Advocatenkantoorhensen Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Top letselschadeadvocaat

Na het zware auto-ongeluk van mijn moeder hebben wij de hulp ingeschakeld van Sarina Hensen, letselschadeadvocaat. Wij kijken terug op een zeer positieve samenwerking.
Vanaf het eerste contactmoment viel haar professionele en betrokken aanpak direct op. Sarina Hensen heeft ons gedurende het hele traject deskundig begeleid en nam altijd de tijd om alles duidelijk uit te leggen. In een moeilijke periode gaf haar heldere communicatie en doortastende werkwijze ons veel vertrouwen en rust.
Dankzij haar inzet is het dossier zorgvuldig en naar tevredenheid afgerond. Wij hebben haar ervaren als een advocaat die niet alleen vakinhoudelijk sterk is, maar ook oog heeft voor de persoonlijke situatie van haar cliënt.
Wij zijn haar dan ook zeer dankbaar voor de ondersteuning en kunnen haar van harte aanbevelen aan iedereen die te maken krijgt met letselschade.

19. Mai 2026

Een TOP advocaten kantoor 🤩

Ik ben meer dan zéér tevreden over de vriendelijke, juiste kennis en handelen, simpele taal, en professionele aanpak van advocatenkantoor (Sarina) Hensen.
Na mijn fiets ongeval werd mij via m’n verzekeringsagent een letselschade bureau toegewezen.
Dit bureau had er al ruime tijd een zooitje van gemaakt. Hierin was ik dan ook ten einde raad.
Na advies van iemand en de leuke spontane foto van mevr. Sarina Hensen op de pagina van LSA, heeft het mij doen besluiten over te stappen.
Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb.
Sarina heeft het volledige dossier doorgenomen, en weer in orde gebracht (voor zover dit nog mogelijk was) om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen.
Wat ze overigens met succes heeft voltooid!
Ze legt alles in duidelijke taal uit, en kunt haar gerust vragen stellen mocht iets niet duidelijk zijn.
Ze is hiervoor goed en snel bereikbaar.
Ook is ze in alles open en transparant, je wordt van alles op de hoogte gehouden en krijgt alle CC’s zodat je ook zelf kunt zien wat de stand van zaken is. Iets dat ik als zeer prettig heb ervaren
Kortom een geweldige letselschade advocate die ik absoluut iedereen kan aanraden.
Dus twijfel niet langer en neem contact op met advocatenkantoor Hensen

2. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende ondersteuning en begeleiding!

Op 9 februari kreeg mijn vriend een auto-ongeluk. Via Slachtofferhulp kwamen we in contact met Sarina Hensen, en vanaf het eerste moment heeft ze ons geweldig geholpen.

We wisten niet goed wat we allemaal moesten regelen, maar Sarina heeft ons stap voor stap begeleid. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en reageerde snel en duidelijk op al onze berichten. Haar inzet en deskundigheid hebben ons enorm geholpen.

Sarina, bedankt voor al je moeite en steun. Je hebt ons tot het einde fantastisch bijgestaan. We raden je van harte aan!

11. März 2025

Een vakvrouw ten TOP!

Als slachtoffer van een ernstig verkeersongeluk, had ik me geen betere letselschade-advocaat kunnen wensen. De ondersteuning en begeleiding van Sarina was in een woord TOP!
Ik zal haar aan iedereen aanbevelen. Sarina mijn dankbaarheid is GROOT.

22. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer betrouwbare, professionele en empatische letselschade advocaat die je beschouwd en behandeld als mens

Na mijn ongeval van juni 2020 ben ik terecht gekomen bij Sarina en hier heb ik tot op heden geen spijt van. Ten tijden van het ongeval was ik 17 en was ervan uit de tegenpartij weinig te zien van een menselijke benadering. Sarina zorgde ervoor dat ik mij wel daadwerkelijk gezien en gehoord voelde. Ze aarzelde niet om 100% voor mijn belangen op te komen en checkte tegelijkertijd ook bij mij hoe het met mij ging. Hoewel er vele juridische procedures volgden, vergat Sarina nooit dat ik een mens was en dit zorgde ervoor dat ik durfde door te zettenen niet zomaar opgaf in de zaak van meer dan 4,5 jaar.

Sarina is rechtvaardig, duidelijk en transparant. Ze legt alles duidelijk uit en houdt je op de hoogte van alle stappen binnen de zaak. Daarnaast overlegt ze ook goed over alle stappen die zij van plan is om te zetten, waardoor je als cliënt de regie voelt over je eigen proces. Sarina heeft verschillende expertises in haar omgeving die het proces verder ondersteunen en je het vertrouwen bieden. In mijn zaak was dit vooral de uitgebreide samenwerking met de medisch adviseur.

Sarina is altijd bereikbaar en maakt tijd voor je vrij. Ze luistert en denkt met je mee. Ze is geduldig en werkt kei en keihard. Zonder Sarina had ik het niet zolang volgehouden en niet zo’n mooie uitkomst gehad. Ik durfde de zaak voor mijzelf wat meer op de achtergrond te plaatsen en te focussen op mijn herstel, omdat ik wist dat de zaak in uitstekende handen was bij Sarina.

Mocht ik in de toekomst opnieuw een letselschade advocaat nodig hebben, weet ik waar ik naartoe zal bellen. Ik raad Sarina aan eenieder aan. Daarbij kan ik garanderen dat je als persoon zal worden gezien en niet als nummertje.

Sarina, bedankt!

14. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer betrouwbare advocaat, die de cliënt voorop stelt.

In 2012 zijn mijn vrouw en ik frontaal aangereden. Haar voormalige werkgever heeft onze zaak behartigd en er een puinhoop van gemaakt. Sarina heeft onze zaak opgepakt en we zijn nog altijd heel dankbaar dat zij onze zaak verder heeft behartigd en we zijn meer dan tevreden met de afhandeling. Sarina is betrokken, betrouwbaar, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt, doet geen beloftes. Je weet waar je bij haar aan toe bent. Ook kan zij met alle niveaus communiceren. Inmiddels heb ik meerdere zaken bij haar mogen onderbrengen en ook die cliënten zijn nog steeds lovend over haar. Ik kan anderen Sarina aanbevelen. In vergelijking met andere letselschade advocaten is zij boven gekwalificeerd en inmiddels heb ik een redelijke ervaring met meerdere letselschade advocaten.
Bernard Colin

17. Januar 2025

Top letselschadeadvocaat

Sarina Hensen is een hele toegankelijke, eerlijke, rechtvaardige letselschade advocaat die je bijstaat in alle aspecten van de zaak zover ze kan en hard werkt voor je letselschadezaak. Ze is professioneel, weet precies wat ze wel of niet voor je kan betekenen en is daar open en eerlijk over. Ze communiceert alles tot in de puntjes rondom je letselschadezaak naar je toe, en indien het om juridische dingen gaat vertaalt ze dit zonder moeite in simpele taal voor iemand die niet juridisch onderlegt is.

Daarbij indien er dingen spelen tijdens je letselschadezaak dat niet haar specialisatie is (zoals in mijn zaak van toepassing was) weet ze altijd wel iemand te verwijzen die je, met eventuele hulp van haar, kan ondersteunen of adviseren.

Zij heeft mij ontzettend geholpen en ervoor gezorgd dat ik na een moeilijke periode weer rust heb kunnen vinden. Daarbij heeft ze met hard strijden ten aanzien vaan haar client ook gezorgd voor een uitkomst waar ik zeer tevreden over ben! Sarina ontzettend bedankt voor je harde werk!

Ik raad daarom iedereen aan contact op te nemen met Sarina Hensen bij gevolg van een letselschade

6. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goede en fijne advocaat

Hele goede en fijne advocaat! Staat voor haar cliënt en bijt zich vast in de zaak. Schroomt moeilijke situaties niet en vecht oprecht voor het best haalbare resultaat.
Prettig in de omgang en zeker een topper voor een letselschadezaak.

Ik zou haar zeker aanbevelen.

29. November 2024

Sarina Hensen hartstikke bedankt

Sarina Hensen heeft mijn zaken uitstekend waargenomen nadat ik in februari 2021 slachtoffer werd van een ongeval. Behalve materiele schade was er ook sprake van letselschade en Sarina heeft mij volledig ontzorgt bij de afwikkeling van mijn schadeclaim. Sarina is helder en duidelijk in haar communicatie naar alle betrokken partijen en ze zet zich volledig in. Ze is toegankelijk en bereikbaar, ook levert Sarina een goede nazorg en blijft ze betrokken.
Ik ben Sarina dankbaar voor de wijze waarop ze mij heeft ondersteunt.
Ik wil haar dan ook met volle overtuiging aanraden

8. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super ervaring met Mr Sarina Hensen …

Mr Sarina Hensen heeft van het begin aan alles uit haar macht gedaan voor een super oplossing met de verzekering van de tegen partij tot een aanvaardbaar succes tekomen voor mij ze heeft nooit het bijltje er bij neer gegooid en altijd voor mij daar geweest daarom zeg ik Mr Sarina Hensen bedank voor alles John Raadschelders

13. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte advocaat

Zeer slechte advocaat. Weinig verstand van letselschade, Totaal geen inzicht, Weet niet wanneer ze moet inhaken in een rechtzaak. Kan niet anticiperen En totaal niet voortvarend
Raad haar ten zeerste af!

12. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr