Efter en vare var gået i stykker under transport, så var jeres Kundeservice mega hurtige til at sende en ny 🙏 Fantastisk service og virkelig god behandling! 👏
Super god service. Jeg manglende en ramme i min ordre. Jeg kontaktede ABCleg og snakkede med en meget sød og forstående medarbejder. Jeg blev bedt om at skrive en mail, og skrive, hvem jeg havde s... Mehr ansehen
Virkelig god service og produkter! Jeg bestilte to blanke tjekliste. De kom hurtigt frem, men der var en lille fejl på den ene ift bukningen. Jeg kontaktede kundeservice, der beklagede fejlen og se... Mehr ansehen
Super skønne produkter og service over tlf , da jeg skulle tilføje noget mere til min bestilling
Über ABC Leg
Vom Unternehmen geschrieben
Vi udvikler produkter til børn i alderen 0-14 år. ABC Leg henvender sig til forældre, daginstitutioner og skoler.
ABC Leg udvikler og sælger spændende og anderledes produkter, som stimulerer barnets udvikling inden for bl.a. motorik, sprog, dansk, matematik og rytmik.
ABC Legs produkter udvikles i samarbejde med dygtige og fremsynede lærere, pædagoger, talepædagoger og pædagogiske konsulenter – alle med stor erfaring inden for læring
Thorsvej 3, 8722, Hedensted, Dänemark
- 61 71 27 39
- info@abcleg.dk
- www.abcleg.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Reklamation i orden
Skrev grundet defekt microfon og fik straks lovning på en ny. Dagen efter kom en pakke med ny varer.
Mange tak for god service
Købte en pakke igår og fik den Idag, kan sige at det er super service. Handler klart her igen :-)
Super forretning
Super god service, pakken kom dagen efter. Vil super gerne handle her igen
Kan klart anbefales :)
Dejlig kundeservice
Jeg skulle bruge en gave til min niece, og var ikke i super tid. Ringede til firmaet og fik en meget imødekommende betjening, og selvom det var lige før lukketid, fik jeg tilsendt gaven dagen efter.
Kommer helt klart igen.
Øv øv!
Bestilte 27-10-2015 tre varer fra siden. Skønt sælger informerede om at en af varerne var i restordre ovenikøbet telefonisk såvel som mail, så lever firmaet ikke op til det de lover. Jeg blev lovet 14 dage ekstra leveringstid. Nu knap en måned senere efter en telefonsamtale samt en mail som dog aldrig blev besvaret har jeg endnu ikke modtaget den sidste vare, og har derfor måttet bestille ved andet firma hvor varen kom dagen efter.
Denne vare står stadig som "på lager" ved abcleg.dk hvilket jeg synes er meget misvisende men åbenbart ikke første gang, når man nu har læst anmeldelserne her.
2 stjerner gives for de to andre varer som kom til tiden.
Ellers ingen anbefaling herfra.

Antwort von ABC Leg
Dårlig service
Handler aldrig her igen.
Bestilte for 2 uger siden en vare, har intet modtaget på trods af at de reklamere med 2-3 dages levering og varen står til at være på lager på hjemmesiden, og det gør den fortsat. Fik dagen efter min ordre en mail om at den var i restordre. Spurgt derefter i hvor lang tid, først igår fik jeg besked på at det tager yderligere 14 dage og kun fordi jeg har rykket for et svar. Ærgerligt når noget er i restordre men man kan i det mindste svare kunderne.
Fantastisk service og hjælpsomhed
Har atter engang bestilt varer til min handicappede datter. Hun er grundet sit handicap, meget hård med tingene, men de er af rigtig god kvalitet, så de holder til den hårdhændede behandling.
Som altid, har jeg kun mødt hjælpsomhed og yderst venlig betjening, også på trods af, at jeg denne gang desværre måtte returnere varen igen, da jeg skønner min datter ikke er så funktionsdygtig, at hun vil få det optimale ud af det, og det er jo rarest når man skal betale dyrt for det.
Men ingen sure miner af den grund. Jeg kan kun anbefale firmaet.
En ikke fyldestgørende hjemmeside
Det var let nok at finde rundt på hjemmesiden men jeg kunne ikke vælge farve på produktet. Jeg måtte derfor skrive en mail efterfølgende. Da jeg så bad om tre produkter i tre forskellige farver kommer der kun to forskellige farver. Produktet er ok men det er ret irriterende at man ikke får det man bestiller eller i det mindste en forklaring på hvorfor man ikke får det bestilte.
Ingen vare - ingen info
Bestilte d. 1. april en vare som var på lager. Sælger lover levering altid sker, så man har sine varer 2-3 hverdage efter bestilling. Forespurgte d. 8/4 om det kunne passe, at varen ikke var sendt. Har stadig hverken modtaget vare eller svar.
Tilføjet 18/4-15:
Sælger kontaktede mig pr. Mail 15 min. Efter min afgivelse af denne trustpilot anmeldelse beklagede ikke at have tracet min pakke, dette undrer mig, idet jeg ikke tidligere har prøvet at en pakke er fremsendt af sælger uden at der gives besked om afsendelsen.
Sælger tilbød mig at sende en ny (ekstra) krog samt en gave som kompensation, såfremt jeg ændrede denne anmeldelse, hvilket jeg ikke har sagt ja til.
Sælgers henvendelse forbedrer bestemt ikke min oplevelse af sælger.
God service da pakken var forsinket
Da min pakke ikke kom frem kontaktede jeg abc leg og straks fandt de ud af at deres leverandør ikke havde varerene på lager pt. Det kompenserede abc leg for ved at sende en anden lign stk legetøj for gratis og så ville min pakke komme lidt senere.
web-shop med faglig fundering
Super god web-shop til dig der søger faglig viden både personligt men også fagligt, god service, hurtig levering
god behandling
Vi har fået fin behandling og føler det ok selv om det vi ville have var udsolgt i første omgang
Langsom
Bestilte julegaver. På hjemmesiden stod varerne til at være på lager. Det var de ikke. De blev leveret i slutningen af februar!
Måtte selv rykke for svar flere gange.
Alle henvendelser pr. mail blev heldigvis besvaret hurtigt og høfligt.
Jeg tror og håber jeg bare var uheldig med en vare, der var svært at skaffe.
OPDATERET 10.03.2015:
Er efterfølgende blevet kontaktet af virksomheden. De beklager vores uheldige oplevelse pga. sygdom hos dem og har tilbudt at kreditere vores beløb.
Det er god stil og fortjener at komme med i denne anmeldelse
langsommelig affære
Bestilte varer 8.december 2014 og nu den 5.marts 2015 venter vi stadig på varerne.

Antwort von ABC Leg
Super service og hurtig levering
Rigtig god service. Det var nemt og hurtigt at handle og fik varen leveret inden for få dage.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.