reageren ze niet , en ook niet door de omstandigheden.
Ze nemen het totaal niet serieus
Appartementje in Spanje viel flink tegen.
4 persoons appartement, maar
Voor2 personen was paste het al niet.
Stond alleen een bed van1,20.
Super slecht. Appartement was voor 4 personen?????
Weet niet 🤷♀️,maar in het bed van 1,20 breed met 2 personen kunnen we ons niet eens om draaien 😵💫
Onbegrijpelijk dat dit appartement voor 4 personen wordt aangeboden. Super slecht
Tocht kwam door de ramen door het slechte weer. Alles was afgepated vanwege de tocht.
Schimmel zat in de pannen.
Great support in difficult situation!
I had very bad experience with my host, during my long stay, host suddenly has asked much more money to pay or to leave immediately, cause the electrical cost were high. I finished on the street, tricked from the host. AirBnB support has managed to refound me full amount for unstated nights and because refound wasn't available directly on my account, I got coupon for accommodation this night , and a lot of support when it was really needed.
First in this kind of cases men really realize where are those fees that we pay going,
Respect Airbnb
reken niet op nakoming van je boeking!
Al in juli 2024 hadden we een huis geboekt. De boeking werd bevestigd en we hebben de helft aanbetaald.
Vorige week kregen we bericht dat de boeking geannuleerd was. Zonder opgave van reden.
Ik heb contact gehad met de host en die vertelde dat ze al in september het contact met airbnb verbroken hadden. Ze wisten ook niets van de gedane reservering.
Airbnb gaf ons een soort coupon van 130 euro , in te wisselen bij een boeking die even duur was of duurder. Maar dat die al bij de aanvraag voor een reservering aangemeld moest worden, stond er niet bij. Ik dacht dat het goed zou komen bij de betaling...
Ik heb geklaagd bij airbnb maar krijg alleen een standaard antwoord: het indienen van de coupon kan niet meer. En een uitleg over de annulering en de late berichtgeving komt ook niet.
Vorig jaar hadden we ook al een reservering uitstaan die geannuleerd werd. Dat maakt een boeking heel onzeker en dan moet je op het laatst toch nog op zoek naar vervanging. Heel onbetrouwbaar dus.
Waardeloos als je als verhuurder iets van ze nodig hebt
We verhuren al jaren via Airbnb. De site is voor verhuurders erg onhandig en onoverzichtelijk. Dat nemen we voor lief, omdat het ons wel boekingen en dus inkomsten oplevert.
Meestal gaat het gelukkig goed. De slechte recensie komt echter voort uit frustratie met de klantenservice van Airbnb. In alle drie de situaties waarin wij bij Airbnb geld wilden claimen, werden wij niet geholpen:
1. Gasten hebben veel schade aangericht (woorden als "f*ck" gekerfd in onze gloednieuwe badkamertegels, planken in kasten doormidden et cetera).
Airbnb claimt op de site dat hosts beschermd zijn tegen schade tot wel $3 miljoen USD. Wij hebben geen cent gezien van Airbnb. Ondanks dat de schade direct is gemeld en is gedocumenteerd aan de hand van foto's. Uiteindelijk hebben we na heel veel tijd en moeite een bedrag van de huurders terug gekregen om de schade te herstellen. Van Airbnb hoef je hierin helemaal niets te verwachten. Verbijsterend.
2. Ons huisje was een maand verhuurd aan een gezelschap. Tijdens hun verblijf hebben de gasten een wijzigingsverzoek ingediend om hun verblijf met een paar weken te verlengen. Wij hebben dit verzoek geaccepteerd. Uiteindelijk hebben de gasten echter nooit voor de extra weken betaald bij Airbnb. Hoewel wij Airbnb betalen om onder meer de geldstromen af te handelen, legden ze dit probleem compleet bij ons neer. Wij hebben de gasten zelf moeten vragen of ze Airbnb alsjeblieft wilden betalen, ook zonder succes. We hebbben uiteindelijk geen euro gezien en konden ons huis inmiddels ook niet meer aan anderen verhuren, omdat het al die tijd "geboekt" was door deze gasten. We zijn hierdoor een paar weken aan inkomsten misgelopen. Als Airbnb geld van jou nodig heeft staan ze vooraan in de rij, maar het totale gebrek aan verantwoordelijkheid in een situatie als deze was heel erg frustrerend. We hebben alles met de gasten zelf moeten afhandelen en zijn door Airbnb niet gecompenseerd of tegemoetgekomen.
3. Als verhuurder betalen we normaal gesproken 3% servicekosten. In het afgelopen jaar hebben we twee keer een langere periode 15% servicekosten per boeking betaald (waaronder nu). Al ruim 2 weken zijn we dagelijks in contact met Airbnb om dit opgelost te krijgen, maar we komen geen stap verder. Ondertussen hebben ze wel per ongeluk onze settings aangepast, waardoor de schoonmaakkosten vervielen in de boekingen die volgden. Ook waren al onze zorgvuldig ingestelde regelsets verdwenen. Hierdoor zijn er boekingen geplaatst in "verkeerde" periodes en hebben we veel tijd moeten steken in alles opnieuw goed inrichten. Airbnb heeft ons nu een tegoedbon van 100 dollar aangeboden. Belachelijk, aangezien we kunnen aantonen dat de situatie ons ruim 6.500 euro heeft gekost en dat dit nog steeds oploopt met elke boeking zolang de problemen niet zijn opgelost...
Chalet Rusthoek Loarne Laren gld)
Chalet Rusthoek Loarne Laren gld), GA HIER NOOIT naar toe!!! Via Airbenb kan ik geen review schrijven. Wij hadden voor 3 maanden geboekt (naseizoen). Door advies van artsen (operatie) moesten wij dit cancelen. Van ruim € 1700,00 kregen wij maar €60,00 terug. Nog steeds bijna € 1700,00 de prullenbak in.
Met de vrouw van Jordy was niet te praten (dan komt de ware aard naar boven). Iemand die zich vergist had in Laren Nh in gld kreeg wel hun geld terug. Naar een Airbenb gaan wij nooit meer naar toe, ook schandalig die prijzen, voor een aftandse stacaravan. Ze trouwens voor die maand die wij hadden betaald nieuwe boekingen, bleek daarna.
Ik verhuur via oa AirBnb
Ik verhuur via oa AirBnb. Mijn ervaringen met gasten zijn wisselend. Meestal gaat het goed maar af en toe heb je er gasten bij.. Mijn accomodatie is eenvoudig maar is wel ideaal gelegen. Desondanks hanteer ik een relatief lage prijs. Ik zit daarom dus wel vol geboekt. Maar er zijn gasten die een goedkope Airbnb boeken en toch een 5 sterren vrijstaande villa op een landgoed verwachten, het huis smerig achterlaten, dingen kapot maken, niet melden wat er mis is (wat heel eenvoudig op te lossen was) tijdens het verbljif, maar wel achteraf klagen en een slechte recencie schrijven. Het leven van een AirBnb verhuurder gaat niet over rozen. Met de AirBnb Helpdesk heb ik zowel goede als slechte ervaringen mee dus dat laat ik in het midden.
Appartement in Kaapstad zou…
Appartement in Kaapstad zou "stijlvol"zijn. Viel enorm tegen, vlekken in de vloerbedekking in de slaapkamer, koffie apparaat werkt niet, scheuren in de muren, enorm lawaai van verkeer. Gelijk bij de beheerder en Airbnb gevraagd om iets anders, evt duurder. We zijn beland in een oeverloze discussie met Airbnb in het Engels en geen opvolging. Na 2 dagen vertrokken naar een hotel, resterend bedrag van 600 euro niet terug gekregen. Klaar met Airbnb, wat een slechte ervaring.
Ieder jaar boeken we weer
Ieder jaar boeken we voor onze vakantie meerdere appartementen via Airbnb, vaak in een stadje, voor een paar dagen. Dat is nog nooit verkeerd gegaan, de communicatie gaat uitermate vlot, de huurders zijn vriendelijk en we zijn op de leukste plekken terechtgekomen. Het zijn tot nu toe de hoogtepunten van onze vakantie geweest.
Bali trip
Rondtripje door Bali gedaan waar we verschillende villa's hebben gehuurd via AirBNB. Bij onze 2de AirBNB flink akkefietje gehad met de eigenaren ivm onaangekondigde prijsverhogingen. Gelukkig door de service in de app direct geholpen (ondanks tijdverschil), waardoor dat opgelost was. Erg fijn ook nieuwe functie betalen met Apple Pay, scheelt een hoop gedoe met creditcard ..
Ineens moet je een ID bewijs uploaden, volgens mij bij wet verboden, PRIVACY!
Ineens moet je een ID bewijs uploaden, dat ga ik uiteraard niet doen vanwege privacy!
Volgens mij is dit ook nog eens bij wet verboden, dus ik heb er ook meteen melding van gemaakt bij de ACM.
En dat dit bedrijf niet te vertrouwens is hebben ze al bewezen, met het illegaal innen van dubbele kosten, zowel bij de verhuurder als bij de huurder. De rechtszaken rekken ze steeds, maar de wet is hier heel duidelijk over!
Airbnb onbetrouwbaar/onrechtvaardig bedrijf
9 maanden geleden een vakantie geboekt met de familie 6 personen en 1 baby van 4.5 maand. Vandaag kregen we bericht dat onze vakantie zomaar is geannuleert. Airbnb ontvangt €1000 boete van de verhuurder en vervolgens staan wij met lege handen en hebben we geen vakantie meer. Wat een belachelijke gang van zaken Airbnb. Schaam jullie!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.