Himmerland Boligforening Bewertungen 103

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårligt telefon service. Jeg kunne ikke engang få lov at tale færdig, før hun afbrød og bare sage “vi har ikke noget”, selvom jeg ville spørge ind til forskellige muligheder, og faktisk har et... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min bostøtte og jeg ringede ind for at få hjælp. Jeg var kommet ud af deres system, og derfor, ville den ikke registrere mig. Dertil skulle man udfylde nogle sikkerhedsoplysninger, som bla. Var cpr nu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venligt personale, god service, når der er brug for hjælp og de gør noget aktivt for at holde området pænt og rent. Lejligheden er af ældre dato og dårligt isoleret. Særligt de nyere vinduer og ram... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har boet hos abhim siden 2013 har altid været ok tilfreds med boligen indtil jeg flyttede til et helt "NYT" renoveret bolig 2016 snart 1 år nu men intet af det ting som skulle laves er lavet endnu ha... Mehr ansehen

1. Sozialwohnungsbau-Programm

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Himmerland Boligforening er en almennyttig boligforening med et stort udvalg af boliger i Aalborg og omegn.

2.4

1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Kanon service!

Jeg har været utroligt tilfreds med Himmerland Boligforening. Har boet i en studiebolig i Aalborg. Der var altid hjælp at hente, når man ringede og de var utroligt fair ift. tilbagebetaling af depositum. En kæmpe anbefaling herfra!

1. Dezember 2024

Hej Nynne.

Mange tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds og håber på at se dig igen som beboer😀

Himmerlands boligforening Aalborg

Jeg har været rigtig glad for min studie lejlighed, hvor det altid har været nemt at komme i kontakt med Himmerland når noget skulle fixes. Når man har mødt Himmerlands ansatte rundt omkring har de altid været venlige, smilende og har hilst. Derudover har jeg fået hele mit depositum tilbage, så jeg kan bestemt ikke klage.

31. Oktober 2024

Hej Thea.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet vores ansatte som venlige og smilende 😀 Og at du fik hele dit depositum tilbage 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstrem god og fair behandling

Ekstrem god og fair behandling! Jeg boede i studiebolig i Idrætsbyen gennem hele min studietid (+5 år), og har kun gode ting at sige om Himmerland Boligforening. Både kontoret og varmemestrene var meget venlige, serviceminded og tilgængelige. På trods af at have boet i lejligheden i mere end 5 år, fik jeg stort set hele mit indskud tilbage, hvilket jeg var meget positivt overrasket over.

15. Oktober 2024

Hej Casper.
Mange tak for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse gennem +5 år 👍 Vi deler dine rosende ord med personalet i Idrætsbyen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun haft gode oplevelser ifm

Jeg har kun haft gode oplevelser ifm. at jeg har boet til leje i deres studiebolig i Aalborg.
Altid hjælpsomt personale. Desuden fik jeg en stor del af mit indskud tilbage, hvilket er et kæmpe plus. Kan anbefales.

6. November 2024

Hej Maya.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Tak for at dele den med os 😊

Himmerland Boligforening; En korrupt Boligforening

En korrupt Boligforening. Himmerland Boligforenings ventelister er blot proforma. I min afdeling (vestbyen) taler vi jo med hinanden og ved, at ventelisterne hverken er retfærdige eller sande. Ventelister er IKKE efter anciennitet - trods de proklamerer dette. Himmerland Boligforening giver deres bedste lejligheder og garager m.m. til deres egne ansatte, tidligere ansatte og til dem der sidder i bestyrelserne. Et servicekontor, en administration og en ledelse som ikke behandler alle deres beboere ens eller korrekt. Så korrupt og usmageligt.

10. August 2024

Hej Jesper.
Du skal have fuldstændig lov til at være utilfreds og til at ytre din utilfredshed, men de påstande du kommer med er helt hen i vejret.

Alle vores boliger uddeles ud fra lovens bestemmelser og baseres på anciennitet - du kan sågar følge din egen placering på ventelisten på vores hjemmeside. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at logge ind og følge din egen placering, hvis det har interesse.

Vi kan og må ikke give 'forlommer' til nogen, og det sker heller ikke. Hvis du har nogle konkrete klager, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på info@abhim.dk

Vedligeholder ikke deres tage

Himmerland Boligforening vedligeholder ikke deres asbesttage.
Vores tag på Næssundvej er lavet af asbest og det smuldrer flere steder.
De følger ikke op på tagene, de tjekker dem ikke, de lader bare stå til. Det gør os utrygge.

Vi har tideligere sendt et beboerforslag til bestyrelsesmødet, men vi fik ikke noget svar tilbage og det kom ikke med. Helt uhørt!

Tag ansvar og begynd at skifte tagene på Næssundvej, de er meget nedslidte.
Det vil vi blive meget glade for.

2. Oktober 2024

Hej Niels.

Vi er opmærksomme på, at taget på Næssundvej trænger til en opgradering, og derfor er der også planlagt en udskiftning, som er planlagt til at begynde i starten af 2025.

Hvis du skulle opleve fejl eller defekt på taget, er det meget vigtigt, at du tager kontakt til Himmerland Service med det samme, som vil komme og kigge på det samt sørge for, at det bliver udskiftet.

Mvh. Jens fra Himmerland

homelss by Himmerland

well , well - my old review from almost a year ago is gone ,- despite it was validated - yet himmerland has deleted it ..
i wrote regarding them throwing me out on the street for no reason .. - despite i follow the rules - did nothing wrong
- i also dont have any means to move , do anything outside my "home" here - live alone -.. so , i would have become homeless with nothing on my name ..- lucky .. though . a contact in the government , mange to avoided it for now -.
so .. Be carful where you live ..
As you may be subjugation to phycology abuse from himmerland in svenstrup .. " i recently found out , thats what i be suffering from - , by them

They now trying to throw me out again ,
police won't,- and also can't do anything..

and they proven as well, with witness ,that they only targeting me .. going after me out here in svenstrup ..

so , i would not recommend to live under Himmerland any where

4. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ser man bort fra at vores varmemester…

Ser man bort fra at vores varmemester flere gange er blevet grebet i at lyve overfor flere beboere og at afdelingen sejler, så er det et godt sted at bo. Desværre er vores varmemester dog uden for pædagogisk rækkevidde og medarbejderne er allerede begyndt at søge andre steder hen. Snakkede med bla. En medarbejder, som fortalte at man jo ikke kan stole på varmemesteren.

1. Oktober 2024

Hej Kristian.

Mange tak for din anmeldelse. Hvis du har nogle konkrete episoder og beviser, så bør du sende dem til vores administration.

Vi kan ikke genkende et billede af, at vi har nogle områder, hvor medarbejdere søger væk fra. Generelt har vi en meget stabil stab, hvor langt størstedelen har været ansat rigtig mange år i samme afdeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og sødt personale

Fantastisk service
Mega søde og hjælpsomme medarbejdere, både over telefonen og personligt. Da jeg havde indflyttersyn var viceværte mega god til at forklare og delte alt hvad han gjorde.

Ligeledes når man møder dem ude i afdelingerne bliver man altid mødt med et smil og en lille samtale☺️

Kun gode oplevelser herfra

5. September 2024

Hej Johanne.

Dejligt at du nyder at bo hos os og oplever vores personale som imødekommende 👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid Fantastisk service og…

Altid Fantastisk service og hjælpsomhed,fra Magisterparkens servicekontor, ang. vores lejlighed på Eternitten Aalborg.

Hilsen
Kristian Hentze

29. August 2024

Hej Kristian.

Mange tak for de rosende ord. De er blevet delt med servicekontoret 😊

Jens fra Himmerland

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ulovlig afskaffelse af ejendele og fakturering af samme

Jeg lejede et værelse igennem Himmerland boligforening, som angiveligt skulle være i en lejlighed med andre studerende. Dette synes jeg var en god måde at få nye bekendtskaber på. Idet jeg ankommer og skal flytte ind, konstaterer jeg hurtigt at lejligheden ikke lever op til beskrivelsen. Det første jeg møder er lugten af Øl og hash - én ældre dansk mand som mest af alt mindede om en hjemløs, samt to andre udlændinge, som boede på madrasser på gulvet. Jeg får lige flyttet mine ting ind på værelset, og får derefter anskaffet en campingvogn jeg kan bo i, indtil jeg finde et nyt sted. Jeg får derfor opsagt lejemålet idet det på ingen måde levede op til beskrivelsen, hvorefter jeg afventer Himmerland boligforening. Jeg undlader at betale den næste husleje da jeg havde betalt depositum der kunne modregnes. Jeg hører aldrig tilbage fra Himmerland boligforening, og får endelig taget kontakt telefonisk (ca. 1 måned efter) - her bliver jeg informeret om, at der netop dagen inden, er bestilt en container hvor mine ejendele er smidt ud. (PC, seng, nyt service jeg havde fået i julegave - og hvad jeg ellers ejede) - det eneste jeg havde reddet var mit tv, som jeg havde hentet ud i campingvognen.

Jeg får derefter en regning for istandsættelse af lejemålet, som aldrig har været beboet, ligeledes en regning for afskaffelse af alle mine ejendele.

Jeg har netop været i fogedretten, hvor jeg nu har fået lov til at betale 14.000kr for hele oplevelsen. For et værelse der stod til en husleje på ca. 1.500kr.

26. Juni 2024

Hej Kevin.

Vi kan ikke genkende din fremlægning af denne sag, som er blevet afsluttet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse i forbindelse med fraflytning

Super god oplevelse i forbindelse med at min
svigermor skulle fraflytte sin lejlighed.
Jeg kontaktede varmemesteren inden vi gik igang med at tømme lejligheden, og fik en god snak omkring hvordan lejligheden gøres klar til aflevering, efter at have beboet lejligheden i mere end 40 år, var vi meget vi meget spændte på hvad der skulle laves.
Så jeg mødte op til synet, og fik en god oplevelse der var kun et par småting, dejlige behagelige mennesker jeg mødte.
Dejlig afslutning på 42 års beboelse på Filstedvej!

16. April 2024

Hej Kaj.
For det første er det en ære at have haft en beboer i 42 år :-) Dernæst vil vi gerne takke for den positive feedback.

Vi håber, at din svigermor er kommet godt videre i sin nye bolig.

De bedste hilsner
Jens fra Himmerland

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft ungdomsbolig og almen…

Jeg har haft ungdomsbolig og almen familiebolig gennem Himmerland Boligforening.
Jeg har kun godt at sige - rigtig fine flyttessyn, god kontakte til varmemesteren, fine lejligheder og rigtig fin hjælp i forbindelse med fremleje mens jeg var i udlandspraktik.

Lejer meget gerne en bolig gennem Himmerland igen.

17. März 2023

Hej Louise.
Mange tak for at dele din oplevelse med os. Du skal være så velkommen til at leje hos os igen 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I de år jeg har boet i Magisterparken…

I de år jeg har boet i Magisterparken har jeg været meget tilfreds med at bo her. Altid god service. Min mor taler ikke dansk og derfor går jeg på kontoret tit for at få hjælp med hensyn til min egen lejlighed og min mors. Stor tak til især Irene som har været meget tålmodig og hjælpsom hele vejen igennem.

12. März 2024

Hej Sahra.
Mange tak for din positive anmeldelse. Vi har sendt de rosende ord videre til Irene og de andre på kontoret :-)

Stor tilfredshed

Jeg har boet i ungdomsbolig hos himmerland boligforening i 1,5 år og kan kun udtrykke stor begejstring. Der er super god service både fra sekrætær og de forskellige varmemestre, som hurtigt tager sig af de problemer der kan opstå i ens hjem. Derudover har afdelingen jeg har boet i været velholdt, med gode faciliteter og ja selv saltning af vejene har været tip top. De sætter en god standard for boligselskaber som jeg ikke har mødt før og jeg ville ønske min næste bolig blev hos dem.

1. Februar 2024

Hej KH.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet god service 👍

Himmerland et trygt valg

Himmerland - Magisterparken
Vi har nu boet her i snart 1 år.
Og hvor er vi bare tilfredse. Alt fungerer, service i top, absolut intet at klage på.
Vi har boet i hus i 47 år, var måske lidt skeptiske med hvad vi nu skulle.
Men vi er så glade for vores valg, så vælg Himmerland Boligforening til dit liv uden havearbejde, vedligeholdelse, snerydning m.v 😉

16. Januar 2024

Kære Susanne.
Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for :-)

Mvh. Jens fra Himmerland

Altid søde og rare…

Altid søde og rare ejendomsserviceteknikere/viceværter der kommer ved selv den mindste opgave.

28. Dezember 2023

Kære Lise.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds 👍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ældre mennesker rendes over ende ...

OPDATERING: i dag, den 23.1.24 får min svigermor et nyt køleskab - FORDI HUN ENDNU ENGANG HENVENDTE SIG TIL SERVICEKONTORET PÅ FYRKILDEVEJ! Hun har ikke sovet en nat igennem siden den start december 2023 - sådan behandler man ikke en dame på snart 84 år (ja generelt ingen lejere)! Sidst kom der heldigvis en lidt mere erfaren medarbejder og han kunne straks høre, at kompressoren var ved at stå af - ingen tvivl. Så vi havde først en afvisning i telefonen, første gang min svigermor henvendte sig i sensommeren - beskeden var "vi kan jo ikke have en siddende hos dig i et døgn for at vente på lyden" (dengang var det periodisk), så i december først to unge mennesker der var oppe og kigge, ingenting, så en elektriker (MS Elservice ApS), som mente, at køleskabet var forkert "pakket", der måtte være varer der rører bagvæggen og øverste kant!!!!!!!!!!!!! Dette var selfølgelig ikke korrekt, så den elektriker vil jeg under ingen omstændigheder anbefale nogen til noget, når man er så inkompetent, og servicekonteret tager det for gode varer, selvom de har fået en fil med lyden og alle informationer. At min svigermor ikke har sovet igennem i flere måneder, værst den sidste måned ... det er man ligeglad med. Men endelig et nyt køleskab og forhåbentlig en god søvn igen. Det er meget op a' bakke må jeg sige. Jeg håber inderligt ikke, at der nogensinde går noget i stykker hos svigermor igen, man har brug for gode nerver .... Jeg har i øvrigt ikke talt med Himmerland, de sagde ellers, de ville henvende sig. Jeg havde et ubesvaret opkald på min telefon, da jeg var på arbejde, måske dem? Ved det ikke, har ikke hørt noget overhoved

Ældre mennesker rendes over ende ...
min gamle svigermor på 83 bor i afdelingen Fyrkildevej i Aalborg Ø. I hendes bolig står et køleskab af mærket AEG, som egentlig ikke hører til boligforeningen, ingen ved, hvorfor det er der. Men det er ikke problemet. Problemet er, at køleskabet larmer ind imellem, propellen brummer helt vildt, det sker uden fast mønster. Dernæst giver det nogle høje "brag", som om en bog tabes på gulvet. Min svigermor vågner ofte når det sker og er utryg. Vi har haft beboerservice på opgaven som sendte en elektriker, men ak da han var der, var der ingen larm, men vi havde en optagelse på telefonen fra det. Han indrømmede, at det ikke skal lyde sådan - men så siger han, at det er fordi der er for meget i køleskabet og det støder imod i øverste hylde!!! En hylde min svigermor slet ikke kan nå - og nej, der er ikke prop fyldt. De høje brag har han ingen teori om. Han melder så tilbage til boligforeningen, at køleskabet ikke fejler noget, og at det blot er overfyldt!!!!! Det tager de så for gode varer. Jeg skal nævne, at jeg har boet i naboafdelingen i over 30 år, og jeg har aldrig belemret dem hvis det ikke var nødvendigt. Men nej, de har ikke hørt det (vi har sendt lydklippen - har dog ingen af bragene), så derfor gøres der intet. Min svigermor må så bare leve med at vågne med jævne mellemrum og være utryg. Magen til dårlig behandling har jeg ikke oplevet endnu. Servicen plejer at være i top, men åbenbar er ældre mennesker mindre relevante her. Så flyt ikke i denne afdeling, hvis du er gammel og ikke kan råbe op selv. Nu ender det nok med, at svigermor må bruge noget af sin lille folkepension til at købe et nye køle-/fryseskab selv ...

18. Dezember 2023

Hej Vivan.

Mange tak for din henvendelse.
Din svigermor fik først besøg af vores personale, der ikke kunne konstatere nogle fejl på køleskabet.

Herefter sendte vi en uvildig elektriker op til hende for at sikre en allround vurdering - heller ikke elektrikeren kunne konstatere nogle fejl på køleskabet.

Vi vil rigtig gerne give din svigermor den bedst mulige oplevelse og sikre, at hun er glad for sin bolig. Derfor vil vi tage kontakt til dig og tage en snak om, hvad vi kan gøre.

Mvh. Himmerland

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har boet her i snart 2 år

Har boet her i snart 2 år, kanalkvarteret afd. 40. Har været 80% tilfreds, med nogle enkelte undtagelser.
Et. Mildt Eksempel:
Boligselskabets standard af slid og ælde af gulv før de vil sliber det, uden om B-kontoen f.eks. Er heller ikke acceptabel. Vandskade og meget slid nogle steder på gulve, og dybe hakker. Ikke iorden, har været i dialog med vicevært, som har sagt, det skal være meget værre. På tords af mangel på lak flere steder på gulv.
Ellers ok afd. at bo i, altid søde og behjælpelige viceværter.

11. Mai 2023

Hej Ann-Carina.

Mange tak for din feedback. Vi er glade for, at du overordnet er tilfreds, men vi vil naturligvis også gerne sikre, at du bliver 100% tilfreds.

Derfor må du ikke tøve med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget ☺️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

plotting to toss you out, unless you have a perfect clean garden - no object allowed

So .. giving i had the worst time with them out here in svenstrup 9230 - .. for the last 4-5 years ..
I feel about time I give voice to it ..
Course threatening to force me out on the street, harassment and ignoring my privates ' by taken photos of house, garden front and back, with no permission
Plus no matter how much I did garden grooming _ , it was never good enough.. - , "forced to buy garden tools that no longer is needed "
..after long time of them constant intrusion of my life every other month - ,I was forced to hire garden service here now..
or else i would become homeless .. - as i live alone, no job , no car and have no option to move , change things or any.. - i just always keept to my self
....
when Garden service was here, they agreed it was not needed to do anything ..
but now I stand with 4500kr bill.."8x hourly wages/amount of work done .. "
for garden work forcefully done.. in winter times of all ..- ...
and all the gardens out here , has no water either .. no water out lit .. -. mind blowing design -
and from now on .. i no longer allowed to do or have anything in my garden ..
and what little green there is .. i am forced to pay garden service to do , every 3-4 months 500 kr ..
thats not acceptable at all or the fact, they triggering me in to a physical and mental collapse as well .. a few times ..
-_
p,.s.. comparing my garden to others out here, and agreed by garden sericve to ..- there is nothing wrong with my garden at all .. compared to the rest.. and every one else around here.. have stuff in the garden ,. bike out fron . chairs and so on ..
yet.. i am not allowed to have anything ..

not even just a flag of USA , a few Halloween decoration and some chairs .. -

i had a shopping card i found, in great condition ..so nothing wrong there , -that i use for transport my trash out " i have poor health "

.. and a lawn mower, in the corner ., covered and in vary good condition aswell ..
.---but no .. not allowed .. despite it toke up barely any space there.. and looked fine to " it was not rusty old , rotten or any .. it looked like a home , that was lived in .. and used.. compared to now .. empty husk of any design decoration plant or other wise ..out side . "
so ... yeah .. dont live in a area with this ruling going on ..

1. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr