50 Hertz Aps - Elektrikeren & Ingeniøren  Bewertungen 58

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden december 2022 har jeg haft glæden af at få jævnligt besøg af 50 Hertz ApS. Han er super service-minded, har en ekstrem imødekommende og lyttende måde at være på, og en faglig stolthed ved s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet mindre end en regulær og overordentlig serviceminded elektriker. Over telefonen sparede han mig for 2500,- ved at guide mig igennem mine problemer, og det helt vederlagsfrit. Fantastisk og tak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min faste elektriker, som jeg har brugt en række gange til forskellige opgaver i vores hus, fordi kvaliteten og professionalismen altid er i top. Deres pris er skarp og udførelsen af opgaven kan... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med fantastisk service og god rådgivning. Zaid er så flink og serviceminded.. helt klar til anbefaling

10. April 2022

Hej Dalia

Mange tak for at du har taget tid til, at anmelde 50 Hertz aps - det sætter Vi stor pris på!

50 stjerner til 50 Hertz

Zaid er bare verdens flinkeste mand og så er han dygtig og leverer en super service! De varmeste anbefalinger til Zaid og 50 Hertz herfra.

11. März 2022

Hej Nicolai

5 stjerner herfra

Vi havde den bedste oplevelse med Zaid. Simpelthen så varmt og behageligt et menneske. OG så løste han vores problem på under 5 min😄 De bedste og varmeste anbefalinger herfra!!🙏🏾😍
Kh Ida Corr

10. März 2022

Hej Ida

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dygtig elektriker som ved hvad…

Super dygtig elektriker som ved hvad han laver. Høj faglighed, godt humør og klar kommunikation. Jeg kan varmt anbefale 50 Hertz! Især hvis du står og mangler en døgnvagt elektriker

6. Februar 2022

Super dygtig

Super dygtig. Jeg havde behov for en akut døgnvagt elektriker, og 50 Hertz var hurtig og flittig med at komme ud og udfør reparationen. 👍🏻

1. Februar 2022

vagt udkald

Havde 50 hertz forbi ved en vagt udkald, rigtig hurtig service og fik min forsikring til at betale min skade

28. Januar 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, dygtig og venlig elektriker!

Vi fik hjælp til montering af vores kogeplade - Zaid rykkede hurtigt ud og klarede montering på under et kvarter! Derudover er Zaid rigtig venlig, så man får også et grin med sig på vejen!
Det var første gang vi brugte Zaid, og vi ringer også til ham næste gang!

26. Januar 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og proffesionel service

Deres pris er skarp og udførelsen af opgaven kan man ikke sætte en finger på. Søde og rare elektrikere og et upåklageligt resultat. Man får en pris inden de kører ude til opgaven, så er man klar over opgavens omfang.

Kan varmt anbefales

13. Dezember 2021

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget dyrt bekendtskab, men med en OK afslutning.

Meget dyrt bekendtskab.
Fik lov at betale 3100 kr for en times almindelig elektrikerarbejde på en hverdag. Det er ikke i orden.
På hjemmesiden står listet 699 kr+moms/time (også en frisk pris) og en mindst 2 timer.
Jeg fik 61 minutter og lov til at betale 1250 kr/time + moms. Hvis man ikke har penge som skidt, skal man nok forsøge en anden elektriker. Det har jeg i hvertfald tænkt mig.
OPDATERING 7/12/21:
Jeg har haft en længere varende e-mail korrespondence med Zaid og vi er blevet enige om at han tilbagebetaler 2250kr og beholder penge svarende til en times elektrikerarbejde (699kr+moms).
Zaid tilbød faktisk at betale hele beløbet tilbage.
Til hans ros skal nævnes hans villighed til at gå i dialog med mig.

30. November 2021

Hej Jakob

Vi er glade for, at du har brugt os til, at lave service hos dig

Vi fak. mindst 2499 + moms inkl service bil samt KLS rapport.

Vi har valgt at tilbage betale 2250 inkl moms for at takke dig for indsatsen, som overlæge i Rigshospitalet især i det her Corona tider

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil klart anbefale Zaid til alle…

Jeg vil klart anbefale Zaid til alle jeg møder.

Super fyr, mega dygtig og effektiv.

5 ud af 5 fra mig!

29. Oktober 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget dygtig og venlig elektriker

Meget dygtig og venlig elektriker. Vil varmt anbefale Zaid :-)

26. Mai 2021

fremragende oplevelse - 50 Hertz ApS

Jeg havde idag besøg af Zaid fra 50 Hertz Aps... fremragende oplevelse, pisse sød, behagelig og super kompetent person, top professionelt !

Meget grundig og problemløsende, og så gør det jo heller ikke noget, at Zaid er skide sød og sjov, og at prisen så absolut er yderst fornuftig - jeg kommer igen !

20. Mai 2021

Super godt

Fik hjælp med kort varsel, og fik super god service hele vejen igennem. Er super tilfreds med det arbejde jeg fik lavet.

8. September 2020

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet min ulovlige spot af 50…

Fik lavet min ulovlige spot af 50 Hertz, jeg fik fantastisk rådgivning.
Anbefaler dem gerne

29. April 2020

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God, og rykkede ud med kort varsel

God og dygtig elektriker, som var fleksibel ifht til skæve arbejds tidspunkter.

19. Januar 2020

Håndværker/elektriker

Har haft Zaid til at udføre et par opgaver, som blev udført med stor faglig viden og til stor tilfredshed. Zaid er dygtig, rådgiver og fortæller omhyggeligt om arbejdet, pligtopfyldende, reel, overholder alle aftaler og er i det hele taget en meget behagelig og venlig person. Vil snarest og fremover benytte mig hans ekspertise. Kan varmt anbefale ham.

M. Bagsværd

2. Januar 2020

Prof service

Prof service
Anbefaler dem gerne
Jeg kommer helt klart til bruge dem igen

Vi ses 😊

28. November 2019

Eltjek

Zaid har været forbi mit hus for at have lavet el tjek samt små opgaver rundt i huset. Han er en imødekommende ung fyr der har passion for at leverer det bedste kundeservice. De få gange han har været forbi har han holdt på aftalerne. Held og lykke herfra.

29. September 2019

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde Zaid ude da vores lys i…

Vi havde Zaid ude da vores lys i køkkenet blinkede og lampen i stuen ikke virkede. Vi har et trådløse system og lyset har drillet i nogle måneder. Jeg kontaktede Zaid og få dage efter kom han ud. Han identificerede hurtigt problemet og fik det ordnet til en ganske rimelig pris. Han er fleksibel med tiderne og gik op i at jeg fik tilstrækkelig med info. Vi har været meget tilfredse med processen og resultatet. Vil helt klart bruge ham igen i fremtiden. De varmeste anbefalinger herfra.

29. September 2019

Antwort von 50 Hertz Aps - Elektrikeren & Ingeniøren

Mange tak for din anmeldelse
Husk vi altid har gratis rådgivning om mandag

Mvh 50 hertz

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr