3B/ KAB venteliste virker håbløs – jeg burde have valgt BoVest i stedet Det er det værste boligselskab, jeg har oplevet. Jeg har været medlem i 14 år og er selv intern ansøger, men ha... Mehr ansehen
Af flere omgange har 3B's service været til at lukke op at skide i. Der udebliver altid informationer omkring reglerne vedr. depositum, (som man på ingen måde får tilbagebetalt) De har af flere omga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fået bolig 1 maj fuld af fejl intet indflytnings syn ingen respons på klager telefonisk eller på mail blevet lovet opfølgning 30 gange efter telefonisk kontakt med receptionen vi er snart på forna... Mehr ansehen
Jeg har flere gange været i kontakt med 3b over telefonen og hver gang har jeg fået en virkelig god service. Jeg har talt både med receptionisterne og flere af afdelingerne og alle har været søde,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Boligforeningen 3B er en almen boligforening med knap 12.000 boliger i 69 afdelinger i Storkøbenhavn. 3B har sine rødder i de fire almene boligorganisationer FB - Fagforeningernes Boligforening, Boligselskabet KSB, Boligselskabet af 1944 i Herlev og Fællesadministrationen 3B, som alle fusionerede den 1. januar 2008.
v/KAB Enghavevej 81, 2450 , København SV, Dänemark
- 33 63 10 00
- 3b@kab-bolig.dk
- www.3b.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Tilbagetaling af depositum
Foreningen i sig selv er fin nok, selvom det virker som de har rod i deres ting.
Men en ting man skal overveje inden man lejer sig ind hos dem er, at man skal ikke regne med at få sit fulde depositum tilbage selvom kun bor der i en kort periode og har passet godt på det hele. Da vi skulle flytte skulle vi betale for slibning af gulvet inde i stuen fordi de mente der var nogle meget små ridser. Men der de sagde vi havde lavet ridser var under en sofa, og det var ikke der hvor sofaens ben havde stået eller noget. Så højt sandsynligt var det ridser som var der da vi flyttede ind, men som man ikke havde en mulig for at se ved syn af lejligheden ved indflytning fordi de simpelthen var så små.
Det er simpelthen ikke orden man bruger folks depositum som en måde, at lave ting som intet har med udlejeren at gøre....
Varmeregnskab med mangler.
Efter, at 3B er overgået til at bruge Ista's beregningsmetoder i varmeregnskabet, er der både regnefejl og manglende reduktion for faktisk varmetab for udsat beliggenhed på grund af Ista's fastholdes af beregningsmetoder, der ikke bunder i de faktiske forhold.
Desuden behandler 3b ikke alle forhold i en klage over varmeregnskabet og sender ikke klagen til videre behandling.
UFORSKAMMET
Jeg ringer op til boligforeningen som jeg har været skrevet op på i over 1 år nu. Da jeg er alene med 2 børn i en et værelses lejlighed, hvilket ikke er okay - spørger jeg så om der er kommet noget til mig på fleksibel udlejning (jeg blev lovet lejlighed inden for 3-6 måneder da jeg skrev mig op)
Hun rakkede mig ned og kunne slet ikke få et ord indført - hun kunne bare sige ja eller nej! Hun sagde bare det ikke var hendes problem og at de nok skulle kontakte mig når der var noget.
Jeg har aldrig oplevet så uforskammede mennesker der sidder ved telefonen i 3 B - det er desværre ikke første gang jeg har ringet og de taler til en som om man er idiot!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.