Abecca

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt den mest fabelagtige Desigul børnejakke hos Abecca.dk. Min datter er helt VILDT med den. Størrelsen passer perfekt, takket være kundig rådgivning af den søde ejer, Jeanette. Og så ankom p... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ville købe en Oilily pusletaske, men der var åbentbart kun en på lager og den var der fejl i, så den ville Abecca ikke sælge. Valgte så en shopper taske fra samme mærke, som fungere fint som pusletas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering uden noget som helst at klage over! Det eneste som undrer mig er at T&T-nummer og mail om levering først kommer adskillige dage efter modtagelsen - så er det jo lidt sent at bruge d... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Spielwarengeschäft
  5. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Abecca Finder du bl.a. de meget efterspurgte OILILY tasker. Vi er Danmarks største Oilily webshop og har dermed et kæmpe udvalgt fra Oilily. Hvad enten du skal have fingrene i den seneste model , eller står og mangler en pung eller taske i den serie du allerede har, så er det bestemt værd at kigge forbi www.abecca.dk Abecca fører også det verdensomspændende brand DESIGUAL. Hvis du ikke allerede kender det så kig forbi og se de meget lækre designs.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte tasken den ene dag sidst på dagen, den blev afsendt den næste og modtaget den 3. dag. Det kan vist ikke gøres bedre.

1. Juli 2011
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionel

Modtog aldrig den taske jeg havde bestilt!
Modtog ingen forklarende mail før end jeg selv kontaktede Abecca.
Et professionelt foretagende ville have kontaktet mig straks de indså ikke at være leveringsdygtige!

15. Juni 2011

Hurtig og effektiv

Jeg har nu købt varer hos Abecca 2 gange, og begge gange kom varerne 1-2 dage efter bestilling - super service!

28. Mai 2011

Fantastisk

Shoppede til barnedåb i sidste øjeblik - og til trods for lagersalgs-travlhed, så nåede tøjet frem inden weekenden og min datter blev fin i lækkert tøj!

19. Mai 2011

ALT som lovet !!!

Nem og overskuelig hjemmeside, hvor det var fedt, at man kunne få det man bestilte. Funktionen med, at man ikke kunne komme i kurven hvis der var udsolgt, eller en anden havde "plukket" varen var genialt. Derved ungår man at blive skuffet når man kommer til kassen eller ved leveringen. Alt var i skønneste orden, fine vare som var MEGET billige og leveringstiden var i orden.

16. Mai 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handler der gerne en anden gang

Jeg har gået god service - jeg oplevede et problem med hjemmesiden og skrev en mail, som jeg hurtigt fik svar på.
Jeg fik alle varer i perfekt tilstand - lidt forsinket, men de blev også købt under "lagersalg" så det var forventet.
Eneste minus synes jeg var, at der ikke var billeder på alle varer under deres "lagersalg", så købte et par ting i blinde og ville sikkert have købt flere ting, hvis jeg bare kunne have set et billede af dem.

15. Mai 2011

Super at handle hos Abecca

Det gik hurtigt og alle varerne var der da det ankom til trods for jeg kun havde købt udsalgsvarer.
Eneste minus var, at mange af varerne var lavet af noget andet end det så ud til på billederne. Der manglede lidt beskrivelse. F.eks købte jeg 2 vintersæt, som skulle kunne erstatte skidragten/flyverdragten, og inde i mit hoved var det et varmt vintersæt lavet af noget nylon og så med varmt for eller lignende, men jeg fik to sæt foret regntøj. Det var også okay, men måske ikke lige det jeg TROEDE jeg havde købt.

14. Mai 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr