Abecca

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig hjemmeside, hvor det var fedt, at man kunne få det man bestilte. Funktionen med, at man ikke kunne komme i kurven hvis der var udsolgt, eller en anden havde "plukket" varen var geni... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ville købe en Oilily pusletaske, men der var åbentbart kun en på lager og den var der fejl i, så den ville Abecca ikke sælge. Valgte så en shopper taske fra samme mærke, som fungere fint som pusletas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering uden noget som helst at klage over! Det eneste som undrer mig er at T&T-nummer og mail om levering først kommer adskillige dage efter modtagelsen - så er det jo lidt sent at bruge d... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Spielwarengeschäft
  5. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Abecca Finder du bl.a. de meget efterspurgte OILILY tasker. Vi er Danmarks største Oilily webshop og har dermed et kæmpe udvalgt fra Oilily. Hvad enten du skal have fingrene i den seneste model , eller står og mangler en pung eller taske i den serie du allerede har, så er det bestemt værd at kigge forbi www.abecca.dk Abecca fører også det verdensomspændende brand DESIGUAL. Hvis du ikke allerede kender det så kig forbi og se de meget lækre designs.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Levering næste dag!

Jeg kan på det varmeste anbefale Abecca efter at have købt opbevaringskasser til børneværelset på deres hjemmeside. Jeg bestilte varerne kl. ca. 15 og modtog kasserne den næste dag med posten.

25. November 2010
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin jump suit men sen levering

Købt en jump suit til min datter på 3 mdr. Rigtig flot og fin kvalitet og pris.
Dog stodder levering pt. 2 dage, men der gik 4 dage, og jeg fik intet besked om at varen var afsendt eller om at den var forsinket...

23. November 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super let og hurtig handel!

Jeg købte en lækker flisjakke til min søn. Den levede 100 % op til hvad de havde lovet. Det er super gode billeder på siden, så man kan se alle detaljer! Super let og hurtig handel. Havde jakken efter 3 dage. Det var godt beskyttet i indpakningen og kan kun anbefale Abecca til andre!

18. November 2010

Super hurtig levering

Det er første gang min datter og jeg har bestilt noget over nettet, og vi er positiv overrasket, fra vi havde bestilt Olily tasken gik der 2 dage, hvilket var til stor glæde for min datter på 13 år - vi er yderst tilfreds med det hele og så sparede vi oven i købet også penge :o)) hvilket jo er dejligt, når man er enlig mor til en Teenager ;o))

17. November 2010

Abecca.dk: Fantastisk - som altid

Jeg har købt den mest fabelagtige Desigul børnejakke hos Abecca.dk. Min datter er helt VILDT med den. Størrelsen passer perfekt, takket være kundig rådgivning af den søde ejer, Jeanette. Og så ankom pakken allerede dagen efter bestillingen, fint pakket inden og med en små gave gemt i posen. Det kan bare ikke være bedre.

15. November 2010

Den perfekte service!

Jeg fik købt oilily african garden toilettaske. Jeg havde ledt efter den alle steder. Det tog 2 dage fra da jeg bestilte til jeg fik den. Den var helt perfekt og ingen fejl!:D

Super tilfreds!

12. November 2010

Hurtig levering!

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos abecca.dk... Der var hurtig levering og fin service..
Så en rigtig fin oplevelse..

11. November 2010
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

fin og hurtig ledering men knas i kommunikationen

Når man har et internet firma er den direkte kontakt til kunderne stærkt begrænset. derfor er det meget vigtigt at man sørger for at følge op på henvendelser for at sikre sit salg. Det halter for abecca, jeg har selv bestilt en pusletaske fra room seven, men ville gerne lige have et par oplysninger om varen først. jeg fik bare aldrig respons på mine henvendelser og endte med bare at bestille. Tasken er heldigvis også fin, bortset fra et par ting som jeg først har fundet ud af efter jeg har modtaget den, men som var nogle af de ting jeg skrev og spurgte om inden jeg bestilte. heldigvis for abecca gider jeg ikke sende retur, så afgørende er disse ting ikke, og tasken er jo fin, men jeg kunne lige så godt have sendt retur og spredt sure rygter.

8. November 2010

supergod og hurtig service

Jeg synes at hjemmesiden er nem at find rundt på, og jeg er imponeret over, at varerne nåede så hurtigt frem. Jeg har allerede anbefalet sitet til flere kolleger.

3. November 2010

Som altid super!

Hurtig levering uden noget som helst at klage over!
Det eneste som undrer mig er at T&T-nummer og mail om levering først kommer adskillige dage efter modtagelsen - så er det jo lidt sent at bruge det til noget... Det samme var gældene sidst jeg shoppede.
Men ikke noget der hiver karakteren ned :-) De bedste anbefalinger herfra!!

2. November 2010

Super hurtig levering

Tøjet levede op til forventningen. Bestilte onsdag eftermiddag og havde varerne fredag over middag. Kan absolut anbefales at handle her.

28. Oktober 2010

Anbefales

Jeg købte nogle Lego Storage klodser ved Abecca. Der var hurtig levering, god information om købsprocessen pr. email, og tilstrækkelig emballering. Jeg kan sagtens finde på at handle ved dem igen.

27. Oktober 2010

lynhurtig luksus.

varen kom hurtigt og levede fuldstændig op til mine forventninger. der var god service og en lille ekstragave med i pakken.
perfekt sted at handle og et stort udvalg!!

25. Oktober 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Abecca tilpassede min ordre efter jeg havde bestilt.

Jeg havde bestilt en toilettaske samt en taske som kunne bruges til skolebrug.
Begge dele var en fødselsdagsgave.
Da jeg havde bestilt & betalt kom jeg i tanke om at jeg kunne få taskerne pakket ind.
Jeg skrev til Abecca, at jeg gerne ville have pakket gaverne ind, skrev alderen på den der skulle modtage gaverne.
Jeg håbede, men forventede ikke at det gik igennem, men de var begge pakket fint ind da vi modtog pakken.

25. Oktober 2010

Anmeldelse af Abecca

Købte en Oilily taske hos Abecca. Den svarede ikke umiddelbart til det billedet på hjemmesiden havde vist. Abecca var meget serviceminded, og jeg bestilte i stedet for en anden taske. Abecca udviste stor vilje til samarbejde, og jeg er rigtig glad for mit køb. Jeg vil helt sikkert gerne købe hos Abecca igen. Klart 5 stjerner.

19. Oktober 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr