Det har været helt igennem en god oplevelse at tage kørekort hos 1driver. Teoritimerne blev gjord sjove så det ikke føltes som 3 timer når man var afsted. Min kørelærer Malene har været så sød og rar... Mehr ansehen
Fantastisk køreskole. 1st Driver har helt sikkert været det helt rigtig valg af køreskole til vores datter. Hun havde den bedste kørelærer i Jesper, som har været med til at skabe en tryghed, er im... Mehr ansehen
Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos 1st driver. De har både gode og erfarende kørelærer men også god teoretisk undervisning. Jeg havde Jesper og ham anbefalet jeg 100% Mvh. Sofie V... Mehr ansehen
Jeg havde en mega god oplevelse med kørekort hos 1driver! Havde en mega sød kørelærer Malene, hun var både meget tålmodig og fik mig igennem begge prøver i første hug! Alt i alt mega god oplevelse og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Horsens mest moderne Køreskole med teoriundervisning både tirsdage, onsdage og torsdage både eftermiddag og aften
Borgergade 15, 8700, Horsens, Dänemark
- 42 33 75 78
- john@1driver.dk
- www.1driver.dk
Hvis du gerne vil have dit kørekort i…
Hvis du gerne vil have dit kørekort i første forsøg, så vil jeg anbefale 1driver !! De ved hvad de laver og kan gøre selv den mest utrygge nybegynder, selvsikker! Tak for jeres professionelle tilgang og jeres kompetence 😁🤙

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Jeg har netop fået mit kørekort
Jeg har netop fået mit kørekort, og jeg kan varmt anbefale 1Driver som køreskole! Hele forløbet har været rigtig godt professionelt, trygt og effektivt.
Undervisningen var både grundig og nem at følge med i, og de var gode til at give små pause i teori så man lige kunne få lidt frisk luft til hjernen og min kørelærer var tålmodig, dygtig og god til at forklare tingene på en måde, så det gav mening. Alt blev taget i stille og roligt tempo og Jeg følte mig godt klædt på til både teori- og køreprøven, og det har gjort hele processen meget mindre stressende, end jeg havde frygtet.
ros til teamet hos 1Driver tak for en god oplevelse og for at hjælpe mig sikkert og trygt hele vejen til kørekortet!

Helt i top
Fantastisk undervisning og positive kørelærere. Per’s køretimer er helt i top.

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Rigtig god køreskole bestod på første…
Rigtig god køreskole bestod på første forsøg 🙌

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Har kun godt at sige om køreskolen
Har kun godt at sige om køreskolen, alt spillede og var lige som det skulle. Jeg havde Jesper som kørerlærer og bestod begge prøver i 1 hug. Kan kun anbefale 1driver

Per 👍🤩
Jeg har taget kørekort ved 1st driver i Horsens. Jeg havde Per som kørelære og kan kun anbefale ham! Bestod både teori og køreprøve i første hug, og går derfra med en super god oplevelse! Vær glad hvis i får Per som kørelære, han er bare god. Alle de andre er også rigtig søde og dygtige 😊

Bedste Køreskole
Vitterligt den bedste køreskole med de bedste lærer der tror på en, selvom man selv tror man er på bar bund.
Kan kun anbefales.

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Jeg bestod både teori og køreprøven i…
Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg hos 1st Driver, og jeg kunne ikke være mere glad! Jesper var den bedste, altid rolig selv når jeg var ved at køre lidt for tæt på kantstenen 😅, god til at forklare og gjorde hele forløbet sjov og trygt.
Vi grinede meget undervejs, og jeg følte mig virkelig klar til prøverne.
Hvis du vil have et hurtigt og hyggeligt kørekortforløb med en god stemning, så kan jeg varmt anbefale 1st Driver!☺️

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Ikke bare en god køreskole - en fed oplevelse
Jeg har netop fået mit kørekort hos 1st Driver, og kan kun konkludere, at det var den helt rigtige køreskole jeg har valgt. Det har været et lærerigt forløb fra start til slut med Jesper som min kørelærer. Jesper er afslappet, tålmodig, sjov og behagelig at være sammen med. Han skabte en tryg stemning og hjalp mig med at opbygge selvtillid bag rattet - noget jeg sætter stor pris på. Jeg endte med at bestå både teori og køreprøve i første hug, og det siger vist det hele. Kan helt klart anbefale 1st driver til andre, der vil have en fed køreskoleoplevelse :)

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Jeg bestod kørekort i 1 hug i begge…
Jeg bestod kørekort i 1 hug i begge prøver hos 1st driver, jeg var virkelig glad for Jesper især. Han var en kæmpe drengerøv, og vi hyggede os helt vildt når vi var ude og kører.
Jeg kan varmt anbefale 1st driver hvis du vil have et hurtigt kørekort.

Kæmpe Anbefalning!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at tage kørekort hos 1st driver. Jeg kørte med Jesper, og han er en super dygtig og tålmodig kørelærer. Han forklarer tingene på en måde, der er let at forstå, og han skaber en tryg og rar stemning under køretimerne. Vi havde mange gode snakke undervejs, og det gjorde undervisningen både hyggelig og sjov. Jeg glædede mig altid til at skulle ud at køre med ham. Jeg følte mig tryg og godt forberedt hele vejen igennem. Jeg kan helt klart anbefale
1st driver og især Jesper til andre, der skal tage kørekort!
Faraidon er en passioneret kørelærer…
Faraidon er en passioneret kørelærer med mange års erfaring, som brænder for at dele sin viden og sikre, at alle elever føler sig trygge bag rattet. Hans undervisning er kendetegnet ved en kombination af struktur og fleksibilitet, hvor han både fokuserer på de tekniske aspekter af kørsel og den personlige udvikling hos den enkelte elev. Med en rolig og imødekommende tilgang formår Faraidon at skabe et læringsmiljø, hvor spørgsmål og udfordringer altid bliver mødt med tålmodighed og forståelse.
Hos 1Driver tilpasser Faraidon sine lektioner, så de dækker både teori og praksis, og han sørger for at udstyre sine elever med den nødvendige viden og selvtillid til at håndtere alle trafikale situationer. Hans engagement og entusiasme smitter af, og eleverne får ikke blot et solidt fundament i køreteori og -teknik, men også en følelse af at blive set og hørt. Med Faraidon ved roret får du en grundig og tryg vejledning, der hjælper dig med at opnå dit kørekort med succes og selvtillid.
Den bedste køreskole og lærer
Selvfølgelig! Her er anmeldelsen i kort form:
Jeg vil gerne anbefale 1driver.dk især læreren Faradion. Han er tålmodig, forstående og gør læring sjovt. Faradion skaber en afslappet atmosfære, hvor man føler sig tryg ved at stille spørgsmål. Hans undervisningsmetoder er klare, og han giver konstruktiv feedback, som hjælper med at opbygge selvtillid. Hvis du overvejer at tage kørekort, så vælg denne køreskole – du vil ikke fortryde det!
Kæme anbefaling
Kæme anbefaling! Fra første teoriundervisning til den sidste køretime har det været en helt igennem fantastisk oplevelse. Jesper er ikke bare en fremragende kørelærer – han er tålmodig, motiverende og formår at gøre undervisningen både sjov og lærerig.
Han har en fantastisk evne til at forklare tingene på en måde, der gør det let at forstå, og han skaber en tryg og afslappet stemning i bilen. Uanset om du er nervøs eller bare vil have den bedste undervisning, er Jesper den perfekte kørelærer!
1 Driver er en super god køreskole, hvor man altid føler sig godt taget imod. Teoriundervisningen er effektiv og let at følge, og selve kørelektionerne er tilpasset ens niveau, så man hele tiden udvikler sig.
Hvis du overvejer at tage kørekort, så vælg 1 Driver og Jesper – du vil ikke fortryde det!
I glemmer lige at fortælle
I glemmer lige at fortælle, at i forventer man tager fri fra arbejde, for at kunne være med,da nogle aktiviteter foregår inden for normal arbejdstid. Kan man ikke få fri er det bare ærgerligt. Penge lige ud af vinduet. (Har fri hverdag kl.15 og snakker ikke om teori og køreprøver. Manøvrekørsel er fra kl.8,00 eller kl.12,00)

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Stor tak til John for at støtte og…
Stor tak til John for at støtte og indgyde mod i en +60 årig førstegangserhverver. Du fik mig til at tro på det kunne lykkes - og nu har jeg så et kørekort. Det var ikke gået uden dig og din rolige, super pædagogiske instruktion. Du er altid god til at aflede og på den måde dæmpe nerverne.
Så tror du lige så lidt på at det kan lykkes som, jeg gjorde, så kan jeg varmt anbefale John og 1.driver.
Mette

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Jeg er lige blevet færdig med mit…
Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort hos 1 driver.
Jeg har været så heldig at jeg har haft Bendix som kørelærer! Han har passet perfekt til mig! Utrolig professionel og god til at lære fra sig! Vi har haft nogle utrolig gode og rare køretimer sammen! Han gjorde mig aldrig itrivl om mine evner og udnyttet vores tid rigtig godt sammen! Jeg ville varmt anbefale 1 driver for enhver ny bilist som enten arbejder skole eller slapper af der hjemme. Det er nogle friske personligheder de har ansat der nede! Og generelt rigtig dygtige mennesker indenfor deres fag!
Jeg bestod alt i første forsøg og det kan jeg selvfølgelig takke mig selv for men ikke mindst de andre teori lærer og især Bendix for de overdådig timer
1000 tak mvh Kristian!

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Min datter Caroline på 17 år tog…
Min datter Caroline på 17 år tog kørekort ved 1driver ved Jesper. Det har været en fantastisk oplevelse for Caroline - fordi hun havde en tålmodig, lyttende kørelærer som Jesper. Han er mega skrap på det faglige, men også på det menneskelig.
Caroline fik ekstra køretimer - fordi hun ville føle sig helt klar. Og det var der plads til . Hun bestod både teori og køreprøve i første hug. Jeg kan klart anbefale 1driver og Jesper. Og min 2 andre børn - kommer til at tage samme sted. Vi siger tak for den gode oplevelse.

Amazing oplevelse
Jeg har taget mit kørekort hos 1driver. Jeg har frygtet at skulle få kørekort hele mit liv men de var gode til at undervise i teori, det var dejligt at vi skiftede rundt i lære til teori undervisning, da det giver et godt indblik i hvor gode kørelærere de har. Jeg havde søde Jesper til min praktiske del af det hele og han er helt fantastisk at have med ud og køre, det er dejligt at han elsker at hyggesnakke og han får det heller ikke til at føles alt for seriøst så man bliver bange. Han er god til at lave et trykt miljø at køre i så i alt 10/10 oplevelse og 12/10 til Jesper min yndlings

Antwort von 1driver.dk - køreskole
God undervisning og venligere køre lære…
God undervisning og venligere køre lære , de har stort tilmuligt og forklarer undervejs kørselstimer.

Antwort von 1driver.dk - køreskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.