Det er rart at købe tøj, hvor man ikke bare følger en trend, men finder noget, man faktisk får brugt igen, selvom det ikke altid rammer helt plet.
Agard Odense
Kundeservice hjalp hurtigt med størrelsen, hvilket var nyttigt. Rådene passede, men det tog lidt tid at få svar.
Pasformen overraskede mig. Det sidder afslappet, men stadig pænt, også hvis det kunne have siddet lidt bedre.
Ønsket om en vinter jakke, der efter 15 dage, stadig ikke er kommet. 19/11 frøs sporingen i Kina. Intet er sket siden. I skrivende stund 26/11. Som flere andre skriver, pengene er også trukket he... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Leveringen gik hurtigt
Leveringen gik hurtigt, og jeg havde tøjet klar til brug allerede samme uge.
Jeg oplevede et lille problem med…
Jeg oplevede et lille problem med lynlåsen, men returneringen var nem og uden diskussion.
STOP⛔️⛔️⛔️
STOP⛔️⛔️⛔️
Ikke køb fra dette firma. Selvom det hedder Agaard, er der ikke noget dansk ved det!!!! Varerne kommer fra Hong Kong……….laaaaaaang leveringstid og virkelig dårlig kvalitet. Købte en frakke og der var ingen mærker med størrelse eller vaskeanvisninger. Der var et mærke i den ene lomme som var klippet af. Da jeg bad om refundering talte jeg med IA, som hed Christine. Den bad mig sende billeder af jakken og certificere den rette størrelse, hvilket jo ikke var muligt. Der var mange beskeder frem og tilbage og til sidst ville jeg blive kontaktet af “teamet”, men det skete aldrig. Pengene er tabt. Så hold jer væk!!!!
Handskerne gør cykelturen mere…
Handskerne gør cykelturen mere behagelig, men pasformen kunne være lidt bedre.
Rygasaekken er praktisk til hverdagen…
Rygasaekken er praktisk til hverdagen og sidder godt pa ryggen, selv nar den er fyldt.
Jeg bestilte toj til en konference og…
Jeg bestilte toj til en konference og det kom i god tid sa jeg kunne na at prove det
Traeningstrojen torrer hurtight
Traeningstrojen torrer hurtight, hvilket parktisk, selvom stoffet ikke foles luksuriost.
Min pakke kom en dag senere end…
Min pakke kom en dag senere end forventet, men jeg blev informeret løbende, hvilket var rart.
⭐ 1 stjerne
⭐ 1 stjerne – Misvisende markedsføring
Bestilte en frakke i 2XL som vist på hjemmesiden.
Modtog en helt anden frakke med anden pasform og kvalitet.
Virksomheden nægter refundering trods tydelig forskel og dokumentation.
Bæltet passer til det meste og virker…
Bæltet passer til det meste og virker solidt, men materialet er ret almindeligt.
Jakken har allerede været med i regnvejr...
Jakken har allerede været med i regnvejr, og den holder tæt uden at føles tung.
Kundeservice hjalp hurtigt med…
Farven på blusen var en smule…
Farven på blusen var en smule anderledes end på billederne, men kvaliteten opvejer det.
Leveringen var hurtig nok til
Leveringen var hurtig nok til, at jeg kunne bruge tøjet til en planlagt weekendtur.
Skoene til lange arbejdsdage er…
Skoene til lange arbejdsdage er rimeligt komfortable, men ikke helt enestående.
Svindel
Jeg vil på det kraftigste fraråde at købe varer fra dette firma.
Jeg købte en flot trenchcoat. Troede jeg. Jeg ventede på varen over en måned. Det jeg fik ind af døren var langt fra det, jeg havde bestilt. Jeg modtog noget, der kunne ligne inderforet til en jakke. Halvfærdige syninger, ingen knapper, tyndt stof. Jeg tænkte, at der naturligvis måtte være sket en fejl, hvorfor jeg kontaktede kundeservice. Det var en umulighed. Vi havde 16 mails frem og tilbage. Jeg spurgte om noget konkret. Der blev blev svaret vævende og på noget helt andet. Der står, at det er en Christine, der svarer dig. Jeg gætter nu mest på, at det er en maskine, der svarer dig. Tåbelige, ligegyldige og ubrugelige svar. Man kan ikke ringe til virksomheden. Kun skrive. Så jeg står nu 429 kr fattigere og har ikke modtaget den vare, jeg bestilte.
Kæmpe skuffende oplevelse.
Jeg bestilte en jakke mandag
Jeg bestilte en jakke mandag, og den lå klar ved døren allerede onsdag, hvilket var en positiv overraskelse.
Advarsel køb ikke noget af dem!!!
Bestilte en bluse str xl
Modtager efter meget lang tid, 2 pakker med en bluse i hver, den ene i str xxl den anden uden str, men kan se den er større.
Skriver til deres kundeservice.
De vil have billeder, det får de og jeg får besked tilbage at de nu vil kigge på sagen og jeg vil høre tilbage.
Her 3 uger senere har jeg ikke hørt noget og man kan ikke ringe til deres kundeservice.
Og det har trukket penge for 2 bluser
Absolut dårlig oplevelse!
Bestilte og købte fløjlsbukser str. XL. Laaang tids levering, som ikke var fløjlsbukser og i str. 42! Fik tilbud om at returnere varen til Kina for egen betaling.
Dårlig, dårlig oplevelse!
FUP - HOLD DIG VÆK!
Der blev betalt fuld pris for en jakke den 30/11-25., som skulle bruges til fødselsdag i dag. Der er rykket for modtagelse uden held! Er meget meget skuffet 😢 Pengene er trukket! Grove løjer… ØV! 🤦🏼♀️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.