Goed en snel geholpen
Er was een verwarring met een link die we gemaakt hadden en niet begrepen waarom het niet werkte. Met een simpel telefoontje was het probleem uitgelegd en kwam smiddags al de email met hoe het kon worden opgelost!
Bij WPHelpdesk draait het om écht helpen, niet om de snelle winst. We bieden een plek waar iedereen met WordPress-vragen terecht kan: van doe-het-zelvers die graag een zetje in de juiste richting krijgen tot ondernemers die hun technische zorgen liever uit handen geven. Met onze artikelen, video’s en gratis vraagbaak helpen we je vooruit. Voor wie extra ondersteuning of zekerheid wil, hebben we Service Pakketten die zorgen dat jouw website altijd veilig en goed blijft draaien. - - - - We geloven dat problemen meestal gewoon opgelost kunnen worden, zonder dat er meteen een nieuwe (en dure) website nodig is. Dankzij onze Do-It-Yourself/We-Do-It-For-You aanpak bepaal jij of je het zelf probeert of dat wij het voor je fixen. - - - - Onze klanten waarderen deze aanpak: inmiddels hebben we al 60+ positieve Google reviews en groeit onze community elke dag.
Niederlande
Top service en snel schakelen, ook persoonlijk contact erg fijn!
Na urenlang/wekenlang van alles zelf geprobeerd te hebben en het maar niet lukte, nam ik contact op met Richard. En ik ben boven verwachting goed en snel geholpen. Ik ben ontzettend blij met zijn hulp en kan iedereen aanraden als je vastloopt met je website! Nogmaals onwijs bedankt!
Richard is kundig, rustig en helpt je met al je problemen! We hebben een op maat gemaakte website laten maken, ook dit was voor Richard geen probleem. Fijn om mee samen te werken!
Zeer vriendelijke medewerker, reageert snel en een fantastisch eindresultaat!
Ik ben al jaren klant bij WP Helpdesk en ben altijd heel tevreden. Deskundig, duidelijk en altijd met een passende oplossing. Echt een aanrader voor iedereen met een WordPress website!
Ik heb al heel wat jaren een kleine website waar ik lang niks mee heb gedaan.
Onlangs wilde ik die nieuw leven inblazen maar wist niet hoe en waar te beginnen.
Ik ben toen heel goed geholpen. Duidelijke uitleg gekregen.
Zal deze helpdesk zeker aanraden. Ook voor adviezen
Snelle hulp en alle problemen zijn ook al snel verholpen 💪