Unternehmen hat geantwortet
De organisatie is goed met contact, wanneer je vragen hebt reageren ze snel en concreet op je vraag. Mijn vlucht ging een dag eerder als gepland, ze hebben gelijk voor mij geregeld dat ik een extra... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Al sinds 1988 helpen we jongeren met unieke buitenlandervaringen: van backpacken en vrijwilligerswerk tot wildlife-projecten, highschool avonturen en au pair ervaringen. Met persoonlijke begeleiding en een breed aanbod maken we jouw reis onvergetelijk.
Je kunt met ons terecht in Azië, Afrika, Latijns‑Amerika, Oceanië en de Verenigde Staten. Er is voor iedereen wat leuks — van impactvol vrijwilligerswerk tot avontuurlijk backpacken, van wildlife‑projecten tot highschool of au pair.
Een combinatie (bijv. vrijwilligerswerk én backpacken) is ook mogelijk. Onze Kickstart‑reizen bieden precies die mix.
Zes weken langs de oostkust — Sydney t/m Cairns — met highlights als Byron Bay, Whitsundays en het Great Barrier Reef.
4-weekse reis, Spaans leren, vrijwilligerswerk op een schildpaddenproject, surfen, yoga en een trip door Monteverde. Met een leuke groep.
Wildlife in Kruger, vrijwilligerswerk in eSwatini en relaxen & snorkelen in Mozambique — vanaf 4 weken, langer is ook mogelijk. Super veelzijdig!
Vier weken: twee weken vrijwilligerswerk, een week surfen en yoga en rondreis door het mooie Sri Lanka — perfecte mix van cultuur, avontuur en impact.
Kies wat het beste bij je past: snel even appen of bellen, mailen, een adviesgesprek plannen of extra inspiratie via ons gratis magazine.
Rigtersbleek-Zandvoort 10 - 1.37, 7521 BE, Enschede, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
I booked 3 trips through this company. The 8-week kruger to coast in Africa, 3-week monkey rehabilitation in South-Africa and the 7-week east coast tour in Australia. And it was the best decision I’ve ever made. The trips were unforgettable and I was taken really good care of from way before the start until the final end. They reply super fast when you have any questions, they make sure you can go on your trip unworried, and they are there to guide you every single second. I would recommend this company to everyone, their trips are extraordinary!

Antwort von Activity International
In case of any problems you come across, they were there to help you in the best way they could.

Antwort von Activity International
Mijn vlucht ging een dag eerder als gepland, ze hebben gelijk voor mij geregeld dat ik een extra overnachting kreeg en een transfer naar locatie!
Kan alleen maar positief zijn!

Antwort von Activity International
De hulp van Activity International is erg goed, zowel voor als tijdens de reis. Je krijgt veel informatie en regelmatige updates, en vragen werden altijd snel beantwoord! Ook tijdens de reis kon ik altijd terecht met vragen, bedankt hiervoor!! Ik heb meegedaan aan de Kickstart Sri Lanka, dit is ook echt een aanrader. Zo'n leuke en diverse reis!

Antwort von Activity International
Mijn ervaring met Activity International was ontzettend positief. Vanaf het eerste contact voelde alles goed geregeld en werd ik fijn begeleid in de voorbereiding. Dit gaf mij en mijn ouders veel vertrouwen om deze reis te maken.
Ook tijdens mijn verblijf in Sri Lanka was alles goed georganiseerd en stond er altijd iemand klaar om te helpen. Dankzij Activity International heb ik een onvergetelijke ervaring gehad die ik iedereen zou aanraden.

Antwort von Activity International
Snelle reacties, helpen je mee te denken met je reis. Allemaal echt top!

Antwort von Activity International
Inmiddels voor de 3e keer op reis geweest met Activity International.
Ze bieden mooie reizen aan.
Het contact vanaf begin tot het eind is goed.
Je krijgt via de mail duidelijke informatie toegestuurd en ze staan altijd klaar voor hulp.

Antwort von Activity International
Erg fijne organisatie om mee te boeken/reizen. Reageren erg snel en zijn erg vriendelijk. Ook toen er een probleem was met mijn vlucht hielpen ze erg goed. Is zeker aan te raden.

Antwort von Activity International
Een super ervaring gehad met Activity International! Het boeken van de reis ging heel eenvoudig en de persoonlijke service is geweldig. Het team staat altijd voor je klaar en beantwoordt al je vragen - ze zorgen er echt voor dat je goed voorbereid op reis gaat. Kan het niet genoeg aanbevelen!

Antwort von Activity International
Erg goede hulp en een stuk goedkoper dan onze eigen verzekering! Zeer blij met de keuze!

Antwort von Activity International
Is een toporganisatie, je wordt op het begin goed en vriendelijk ontvangen en helpen je graag op weg. Later in het traject blijven ze goed bij en weten ze wat je wil. Ze blijven met je meedenken, in tegenstelling tot andere reisorganisaties. Vervolgens na de boeking en tijdens de reis hebben ze nog goede service en blijven ze actief. daarnaast was de reis ook nog eens super leuk en heb ik mn beste tijd gehad. Ga zeker nog een keer boeken hier!

Antwort von Activity International
Ingeschreven voor Internationale reis, alleen zijn er helaas vooral Britten (in elke groep) en je merkt dat die liever alleen met elkaar praten. Verder betaal je heel veel voor wat je krijgt.

Antwort von Activity International
Heel behulpzaam, goede begeleiding en geeft een zeker gevoel voor vertrek

Antwort von Activity International
Ik ga morgen op reis via activity. Tot nu toe is de communicatie heel fijn, en alles is super duidelijk. Alles wordt uitgelegd in mails en ze zorgen ervoor dat je niks belangrijks vergeet. Ik beveel activity international zeker aan!

Antwort von Activity International
Ik heb heel veel steun gehad aan activity international. Ze hebben me gedurende reis geholpen en reageerden snel wanneer ik ze mailde. Ook voor de reis hebben ze me goed voorbereid op alles wat komen zou gaan. Ze hebben geholpen met de vluchten boeken, kamers bijboeken en vele tips gegeven over de landen. Ik zou activity international absoluut aanraden als je een groepsreis wilt doen!

Antwort von Activity International
Inmiddels zit ik ongeveer een week in Sri Lanka met de kickstartreis! Ik ben voorafgaand super fijn geholpen door Estel. Ik kreeg erg snel en duidelijk de informatie en kon zo een keuze maken welke reis ik wou gaan doen, super fijn :)

Antwort von Activity International
Deskundige enthousiaste mensen die je goed helpen bij de reiswensen die je hebt. Mijn reis naar Swaziland was onvergetelijk en de begeleiding voor en tijdens mijn reis waren goed en persoonlijk!

Antwort von Activity International
Eerst wilde ik eigenlijk naar Ecuador op reis, maar vanwege de veiligheid is deze reis helaas afgeschaft. Activity International heeft toen heel goed meegedacht met mij voor een andere reis en mij tijdens het hele traject goed ondersteunt. Uiteindelijk heb ik 3 reizen gecombineerd in Zuidoost-Azië. Ik vertrek over anderhalve week en ik heb er erg veel zin in. Alles is goed geregeld en ik kon al mijn vragen kwijt. Zelfs nu alles geregeld is, kreeg ik nog een mailtje om me veel plezier te wensen en of ik ze op de hoogte wil houden met hoe het daar is! Ik zou Activity International voor iedereen aanraden!! Speciale dank aan Barry en Estel!

Antwort von Activity International
Hele fijne reisorganisatie, goede begeleiding en duidelijke informatie! Activity International heeft me goed geholpen met de voorbereidingen en de reis naar Sri Lanka was zoals ik had verwacht! Erg leuk, zou het absoluut aanraden. En speciale dank aan locale gids Milly, die de laatste week onvergetelijk heeft gemaakt en altijd super aardig en behulpzaam was!!

Antwort von Activity International
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.