Wordapp.com Bewertungen 50

1.5

They will happily plaigirise text, they also have no idea how to treat people properly. One of the instructors, Linda, kept on referring to the platform as 'What's App' which shows just how much t... Mehr ansehen

Editors are rather rude and gives feedback in a horrible kind of way. This seems to be an attitude in the company, from the top dogs and down to the “small people” working for them. It seems as i... Mehr ansehen

We are currently busy with legal action against WordApp within the country of company registration. Not only for non-payment but they have also been reported at the appropriate regulatory bodies for... Mehr ansehen

Chaotic, jumpy, hate it so much. Changd my whole article. Sick of this program. Have to find new one.

1. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

We help businesses and freelancers to grow online.

1.5

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Easy money

Very easy tasks and getting paid for your interest. It doesn’t affect anything and getting paid. Word-app is the best place. All we need is more projects so that we can get 💲💲💲💲.

22. Mai 2020

If you like to earn some extra with freelancing gigs, you're at the right place

If you like to earn some extra by taking online survey, this is a good place to start since they have quite often new surveys needed respondents. They also have a system where you can level up and earn even more (hourly) than just taking per survey. The platform is updated regularly so I believe there are many things going on for everyone.

18. Mai 2020

Bra företag

Bra företag, kan verkligen rekommendera wordapp.com.
Bra företag att arbeta med, många intressanta projekt och stora möjligheter för frilansare och företag. Om man gillar utmaningar så logga in på wordapp.com.

Fast & Agile Content Creators

Wordapp is great for creating content for your website. They are fast and agile and very helpful throughout the whole processs. We have been using Wordapp for a couple of years now and we really like that they keep on improving and listen to our feedback.

Freelancing

Nice place to make some freelancing work if you are interested. They have level system and after you get some level ups, you get better paid jobs etc.

Good communication and new challenges coming up every now and then. It will be interesting to see in which direction they will be developing wordapp.com

iyi bir firsat

her pc den rahatlikla calisabilecegimiz bir sistem. bos zamanlarini nakite cevirmeyi dusunenler icin iyi bir calisma alani. ayrica yazdigim icerikler sayesinde genel kultur kazanimim da cabasi. aro

1. April 2020

Wordapp'e geçtiğimiz yıl kaydoldum

Wordapp'e geçtiğimiz yıl kaydoldum. Başlarda çok fazla iş gelmiyor diye üzülüyordum. Ancak seviyem yükseldikçe daha fazla iş almaya başladım. Hatta işlerimin kalitesi sayesinde EWA (Elite Wordapper) olma imkanı buldum. SEO uyumlu siteler yapmak, Google'da hızlıca üst sıralara çıkarmak gibi konularda eğitim verdiler. Şimdi hem EWA olarak siteler yapıyorum, hem de Wordapp sayesinde öğrendiğim şeylerle kendi sitemin trafiğini de artırdım. Freelance para kazanırken eğitim almak hayal ettiğimden de öte. Teşekkürler.

1. April 2020

Sağlık kurumu olarak piyasada benzeri…

Sağlık kurumu olarak piyasada benzeri birçok kişi ve kurumlarla çalışmayı denememize rağmen verim alamamıştık.Çalışma sistemleri ve ilgili olmaları çok şaşırttı doğrusu.Günlük olarak gelen arama ve yapılan reklam sonuçlarının bilgisi ve ses kayıtları gönderildi.Hastalarımızla birebir konuştuk.Sadece ilgili olan gerçekten tedavi amaçlı arayıp sorgulayan kişiler aradı.Bunlar önemli noktalar reklam yaparken.Tolga bey bizimle çok ilgilendi özellikle teşekkür ediyoruz.

27. März 2020

Perfekt för att snabbt starta sin frilanskarriär

En välfungerande plattform som utvecklas hela tiden. Wordapp är perfekt för att snabbt starta sin frilanskarriär eller för att fylla ut mellan andra uppdrag.
Snabb respons, bra stöd och hjälp att utvecklas och 100 % pålitlighet är min erfarenhet av de som driver plattformen. Lätt att få kontakt med andra användare och intressanta projekt.

27. März 2020

Mükemmel!

Wordapp sayesinde freelancer olarak para kazanmak oldukça kolay ve avantajlı. İçerik yazarak hem kendinizi geliştirebiliyor hem de para kazanmış oluyorsunuz, gerçekten mükemmel bir şirket. Wordapp ile çalışmayı herkese tavsiye ediyorum.

26. März 2020

空き時間に稼げます

ネット環境さえあればいつでもどこでも自分のペースで働けます。時給ではなく成果報酬なのでやればやる程稼げます。即ち作業が早くなれば時給換算した報酬は上がるということです。そして決まった給料日はなく申請すれば数日後に銀行口座に振り込まれます。肝心な仕事内容ですが、ネット検索等で調べて文章を書くだけ。全て日本語なので外国語のスキルは一切必要ありません。ぜひ皆さんも初めてみてはいかがでしょうか。

26. März 2020

Wordapp is a very good online business…

Wordapp is a very good online business to work for as a freelancer. There are ambitious opportunities for any freelance writer who is interested in flexibility, creating great customized content and putting in the extra effort to deliver an excellent result,

25. März 2020