Jeg kan på det varmeste anbefale Mette Krog vedr. et evt. boligkøb. Hun er hurtig, præcis samt velfunderet som rådgiver, og således 100 % på din side. Man føler en handel er troværdig og dokumetmæssi... Mehr ansehen
Mette er yderst professionel og effektiv og førte os sikkert gennem junglen af dokumenter, da vi skulle købe hus. Hun fremførte bl.a flere forbehold, som alle blev imødekommet af sælger. Vi vil kl... Mehr ansehen
I forbindelse med vort huskøb indgik vi aftale med Mette Krog om juridisk rådgivning. Det var en særdeles positiv oplevelse, hvor Mette Krog altid var 100% tilgængelig undervejs - endda også udenfor n... Mehr ansehen
Vi fandt Mette på Trustpilot på grund af de gode anmeldelser, og hun har levet op til forventningerne til fulde. Hun har hjulpet med et huskøb, hvor hun var hurtig til at svare, gav et rigtig godt ove... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Advokatvirksomhed
Hovedgaden 56F, 4140, Borup, Dänemark
- mette@advokatmettekrog.dk
- www.advokatmettekrog.dk
I forbindelse med vores Huskøb brugtevi…
I forbindelse med vores Huskøb brugtevi Mette som juridisk rådgiver. Mette leverede et meget kompetent stykke arbejde, og samarbejdet fungerede perfekt. Vi kan kun give Mette de bedste anbefalinger.
Samejekontrakt
Mette hjalp ifbm. en samejekontrakt og ud over professionelt udført arbejde er hun også tålmodig, fleksibel og et varmt menneske. Stor anbefaling herfra.
Kompetent og meget behagelig advokat
Kompetent og meget behagelig advokat, hvis rådgivning i forbindelse med oprettelse af testamente har været upåklagelig. Kan varmt anbefales.
Venlig og kompetent rådgivning 😊
Mette hjalp os i forbindelse med et huskøb, og guidede os venligt, tålmodigt og kompetent igennem processen. Vi følte os trygge og godt orienterede om forløbet fra første samtale. Det er vores første huskøb, og i et område som vi ikke kendte så godt, så vi havde mange spørgsmål. Mette var altid til rådighed, og vi fik god rådgivning. Vi var på forhånd orienteret om alle tidsfrister, alle dokumenter blev udfyldt og afleveret til tiden. Vi er meget tilfredse og har allerede anbefalet Mette til venner i samme situation.
fem stjerner
Jeg valgte ikke Mette Krog på grund af de mange fine anmeldelser, men på grund af hendes svar på de få dårlige anmeldelser, hun havde fået.
Ved købet af lejligheden fik jeg den hjælp og støtte, som jeg havde brug for.
Det er rart at møde et menneske, der brænder for sine klienter og sit fag.
I trygge hænder
Vi havde en god dialog med Mette igennem hele vores huskøb og var i utrolig gode hænder hele vejen igennnem.
Grundig, professionel og leverer til tiden
Jeg valgte Mette som boligadvokat, fordi hun har fået gode anmeldelser på trustpilot. Mette har levet helt op til forventningerne. Hun er meget grundig, professionel og leverer til tiden.
Skøde og refusionsopgørelse
Jeg benyttede Advokat Mette Krog i forbindelse med et huskøb. Hun udarbejde skøde, og refusionsopgørelse helt uden problemer, og ikke mindst god rådgivning hele vejen igennem.
Jeg kan klart anbefale Advokat Mette Krog til lignende sager.
Mette har hjulpet med boligkøb
Mette har hjulpet med boligkøb, og det har været meget tilfredsstillende. Hun er rar og grundig og yderst professionel. Kan helt klart anbefale hende, og vil bruge hende igen.
Mvh Jørn
Meget professionel rådgivning og hjælp…
Meget professionel rådgivning og hjælp til køb af hus. Vi har været meget trygge hele vejen igennem. Kan kun anbefale Mette 👌
Perfekt valg
Hurtig og yderst kompetent juridisk assistance i forbindelse med huskøb vinter/forår 2025. Havde valgt "fuld pakke", hvilket varmt kan anbefales.
Mette var min advokat og rådgiver da…
Mette var min advokat og rådgiver da jeg købte rækkehus.
Det var en virkelig god oplevelse. Hun har været nem at komme i kontakt med, yderst professionel og gav en overskuelig og "nem at forstå" gennemgang af alle de dokumenter der høre med til et huskøb. Hun fremlagde og gennemførte gode forbehold - og har i det hele taget sørget for at jeg har følt mig meget tryg i hele processen.
Jeg anbefaler Mette og vil med glæde bruge hende igen.
Professionel og effektiv rådgivning
Vi vil klart anbefale Mette, hvis I ønsker en tryg bolighandel til en fair pris.
Lars og Lisbeth i Vigersted
Kompetent og god vejledning
Kompetent og god vejledning gennem hele forløbet i forbindelse med huskøb, hvor Mette var yderst behjælpsom. Jeg har intet andet ros tilovers for Mette, som svarede på mails hurtigt og fik hjulpet mig gennem hele forløbet gnidningsfrit.
professionel og tillidsfuld
god vejledning under købsprocessen og hurtig svar på mails
Professionel og hurtig respons
Vi oplevede en professionel og hurtig gennemgang af dokumenter ifbm. lejlighedskøb - alt i alt et godt forløb.
Masser af fejl
Masser af fejl. I forbindelse med boligkøb. Mette er løbet fra sin aftale og nægter at lave sin arbejde fra samt har sendt en faktura på 100% dyre. Selv om hun har sendt priser på skrift. Jeg har måtte finde mange fejl i hendes gemmen gang af købet. Ting hun ikke mente var vær og undersøge har givet mig stor problemer. Ikke engang navnet på aftalen var rigtigt men det skulle jeg selv gør opmærksom på. Så hvis du bruger Mette så tjek alt igennem hvis du vil være sikker

Antwort von Advokat Mette Krog
Engageret og kompetent boligadvokat
Jeg ønsker hermed at give min varmeste anbefaling til Mette Krog som boligadvokat. I forbindelse med mit boligkøb kontaktede jeg Mette, selv om hun var på vej på ferie. Mette viste en fantastisk professionalisme og villighed til at hjælpe, og hun tog hurtigt fat på opgaven, selvom det betød, at hun måtte bruge tid på mit køb i sin ferie.
Mette har en yderst kompetent tilgang til sit arbejde og formåede at besvare mine spørgsmål hurtigt og præcist, hvilket var en stor lettelse for mig, da jeg var usikker på flere aspekter af købsprocessen. Hun sørgede for at få alle de nødvendige ting gjort, så jeg kunne føle mig tryg gennem hele forløbet.
Desuden var prisen for hendes ydelser fornuftig og transparant, da hun tilbød en pakkepris. Dette sparede mig fra ubehagelige overraskelser senere hen.
Jeg kan varmt anbefale Mette til enhver, der står over for et boligkøb. Hendes engagement og kompetence gør en kæmpe forskel, og jeg er meget taknemmelig for den støtte, hun har givet mig.
mvh. Helle Achilles
5 Stjerner til Mette Krog
Vi kan kun anbefale Mette Krog i forbindelse med hushandel. Der er styr på tingende og
Mette er hurtig ,effektiv og let tilgængelig.... selv i sommerferien.
Tak for det !
I trygge hænder
I forbindelse med køb af sommerhus har vi fået meget kompetent, professionel og effektiv rådgivning i alle faser af handelen - fra den indledende gennemgang af de mange dokumenter, der ledsagede købet, til udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse. Advokat Mette Krog har svaret hurtigt og klart på vores mange spørgsmål og har påpeget forhold, vi ikke selv har været bevidste om. Vi har følt os i meget trygge hænder og kan varmt anbefale Mette Krog.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.