Varför ska man betala för att slippa reklam? Det är väl min rättighet att slippa.? Öppnar jag en sida kan jag enkelt neka eller klicka ur mängder med cookies och reklam, vilket jag alltid gör. Så nu ä... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
De dåliga nyheterna är alldeles för överrepresenterade bland era artiklar. Det raporteras för lite om goda nyheter. Jag förstår att dåliga nyheter säljer, men det skapar bevisligen också onödig oro oc... Mehr ansehen
Idag har Aftonbladet ändrat sina villkor angående cookies som inte är nödvändiga. De vill nu tvinga alla (med plus eller utan plus) att betala extra, ca 50 kr, varje månad för att slippa få andra före... Mehr ansehen
Allting som känns viktigt att läsa kräver Plus som är absurt dyrt. Alldeles för mycket fokus på vad de kallar ”stjärnor och kändisar”. Och nu måste man logga in för att läsa, vilket de motiverar me... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Startsidan - De senaste nyheterna på Aftonbladet.se - Sveriges nyhetsportal
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Sveriges sämsta propaganda tidning!
Kommer aldrig mera att läsa eran propaganda skräp tidning Aftonbladet.
Då ni bara skrämmer folk med vinklade nyheter och bara sprider hat mot SD. Märkt mer och mer att det är vänstern som sprider mest hat och jagar oliktänkande. Man blir ju beroende att läsa skräpet med.
Usel tidning är en kort beskrivning som…
Usel tidning är en kort beskrivning som passar bra.
Skrämmande att det kallas för nyheter.
Bedrövligt dålig!
Vem mer än SVT litar på Aftonbladets bottenlöst dåliga "journalistik"?
Har slutat besöka deras sida helt och hållet numera. Ger överhuvudtaget inget.
Att SVT använder Aftonbladet som rekryteringsbas märks väldigt väl. Sensationsrubriker och skvaller. Utom när det gäller t.ex. politiker till vänster om Liberalerna. Är man vänster har man fribrev från granskning och kritik. Vilket gäller såväl Aftonbladet, SVT som SR.
En svensk pravda
En svensk pravda, med andra ord en kommunist blaska som är den sämsta dyngan som går att läsa. Bara en massa dynga i den. Internationella nyheter,,vad är det Aftonbladet??? Så oproffsigt att klockorna stannar.
Nu har man smyghöjt tv-bilagan igen
Nu har man smyghöjt tv-bilagan igen. Att det var 19 kr gällande 31 mars - 6 april 106 sidor men nu mellan 7 april - 13 april 98 sidor så är det 19 kr. Dåligt.
Jag har ingen journalist utbildning och…
Jag har ingen journalist utbildning och ingen bildning alls är PK kan jag få jobb?
Gillar Aftonbladet
Aftonbladet borde vara olagligt
Hur kan man ge tidningen dåligt betyg
Hur kan man ge tidningen dåligt betyg? Läser Aftonbladet varje dag och den är lätt den bästa tidningen på nätet
So sick and tired of your left…
So sick and tired of your left propaganda all the time, your sportsmagazine, sportbladet, is the only reason to read.
Vridna nyheter
Vridna nyheter, men fejk nyheter, klickbete rubriker, tidningen saknar journalister helt, de som jobbar där är har inget med journalistik att göra. den är så dåligt jag förstår inte hur den kan vara kvar frotterande...
Så undermålig sida så det är sjukt
AB <3 spelreklam
Tidning som livnär sig på click-bait rubriker, artiklar baserade på podcasts av kändisar, spelreklam och snyft-historier om folk som gjort fel men vill ha pengarna till baka.
....
Jag orkar inte ens förklara hur dåligt aftonbladet har blivit.
Som besatta skabbräv
Som besatta skabbräv. Ettriga Stockholmare som neurotiskt leker med folks sinnen.
Vill ha betalt om du ska kunna läsa…
Vill ha betalt om du ska kunna läsa något om Korona virus i dessa tider, moral=0
De lägger upp rubriker så det känns som att det är enormt viktiga information till människor men de ska ha pengarna för att man ska kunna se vad det står...Snacka om att försöka tjäna pengar när folk dör.
Skrot.
Kan inte skriva ordentligt och skriver bara skrot. Hade någon annan nyhetssida haft en någorlunda lättnavigerad app hade man ju använt den istället.
Kampanjpris för Aftonbladet Plus.
Den som ingår ett avtal för Plus till kampanjpris med löfte om
lägre prenumerationspris efter kampanjtiden blir besviken.
Per Mail informerar Aftonbladet att det utlovade lägre pris är
bytt till högre pris.
Köp aldrig Aftonbladet plus
De binder upp dig på mycket lång bindningstid för att du sedan ska glömma av att säga upp abonnemanget och betala dyra månadskostnader. Det är rena skiten du får. En massa spam skickas ideligen.
Supporten är usel. De hör inte av sig. De svarar inte på mail när man skickar till deras support mail.
Empoli pizzeria i kristinehamn är der …
Empoli pizzeria i kristinehamn är der mus skidt , jag köpte en pizza och fann det, och der finns fler der jobbar svart ägere är Harun kaplan De tvätter skölskopet med gulvmoppa
De använder AppNexus och Meetrics för…
De använder AppNexus och Meetrics för att spåra dig och hur många reklam som helst, det är 10% som är nyhet :(
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.