Ze stuurden het verkeerde product op, en weigeren vervolgens het retourneren. Dit is gewoon fraude. Hier moet je absoluut geen bestelling doen!
Op 18-11-17 een originele Apple kabel besteld. Hele snelle levering. Na een week functioneerde de kabel niet meer. Wellicht toch minder origineel dan voorgespiegeld? Hoe dan ook, probeer sinds eind no... Mehr ansehen
Bought some earphones, no delivery when i tried to call the guy no answer and no answer to emails. Beware he is clearly a scammer i tried to report to ABN bank and they wont do anything! They will not... Mehr ansehen
Na meerdere beoordelingen op deze pagina gelezen te hebben vraag ik me echt af waarom deze site nog steeds bestaat... Ik heb hetzelfde probleem als de meeste mensen hier. Besteld, niks binnengekregen,... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Nergens zoveel keuze als bij 123accessoires.nl! Ons assortiment accessoires voor smartphones, tablets is ongeëvenaard en groeit nog altijd dagelijks. We speuren de hele wereld af op zoek naar hippe, moderne en vooral unieke producten waarmee een accessoire méér wordt dan zomaar een hoesje. Laat u door ons verrassen!
's Gravenzandseweg 18F, 2291PE, Wateringen
- 0174 - 785 521
- info@123accessoires.nl
- www.123accessoires.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
lederen tablet houder niet leer. Te verwachten natuurlijk voor die prijs.
Tablet hoes voor Samsung galaxy tab pro. Inderdaad volgende dag bezorgd. Niet echt leer maar prima verder. En de goedkoopste.
snel en goed
de tablethoes werd snel bezorg en ziet er goed uit
Nog steeds niets ontvangen!
Krijg de vraag een review te schrijven voor producten die ik nog steeds niet ontvangen heb!!
Perfect
Ik ben zeer tevreden over de product. Ik merk dat ik mijn Ipad Mini zorgvuldiger gebruikt en het product is gewoonweg fantastisch voor zo weinig geld. Ik raad het ook aan iedereen die een Ipad heeft.
Goede snelle service en lekker voordelig
Ik had nog niet eerder gebruik gemaakt van deze site, maar ga er zeker in de toekomst weer gebruik van maken. Snelle service en goed te volgen orderstatus, wat het vertrouwen zeker ten goede komt.
Geweldige service, advies en product heb ik gehad.
Ik wilde een beschermhoesje voor mijn Ipad. Gebeld voor wat advies via `bel me terug`, direct terug gebeld, waar ik erg tevreden over was. Een kortingscode die ik kwijt was via werknemers weer gekregen. Ik moest mijn bestelling voor half 6 plaatsen maar vanaf half 5 lukte het maar niet. Weer gebeld en ze zouden er alles aan doen om het te verzenden, 2 min voor half 6 is de betaling gelukt en de volgende dag had ik het in huis. Meegenomen was dat de kleur nog mooier was dan de foto.
Zeer tevreden dus.
Snelle levering
Prima website, snelle levering, betalen achteraf.
voordelig, en snel in huis!
Een hoesje besteld en de volgende dag al in huis! Supersnel in huis,superkoopje en ook nog eens zonder verzendkosten! Dat maakt mij een tevreden klant!
Voor de 2e keer iets besteld
Alles prima verlopen.
goede berichtgeving over behandeling, en verzendig.
ZAL ZEKER NOG EENS LANGS KOMEN
snelle levering, goede service!
Bestelling gedaan, kreeg paar uur later telefoon dat door mij bestelde kleur niet op voorraad was, hoe netjes is dat! Had de mogelijkheid te wachten tot deze er wel zou zijn maar kon uiteraard ook een andere kleur kiezen.
Dat vind ik een goede service!!
Netjes geregeld
Ik vind dar jullie je klanten netjes behandelen. Zeker als mijn bestelling niet op vooraad is. Dat er dan netjes gebelt wordSUPER
na eerst ander product te hebben gestuurd als besteld snel opgelost goede service
Na eerst ander product te hebben gestuurd als besteld snel opgelost goede service
prima de luxe, mijn nieuwe cover
ik ben erg tevreden met mijn mooie aankoop, een prachtige lichtblauwe cover, meteen volgende dag in huis. betrouwbaar dus!
goede service, snelle levering
Ik bestelde een hoesje voor mijn telefoon, deze had ik de volgende dag binnen. Hij was niet duur en er zat een folie bij voor de telefoon, handig anders had ik die weer los moeten kopen.
hoesje iPhone
Fijn hoesje. Alleen de lijm waar de case aan het leer vast zit laat al snel los.
uitstekende service
snelle bestelling van de ipad case, dito levering. netjes verpakt.
Snel en voordelig het object van uw keuze
Een hoes bestelt voor mijn nieuwe samsung galaxy pro tab.
Levering een dag later en niet duur,
Aanbevelertje!!!!!!
goede en snelle service
een 8 , goede en snelle service
Goed verpakt, snel in huis
Simpel kabeltje besteld. Was goed verpakt en snel in huis. Helaas waren alle mailtjes in mijn spambox terecht gekomen. Dacht hierdoor dat ik geen bestelbevestiging ontvangen had. Ook het antwoord op mijn vraag hierover werd als spam gemarkeerd. Goed opletten met mailtjes dus!