Aalborgboligadministration Bewertungen 48

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig lej dig ind hos Aalborg Boligadminstration. Jeg boede i min lejlighed i 3 måneder og de tog alle mine 15.000 i depositum og beholdte samt sendte mig en efter regning på 3000,-. Jeg ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et firma der afviger for de gældende regler ift. fraflytning. Har boet 12 mdr i en nybygget lejlighed. Jeg var første lejer og ved indflytning gennemgik jeg fejl ved malearbejdet, revner i væggene osv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været lejer i 6 år under Aalborg boligadministration og har altid været fuldt ud tilfreds. De få gange der har været behov for udbedringer, er disse altid blevet foretaget hurtigt og effek... Mehr ansehen

1.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre ikke anbefale Aalborg…

Jeg kan desværre ikke anbefale Aalborg Boligadministration – og vil især opfordre lejere i ejendomme som Petersborg Oase til at være ekstra opmærksomme.

I forbindelse med min fraflytning fra en lejlighed administreret af Aalborg Boligadministration (Petersborg Oase) afleverede jeg boligen i pæn stand uden anmærkninger, hvilket også er dokumenteret i fraflytningsrapporten.

På trods af dette har jeg efterfølgende modtaget opkrævninger og rykkere – herunder et påkravsgebyr, uden at der var fremsendt et gyldigt påkravsbrev.

Det fremstår som om, der køres en standardiseret rykkerproces uden hensyntagen til den konkrete situation, hvor lejemålet er fraflyttet, og hvor der samtidig foreligger et betydeligt depositum, som skal indgå i den endelige opgørelse.

Derudover har jeg ikke kunnet konstatere, at der er gjort forsøg på genudlejning, hvilket ellers er en forpligtelse i sådanne situationer.

Jeg afventer fortsat den endelige fraflytningsopgørelse, men processen indtil nu efterlader et indtryk af manglende overblik og mangelfuld sagsbehandling. I stedet for at fokusere på en korrekt og rettidig opgørelse, opleves forløbet som unødigt konfliktoptrappende.

Jeg vil derfor anbefale andre lejere – særligt i ejendomme administreret af Aalborg Boligadministration som Petersborg Oase – at være meget opmærksomme på deres rettigheder og sikre sig grundig dokumentation i deres dialog.

25. März 2026

Hold jer langt væk😔

Sødeste og ordentlig vicevært, men desværre nok den eneste i det firma.

2 små ridser, der fint kunne udbedres ved reparation, resultere i udskiftning af en hel bordplade, med underlimet vask.
Pris knap 16.000 kr. - forrykt og uordentlig opførsel. - Der som jeg erfarer fra trustpilot og kontakt til tidligere lejere, er en del af i ABA.

Til trods for forsøg på fornuft og dialog, er der ingen lydhørhed hos ABA.

Vi går nu i gang med at samle sager sammen til et samlet søgsmål mod virksomheden.
Alle der har oplevelser som denne, vil vi meget gerne i kontakt med, så vi kan samle flest mulige sager.

Skriv en besked samt kontaktoplysninger med din sag/oplevelse på 29339940
Så samler vi sammen med en jurist sagerne, og tager næste skridt derfra.

/Mikkel Olesen

30. September 2025

Ren svindel

Fra ende til anden snyd og bedrag i forbindelse med udflytning og fakturering af urimeligt høje beløb uden gennemsigtighed i hvad der betales for. Faktureringen foregår til selskaber der deler adresse med selve boligselskabet. Jeg vil ikke anbefale nogen at leje hos Aalborg Boligadministration.

26. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det ved simpelthen ikke hvad de har med…

Det ved simpelthen ikke hvad de har med at gærer, får at vide jeg kan hente en adkomsterklæring så den kan afleveres i banken. De giver mig et stykke papir der ikke er udført korrekt, så selv efter mere end 1 månede er der stadig ikke styr på sagerne. Brug dem aldrig til at administrere jeres andelsforeningen.
Blev så i dag d 7. Juli ringet op af direktøren om jeg ikke ville slette min anmeldelse gjorde det klart at det ville jeg ikke. Fik en følelse af at blive truet.

21. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har deltaget i generalforsamling hvor…

Har deltaget i generalforsamling hvor Aalborg Boligadministration deltog. De har ikke styr på hvad ændring af vedtægter koster og hvordan det foregår og de er tilsyneladende ligeglade med om de vedtægter de udleverer til ejendomsmæglere er i overensstemmelse med virkeligheden. Skræmmende ligegyldighed.

14. Mai 2025

Værste udlejer EVER

Værste udlejer jeg har oplevet i mit liv, de gør ingenting for at hjælpe deres lejere. En ting er helt sikkert, du er som lejer, den mindst vigtige for Aalborgboligadministration.

1. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig lej dig ind hos Aalborg…

Aldrig lej dig ind hos Aalborg Boligadminstration.

Jeg har rengjort lejligheden i hver dag i 14 dage inden fraflytning samt selv malet lejligheden for at den stod i den flotteste stand.

Dårligste oplevelse til dato

8. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ålborg Boligadministrations forargelige malkning af lejere ved fraflytning

Det er ikke særligt flatterende det, som TVNord kan afsløre om Ålborg Boligadministration og deres opkrævning af 16.250 kr. for en ny bordplade hos en ung fraflytter. Bordpladen var ikke ny, da han flyttede ind, og man kunne kun se minimale spor af brug, da han flyttede ud. Bordpladen var altså ikke skadet, som ÅB fejlagtigt hævder.

Hvad værre er, efter at have indkasseret beløbet hos fraflytter, som ÅB desværre rent juridisk har ret til, har ÅB ikke skiftet bordpladen ud med en ny, selvom lejligheden er blevet overtaget af en ny lejer 😠

Jeg er fuldstændig enig med den unge fraflytter i, at ÅB bruger spørsmålet om reparation og istandsættelse som en pengemaskine 😠😠
og han er åbenbart ikke den eneste, som er blevet udsat for ÅBs metoder ifølge. TVNord.

Derfor: Flyt ikke ind i deres lejeboliger. Find noget andet, med mindre du gerne vil malkes for penge.

22. Februar 2025

Læs det sidse i beskrivelsen

Læs det sidse i beskrivelsen

Efter som har boet på Skansehøj 14 i 3 år. Til fraflytningssynet bliver man behandlet uretfærdig og umenneskeligt af Aalborg boligadministrationen
Jeg ringer ind og spørg om man må male, hvilket vi får et nej til.
Jeg ringer ind og fortæller at der står i lejeloven at vi gerne selv må male lejeboligen, men Aalborg boliadministration kommentar er det må man ikke og holdet fast i det.

Efter nogle dage møder jeg op ved Aalborg boligadministrationen, og fortæller sagen igen. De siger her ja det er korrekt det må man gerne, men nu har i opsagt jeres lejemål, så det er forsent.
Her nævner jeg hvor mange gange jeg var snakket med dem omkring det, og fortæller i det modsatte nu.
Aalborg boligadministrationen svar er det er vi kede af og vi kan intet gøre nu.
Jeg fortæller at lejligheden kan blive malet professionelt og det kan dokumenteres, men boligadministrationen siger nej det er forsent igen.

Her kan man godt få en fornemmelse af det handler om det økonomiske, og ikke går ind og er retfærdig.

Direktør kommer og bryder ind i samtalen hvilket er fint. Direktør har en flabet attitude og hæver pludselig kraftig sin tone og siger vi lukker den her og banker ned i bordet, og peger på døren. Der vi går ud giver direktør et dræberblik, og griner af os på vej ud. Sådan bliver man behandlet ved Aalborg boligadministrationen.
Det et umenneskeligt.

30. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende Oplevelse med Aalborg Boligadministration: Håndtering af Fraflytning og Økonomiske Krav

Mit ophold på omkring 4 år i en lejlighed administreret af Aalborg Boligadministration har efterladt mig med en blandet oplevelse. På den ene side har jeg haft en funktionel bolig, men på den anden side har der været betydelige problemer i forbindelse med vedligeholdelse og fraflytning.

I løbet af min tid som lejer har jeg haft adskillige besøg af håndværkere og fagfolk for forskellige opgaver. Jeg ærgrer mig over ikke at have dokumenteret disse besøg grundigt, da det senere viste sig at være en vigtig faktor.

Da jeg fraflyttede lejligheden, modtog jeg en flytteopgørelse, der overskred det allerede indbetalte depositum på 16.000 kr. med yderligere 16.000 kr. Ifølge opgørelsen var der påstand om misligeholdelse, manglende oprydning og rengøring, blandt andet. Denne opgørelse fremstod som en stor overraskelse og en økonomisk belastning, især når man overvejer, at jeg altid har forsøgt at holde lejligheden i god stand.

Jeg oplevede, at Aalborg Boligadministration synes at anvende alle midler for at maksimere de krav, der stilles til lejeren ved fraflytning. Jeg indbragte sagen for huslejenævnet i håbet om en mere retfærdig bedømmelse, men uden held. Boligadministrationen viste sig at være yderst dygtige til at argumentere og håndtere deres sag. Jeg tabte desværre sagen, blandt andet på grund af en påstået misligeholdelse af en bordplade. Ifølge påstanden kunne de ridser og brugsspor på bordpladen risikere at tillade vandindtrængning, hvilket kunne føre til skader. Dog blev bordpladen ikke udskiftet og forblev i lejligheden under den næste lejer.

Sammenfattende kan jeg sige, at selvom Aalborg Boligadministration har haft en vis professionalisme i deres håndtering, er min oplevelse præget af skuffelse over den måde, de har håndteret min fraflytning og de økonomiske krav. Jeg føler, at processen var mere fokuseret på at maksimere kravene til lejeren end på en fair vurdering af boligforholdene.

7. August 2024

Bil fanget på p-plads

Jeg havde ved en fejl fået min bil fanget på en af deres parkeringspladser. Porten var smækket i og jeg kunne derfor ikke få bilen ud igen. Efter at jeg havde ringet til Aalborg Boligadministration fik jeg fat i Vibe som, på trods af at jeg sagde at der ikke var noget at gøre ved det, skaffede en nøgle og ilede ned for at hjælpe mig. Jeg tilbød at betale for det, men det ønskede hun ikke - Fremragende oplevelse! 🙌🏼

24. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer fra jmx boligadministration

HOLD JER FRA JMX BOLIGADMINISTRATION . Det er en total usaglig fremgang de har. Vi lejede en villa i vodskov igennem dem i april sidste år. Alt så så fint ud på indflytnings rapporten. Alt var næsten nyt😂 1md efter indflytning. Begyndte der at komme skimmelsvamp og under regnvejr. Regner det ned igennem tag på bryggers og udestue. Vores hoveddør har vi ikke kunne låse de sidste 4md. Da den har slået sig så meget at palerne ikke kan gribe fat i karmen. Kælderen står under vand. Fjernvarme ledningen er utæt. Og der er ikke sket en noget som helst. Med henblik på at få skaderne udbedret. Fra udlejers side. Ejendommen er ikke til menskelig bolig. Der er dog taget skridt igennem. Sundhed og sikker bolig (aalborg.dk) og udfyldt skema med de graveren fejl og LLO er sat på sagen. Nu venter vi kun på adv svar til en boligretten vedr en sag vi vil køre mod JMX OG JPC PROPERTY APS

2. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Passe på de tagerrø snyder på folk og…

Passe på de tagerrø snyder på folk og snyder så passe på når i bo der og flytte fra så kom i med masse penge goder aldrig noge der får indskud tilbage noge sinde for de tage røvr på folk og LLO og masse vikar kender dem for når folk gå LLO om dem så vinde du over dem

26. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nice Stay

I lived in an apartment in Aalborg SV for almost 1.5 years. I had a pleasant stay. As an expat, I recommend Boligadm. Their staff are friendly and helpful.

23. Oktober 2023

uprofessionelt

Det er virkelig uprofessionelt. Ingen respons på hendvendelser, selv direktøren er i lommen på deres håndværkere, og ved ikke hvem der er ansat i firmaet.
Dårlig rengøring da de bruger en god ven med industri rengøringsfirma.

3. April 2023

Ik lej ved Steka

Der bliver ikke lavet noget som helst, hvis der er noget, som skal fixes...
De overholder ikke aftaler.
De er arrogante og yder ingen service.
De snyder en for penge, når man flytter ud.

12. März 2023

God og hurtig service

God og hurtig service ved spørgsmål eller lign. Jeg har nu lejet en p plads i lidt over 2.5 år og måtte desværre skille mig af med den nu. Men i alt den tid jeg har haft den, var de kun 1 opkald væk og man fik hurtig hjælp.
Kan klart anbefales!

13. Oktober 2022

Top Service

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Boligadministration.
Jeg er på havet 8 mdr. om året, hvilket naturligvis giver nogle udfordringer ifht. at være lejer.
Vandlåse hvor vandet fordamper, røgalarmer som render tør for batteri - hvilket er til stor gene for ejendommens øvrige beboere.
Alborg Boligadministration har været yderst hjælpsomme med at holde vandlåsene fyldt ved at låse sig ind, selvfølgelig med min tilladelse, og skylle ud i toilettet samt lade vandet løbe et minut i bruser, håndvask og køkkenvask. De har skiftet batterier i røgalarmer samt været i hyppig dialog ang. mine rejsers varighed og forventede hjemkomst.
Med hensyn til aflæsninger og forbrugsafregninger har Aalborg Boligadministration været bund-reelle og 100% ærlige, og selv om jeg var bortrejst under fraflytningssynet så har de ikke snydt på vægten, selv om det var muligt.
Helt igennem en positiv og dejlig oplevelse at være lejer hos et løsningsorienteret og professionelt firma.
Tak..
Mvh. Kai Kosanke

22. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De skylder på håndværkere,men bruger…

De skylder på håndværkere,men bruger egne håndværkere som er et firma under aalborg boligadministration. De bruger unge piger som sikkert langt fra alle har en håndværksmæssig uddannelse at male. De sender falske overslag fra hvad der skal forestille eksterne håndværkere som "regninger" ved istandsættelse. En tidligere beboer skulle betale 2000 kr for at få rengjort en glasdør til bruseren.Han boede der kun i 6 mdr. Listen af fusk derfra er meget lang.

9. Mai 2022

*****

Altid søde, venlige og hjælpsomme ved henvendelse. Hurtig hjælp ved problemer. Ordentlige og rimelige ved fraflytning. Gode anbefalinger herfra.

14. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr